Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
Rupetina. 2 suta u okvir - 2 gola. Oba odbranjiva. Igra nogom uzas. 4.5 ocjena po flashscoreu. Ove utakmice se ne dobijaju bez makar solidnog golmana.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Jebga na kikseve s ispucavanjima smo navikli, ali je morao puno bolje kod slobodnjaka.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ima sudar svake utakmice. Protiv Kanade boksovao u glavu njihovog napadača i ostao ležati jer se bojao da je skrivio penal. Protiv Katara zamalo da povrijedi Katića. I ovaj udarac u glavu zbog kojeg se i Zlomislić zagrijavao. Ima više sudara nego odbrana.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Momak mi je bas drag ali brate previse kiseva pravi. Cini mi se da je i slobodni morao bolje.
Amaterski primljeni golovi. Nije da se dešava rijetko..
Pa veci kiks je slobodni.
Sto se ispucavanja tice, ako vec imas golmana koji ne zna nogom, onda malo to kompenziraj i ne praktikuj taktiku da ti se bukvalno svaki napad zavrsi kod golmana. Neka je barem stoper ispucaju.
Dzaba, Vasilj ima dodira sa loptom ko Xavi.
Sto se ispucavanja tice, ako vec imas golmana koji ne zna nogom, onda malo to kompenziraj i ne praktikuj taktiku da ti se bukvalno svaki napad zavrsi kod golmana. Neka je barem stoper ispucaju.
Dzaba, Vasilj ima dodira sa loptom ko Xavi.
Kad se sve slegne, prenoći…
vezni red evidentno nemamo, rak rana reprezentacije, nijednu loptu nasi napadaci nisu dobili od istih u zadnjih ne pamtim koliki utakmica, ali..
Nikola, nizerazredni golman, brutalno los. Igra nogom, ispucavanja 90% u aut.
Vracam se u prethodni period i pitam se sta je on uradio da valja..
Kiks Vels, kiks Italija, na prvenstvu da ne nabrajam.. strasno.
Da se razumijemo, historijaki rezultat za nas, ali ne zelim da budemo zadovoljni eto dosli smo ovdje i dosta, jer imamo potencijal, jer se protiv ovakvih protivnika moglo igrat, a bili smi najvece picke, uz to, kad treba da te golman vadi, on te uvijek unisti.
vezni red evidentno nemamo, rak rana reprezentacije, nijednu loptu nasi napadaci nisu dobili od istih u zadnjih ne pamtim koliki utakmica, ali..
Nikola, nizerazredni golman, brutalno los. Igra nogom, ispucavanja 90% u aut.
Vracam se u prethodni period i pitam se sta je on uradio da valja..
Kiks Vels, kiks Italija, na prvenstvu da ne nabrajam.. strasno.
Da se razumijemo, historijaki rezultat za nas, ali ne zelim da budemo zadovoljni eto dosli smo ovdje i dosta, jer imamo potencijal, jer se protiv ovakvih protivnika moglo igrat, a bili smi najvece picke, uz to, kad treba da te golman vadi, on te uvijek unisti.
Realno za rezervnog golmana.
Nažalost najbolje što je trenutno na vidiku, samo se nadam da ce u narednoj godini neko od ovih mladih golmana eksplodirati i doci na nivo približno vasilju i time uzeti jedinicu.
Nažalost najbolje što je trenutno na vidiku, samo se nadam da ce u narednoj godini neko od ovih mladih golmana eksplodirati i doci na nivo približno vasilju i time uzeti jedinicu.
Drag momak ali realno oba gola njegova, moramo naci boljeg golmana do kvalifikacija za Euro.
Apsolutno, neka odradi ligu nacija a do kvala za europsko probati šta izroviti mada je za sada katastrofa izbor realno
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Slab nastup sinoc. Kriv za drugi gol, a i lose reagovao kod onog drugog ponistenog gola. Iako se ne slazem da nas je ukopao na prvenstvu, jer mislim da nas je spasio epske bruke protiv Svicarske npr. Jednostavno, sa defanzivnom igrom koju mi igramo, svakog naseg golmana ce resetati, sto ce svakome ko nije Buffon poljuljati samopouzdanje. Ima Vasilj svojih mana, ali ovo spominjanje Sehe mi nema smisla. Nisam cak ni Sehin hejter uopce, ali je Vasilj klasa iznad. Svaki golman kojeg imamo bi se u ovoj postavi mucio.
- invincible1921
- Kontakt:
Vels na stranu greska Tahirovica ali njegov go
Italija...nemam sta reci
Sinoc onaj slobodnjak rutininska odbrana njemu kroz ruke prodje
Jbg tanak je realno ...treba trazit alternative
Italija...nemam sta reci
Sinoc onaj slobodnjak rutininska odbrana njemu kroz ruke prodje
Jbg tanak je realno ...treba trazit alternative
=\_1921_/=
-
Helemnejse
- Kontakt:
Lose prvenstvo, nema klub, smiješi mu se hnl
Ispod prosječan golman uvijek bio i ostao moramo tražiti novog golmana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Moze li se kakva naturalizacija izganjati za stranog golmana, ja ne vidim nigdje dobrog golma sa nase strane da moze braniti ozbiljno na viskom nivou?
sto hiljada posto prvi golman u kvalifikacijama za euro.
Taman da Hamzic/Siljevic/Jurkas postanu dobri golmani za to ce trebati minimum dvije godine vremena.
Taman da Hamzic/Siljevic/Jurkas postanu dobri golmani za to ce trebati minimum dvije godine vremena.
Alternative su:
Martin Zlomislic (HNL)
Osman Hadzikic (HNL)
Hidajet Hankic (Rusija - grije klupu)
Muhamed Sahinovic - (HNL - grije klupu)
Tarik Karic - u21
Mladen Jurkas - u21
Amil Siljevic - u19 Frankfurt
Vedad Muftic
Vladan "Ja sam znate prirodni Srbin" Kovacevic
Martin Zlomislic (HNL)
Osman Hadzikic (HNL)
Tarik Karic - u21
Mladen Jurkas - u21
Vedad Muftic
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
da Bog sačuva.Atlanta je napisao/la: ↑02 jul 2026, 10:37Alternative su:
Martin Zlomislic (HNL)
Osman Hadzikic (HNL)
Tarik Karic - u21
Mladen Jurkas - u21
Vedad Muftic
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Od Velsa do danas nestvarno katastrofalna forma. U PL BiH nema takvih grešaka da golman iz kola u kolo ponavlja.
Malo mi je i nejasno zakonom velikih brojeva kako je moguće da od 100 zadnjih uspicavanja 80 ide protivniku, 20 u aut i 0 ka našim igračima. To je umjetnost izvesti.
Malo mi je i nejasno zakonom velikih brojeva kako je moguće da od 100 zadnjih uspicavanja 80 ide protivniku, 20 u aut i 0 ka našim igračima. To je umjetnost izvesti.
BRATSTVO GRAČANiCA
Trenutno korisnika/ca: denza, Maverick, signalidunapark, Soli i 48 gostiju.