Dobro to vec ima neke logike. Crncevic bi iz tog aspekta mogao biti od koristi, pa i cinjeninca sto je kapiten drugog tima Dinama govori da nije bas neki anonimus i taraba. Znaci da ima nekog kvaliteta sto bi nama u ovom trenutku moglo biti od koristi.
Medjutim meni je vise interesantna ova situacija sa Stjepanovicem i Jahicem (pogotovo). Volio bi da se rijesi kako treba i u sto skorije vrijeme!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 jul 2021, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar bi u ostatak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine mogao ući jači za dva imena.
Crnčević i Vištica nove akvizicije FK Željezničar?
Novi igrači tima sa Grbavice trebali bi postati veznjak Mate Crnčević i lijevi bočni fudbaler Branimir Vištica.
ma ja Boji ne bi dirao ovu poziciju sto je sad igrao. mislim, a braco me moze demantovati, da je na ovoj poziciji uvijek davao golove
Bojo ima neke jako dobro karakteristike, a to je kretnja bez lopte prema naprijed i ubacivanje iz drugog plana. Čak i kad je igrao centralnog veznog često je ulazio u šanse zbog odlične kretnje, osjećaja i prati dobro igru i znao je zabiti ponekad go. Što se mene tiče može ostati na toj poziciji za sada. S Juričićem koji mu spušta lopte i otvara prostor bi to moglo dobro funkcionisati.
Optimista sam u vezi ova dva igraca sto dolaze na posudbu.Ne vjerujem da bi ih Ivkovic dovodio da ne misli da mogu pomoci.Ako se ne varam i Tatar je dosao iz Druge Hrvatske lige.
Kakvi kretenski komentari na ovom clanku. Jednostavno mi nikad necemo imati mira u klubu dok mahala bude imala (bilo kakav) uticaj. Desit ce se ono sto se desilo sa proslom upravom kada je smjenjena a umjesto da dodju jos bolji ljudi dosao olos i poltronstvo. Jedini nacin je da se nekako promjeni statut gdje ce se garantovati da jedino "bolje" rukovodstvo moze smijeniti trenutno, odnosno da ne moze bilo ko uci u klub. Vec da ce postojati rigorozne kriterije. Ali to je san, koji nazalost sumnjam da ce se ostvariti u ovoj sredini.
Kerim Tatar je slobodan igrač, kakve su šanse da njega dovedemo?
On je lijevo krilo, ali pise na transfermarktu da moze i desno igrati. Dobro bi nam dosao jer Brunu bismo mogli koristiti u napadu, a Gasala i njega desno. Hrelja je isto desno krilo, ali vala...
Stjepanovic je stavio u opis na instagramu profil naseg kluba i sliku stavio u nasem dresu. Mozda za njega samo cekaju neki papir iz Saveza RS-a.
Mnogo dobrih vijesti iz kluba ove sedmice,mislim da je najbolja da je Mozzart postao novi sponzor,velika je to stvar
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Jos jedna sramota saveza sto nisu javili pitarima da moze biti vise od 150 ljudi na svakoj tribini.
jel moguce ovo? gledam I ne vjerujem .Zamisli da su ugaseni kao mi koliko bi ih bili mada manje od ovog ne moze.
Kod nas uvijek taj neki inat proradi. Da je bio bolji marketing i da moze puni kapacitet, vjerujem da bi Grbavica bila krcata. Vidjet cemo nas iduce kolo, ne treba se zalijetati