Re: Champions League 2025/26

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najvažniji pehar u klupskom fudbala osvaja

Arsenal
16
16%
Atletico
1
1%
Barcelona
17
18%
Bayern
19
20%
Juventus
5
5%
Liverpool
16
16%
Manchester City
2
2%
PSG
3
3%
Real
7
7%
neko deseti
11
11%

Ukupno glasova: 97

denimen99
Kontakt:

Re: Re: Champions League 2025/26

Post Postao/la denimen99 » 06 nov 2025, 13:03

Vjerujte anonimusima sa foruma, zaebite šta kaže Van Basten. Gdje je on igrao? hahahah
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 nov 2025, 13:07

Sto se tice sudjenja isto ili mi ili van basten, ni ja ni on nismo sudili.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 nov 2025, 13:08

enobarca je napisao/la:
06 nov 2025, 13:07
Nismo/niste ni Realu, al nije bila takva priča.
Koševo Zapad

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 06 nov 2025, 13:11

Shategabri je napisao/la:
06 nov 2025, 13:08
enobarca je napisao/la:
Nisam ostavio nijedan komentar vezan za sudjenje na mecu reala i lpoola.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 nov 2025, 13:15

06 nov 2025, 12:32
Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 12:23
06 nov 2025, 10:02
Kae Van Basten pokralo Briža :kafa:
Jel' šta Marco rek'o za rukometnu utakmicu u Liverpool-u ?
Igra onaj Francuz, mog'o bi u LA na OI zaigrat' za rukometaše Francuske. Obik'o čoek, vidi niko ništa ne sudi, pa k'o veli mogu ja i rukama.
A vidi, što se tiče utakmice u Liverpoolu, fudbalska pravila kažu da ako je ruka ispred tijela i ne povećava obim istog, to se ne svira kao kazneni udarac.
S tim u skladu, sudac je i donio odluku.

No, ono sinoć imamo dvije situacije, potencijalni penal za Briž gdje donosi odluku da je napadač inicirao kontakt i istu situaciju kod gola gdje sudi prekršaj u korist Barselone.
Jedno od to dvoje je očit previd i velika greška na štetu Briža, složićeš se?
Oprosti, ali ti očito ne znaš šta je to opseg iliti obim tijela ili se praviš malo lud, vjerovatno je riječ o kombinaciji. Svi snimci i slike, a i ova koju je objavio kolega Mukebir pokazuju da ruke nisu ispred tijela francuskog rukometaša, nego su obje ruke sa strane, podignute i savijene pod 90 stupnjeva, dakle proširuju rečeni obim, što će reći da ti ne govoriš istinu. Ako su ruke ispred tijela, onda one štite abdomen ili predio ispod inclusive muški ud, testise, itd.......ruke Francuza sigurno nisu pokrile navedene dijelove tijela, a štite jedino eventualno postizanje gola i ništa više.

Neću se složiti, jer zaletanje napadača u WS apsolutno postoji, a neposredno prije tog čina taj isti Vermant, čini mi se da se zove, u različitim akcijama se u svega pet minuta zaleće i bezobrazno faulira 3 igrača Barcelone ( Eric čak morao izaći, Kounde i trećeg se ne mogu sjetiti, morao bih pogledati ). Dakle, očito mu nije strana prljava igra. Ukoliko ne vjeruješ, odgledaj još jednom zadnjih 15 minuta utakmice.

Imati dvojbu na onaj faul Forbsa nad Baldeom i misliti da je to penal, a sam igrač Briža rekao da je ispravna odluka sudije i svi snimci to potvrđuju, sorry, to može tvrditi samo izuzetno pokvarena i bezobrazna osoba.
Dakle, završavam ovdje komunikaciju sa tobom, jer se bojim da bih ti mogao reći i koju goru riječ.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 06 nov 2025, 14:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 06 nov 2025, 13:30

Van Basten bitan ko i debilmen. Znaci nebitan

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 nov 2025, 13:48

Sramota je toliko komentarisati suđenje protiv Club Bruggea, ozbiljna ekipa to dobije 3-4 razlike i ide dalje, međutim daleko je Barka od ozbiljne ekipe, da pregledamo rekord protiv ozbiljnih timova ove sezone: PSG - poraz, Sevilla - poraz, Real - poraz :eh:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 nov 2025, 13:55

coelho41 je napisao/la:
06 nov 2025, 13:48
Sramota je toliko komentarisati suđenje protiv Club Bruggea, ozbiljna ekipa to dobije 3-4 razlike i ide dalje, međutim daleko je Barka od ozbiljne ekipe, da pregledamo rekord protiv ozbiljnih timova ove sezone: PSG - poraz, Sevilla - poraz, Real - poraz :eh:
Flickova druga :yawn:

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 06 nov 2025, 13:55

Kome Leverkuzen uzme titulu nema pravo glasa narednih 15 godina :yawn:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 nov 2025, 14:04

Ne treba vam reći Van Basten da je ovo čist gol.Čovjek mu čisto izbio loptu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 nov 2025, 14:06

Velike riječi Pepa Guardiole: "Način na koji igraju je, za mene, vrijedan divljenja"
"Kada god gledam Barcelonu, znam da ću se zabaviti. Gledati ih je veoma uzbudljivo jer igraju sa nevjerovatnom hrabrošću", započeo je Guardiola.

"Ne želim davati savjete, ali ljudi će uvijek govoriti da je problem sa Barceloninom odbranom te da moraju promijeniti način na koji se brane. Međutim, poručio bih im da ne mijenjaju ništa! Trebaju nastaviti ovako kako su igrali do sada."
"Često se trudim analizirati kako Barcelona igra. Gledam kako se brane, kako sav taj proces funkcioniše.

"Sve što rade se dešava veoma brzo! Način na koji igraju je, za mene, vrijedan divljenja.
https://sportsport.ba/fudbal/pep-guardi ... eci/508645

Pep hvali Flickov harakiri, a Sevilla i Briz trpaju po 3,4 gola. Cuj divim im se, nek ne mijenjaju nista, samo trebaju nastaviti ovako :rol:

Pa sto onda on ne igra sa Cityem tako, jbm ti sunce bezobrazno.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 nov 2025, 14:07

enobarca je napisao/la:
06 nov 2025, 13:11
06 nov 2025, 13:08
enobarca je napisao/la:
Nisam ostavio nijedan komentar vezan za sudjenje na mecu reala i lpoola.
Nisi konkretno ti, ima ih koji su dizali galamu noć prije, a sinoć ništa.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 nov 2025, 14:09

Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 13:15
Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 12:23

Jel' šta Marco rek'o za rukometnu utakmicu u Liverpool-u ?
Igra onaj Francuz, mog'o bi u LA na OI zaigrat' za rukometaše Francuske. Obik'o čoek, vidi niko ništa ne sudi, pa k'o veli mogu ja i rukama.
A vidi, što se tiče utakmice u Liverpoolu, fudbalska pravila kažu da ako je ruka ispred tijela i ne povećava obim istog, to se ne svira kao kazneni udarac.

No, ono sinoć imamo dvije situacije, potencijalni penal za Briž gdje donosi odluku da je napadač inicirao kontakt i istu situaciju kod gola gdje sudi prekršaj u korist Barselone.
Oprosti, ali ti očito ne znaš šta je to opseg iliti obim tijela ili se praviš malo lud, vjerovatno je riječ o kombinaciji. Svi snimci i slike, a i ova koju je objavio kolega Mukebir pokazuju da ruke nisu ispred tijela francuskog rukometaša, nego su obje ruke sa strane, podignute i savijene pod 90 stupnjeva, dakle proširuju rečeni obim, što će reći da ti ne govoriš istinu. Ako su ruke ispred tijela, onda one štite abdomen ili predio ispod inclusive muški ud, testise, itd.......ruke Francuza sigurno nisu pokrile navedene dijelove tijela, a štite jedino eventualno postizanje gola i ništa više.

Neću se složiti, jer zaletanje napadača u WS apsolutno postoji, a neposredno prijetog tog čina taj isti Vermant, čini mi se da se zove, u različitim akcijama se u svega pet minuta zaleće i bezobrazno faulira 3 igrača Barcelone ( Eric čak morao izaći, Kounde i trećeg se ne mogu sjetiti, morao bih pogledati ). Dakle, očito mu nije strana prljava igra. Ukoliko ne vjeruješ, odgledaj još jednom zadnjih 15 minuta utakmice.

Imati dvojbu na onaj faul Forbsa nad Baldeom i misliti da je to penal, a sam igrač Briža rekao da je ispravna odluka sudije i svi snimci to potvrđuju, sorry, to može tvrditi samo izuzetno pokvarena i bezobrazna osoba.
Dakle, završavam ovdje komunikaciju sa tobom, jer se bojim da bih ti mogao reći i koju goru riječ.
A za situaciju sa Sčešnim ni riječ, ma ja :mrgreen:

Ili je tebi i tu sve čisto, pa se nisi ni osvrtao na to?!
Koševo Zapad

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 nov 2025, 14:36

Saurman je napisao/la:
06 nov 2025, 14:04

Da li želiš reći kako igrač može izbiti prvi loptu i poslije tog raditi što hoće, pa i uletiti u tijelo golmana, kako je to učinio ovaj igrač Briža?
Ako tako misliš ti se grdno varaš. Izbio sam loptu, poslije ga skršio ili mu odvalio šamarčinu, šta me brige, bio sam prvi na lopti?!?!?!?!!??
Zamisli se malo, dobro prekontaj, popričaj sam sa sobom.
P.S. Zapitaj se malo, da li u ovom snimku fali zadnji dio, kad nakon udarca po lopti, igrač odnosi nogu golmana, koji ne može startati na loptu, pa ovaj sa trave brže kreće po loptu od ovog koji stoji? Postavljaš video isječak od osobe, koja ima sliku bivšeg igrača molera na profilu, hahahahahah.
Lupetaš, a ja sam sebe pitam, zašto gubim vrijeme na ovakve bilmeze.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 nov 2025, 14:37

Rajaz je napisao/la:
06 nov 2025, 13:55
coelho41 je napisao/la:
06 nov 2025, 13:48
Flickova druga :yawn:
nema opasnije

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 nov 2025, 14:39

Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 14:36
Saurman je napisao/la:

Da li želiš reći kako igrač može izbiti prvi loptu i poslije tog raditi što hoće, pa i uletiti u tijelo golmana, kako je to učinio ovaj igrač Briža?
Ako tako misliš ti se grdno varaš. Izbio sam loptu, poslije ga skršio ili mu odvalio šamarčinu, šta me brige, bio sam prvi na lopti?!?!?!?!!??
P.S. Zapitaj se malo, da li u ovom snimku fali zadnji dio, kad nakon udarca po lopti, igrač odnosi nogu golmana, koji ne može startati na loptu, pa ovaj sa trave brže kreće po loptu od ovog koji stoji? Postavljaš video isječak od osobe, koja ima sliku bivšeg igrača molera na profilu, hahahahahah.

slika

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 nov 2025, 14:44

06 nov 2025, 14:09
Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 13:15

Neću se složiti, jer zaletanje napadača u WS apsolutno postoji, a neposredno prijetog tog čina taj isti Vermant, čini mi se da se zove, u različitim akcijama se u svega pet minuta zaleće i bezobrazno faulira 3 igrača Barcelone ( Eric čak morao izaći, Kounde i trećeg se ne mogu sjetiti, morao bih pogledati ). Dakle, očito mu nije strana prljava igra. Ukoliko ne vjeruješ, odgledaj još jednom zadnjih 15 minuta utakmice.

A za situaciju sa Sčešnim ni riječ, ma ja :mrgreen:

Ili je tebi i tu sve čisto, pa se nisi ni osvrtao na to?!
Rekao sam neću, ali ti moram pomoći.
Moraš čitati sa razumijevanjem, shvati pozitivno. Ima sve, ponovi vježbu, zaista počinjem sumnjati u tvoje mentalne sposobnosti i to ti sad moram reći. Prije nisam, ali sad moram. Da ti olakšam, na tvoje "........složićeš se?", ja ti odgovaram "Neću se složiti, jer.........................". Sve piše.
Sad zaista bye, bye......................nemam više vremena za tebe.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 nov 2025, 15:00

coelho41 je napisao/la:
06 nov 2025, 14:39
Rodju je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

slika
Da, i ? Zar smo o tom pričali ? Bože moj dragi ...................dobro reče jednom Umberto Eko:
"Internet daje prostor hordama idiota, da iznesu svoja mišljenja, što su ranije mogli samo u baru poslije čaše vina, bez štete po cijelo društvo.
Ovo je invazija idiota."
Ja bih dodao iskompleksiranih idiota.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 nov 2025, 15:00

:salut:

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 06 nov 2025, 15:19

Rodju je napisao/la:
06 nov 2025, 15:00
coelho41 je napisao/la:
06 nov 2025, 14:39
Rodju je napisao/la:

slika
Da, i ? Zar smo o tom pričali ? Bože moj dragi ...................dobro reče jednom Umberto Eko:
"Internet daje prostor hordama idiota, da iznesu svoja mišljenja, što su ranije mogli samo u baru poslije čaše vina, bez štete po cijelo društvo.
Ovo je invazija idiota."
Ja bih dodao iskompleksiranih idiota.
**** te kolač,gdje ti ovdje vidiš da je lik uopste dodirnuo loptu,golman sklono loptu na vrijeme i ovaj mu ušo u nogu,nije prejak start al dovoljan da bdue faul nad golmanom

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.