Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la calcio » 16 feb 2010, 21:44

Da se hoce vratiti Pusina, bivsi drot, i rastjerati ove sitne prevarante.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 17 feb 2010, 00:50

calcio je napisao/la:Da se hoce vratiti Pusina, bivsi drot, i rastjerati ove sitne prevarante.
druze moj pusina je omogucio da se provodi ovaj lopovluk... on je postavio temelje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 00:53

felipe-s je napisao/la:
calcio je napisao/la:Da se hoce vratiti Pusina, bivsi drot, i rastjerati ove sitne prevarante.
druze moj pusina je omogucio da se provodi ovaj lopovluk... on je postavio temelje
Pod tim temeljom je bilo tekmi i protiv Argentine,Brazila,italije itd a sad nas i FK Pofalicki odbija ispodcasti mu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 17 feb 2010, 00:56

harishp je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:
Pod tim temeljom je bilo tekmi i protiv Argentine,Brazila,italije itd a sad nas i FK Pofalicki odbija ispodcasti mu.
de ba zar fakat mislis da je pusina dobar bio... pa sjecas li se frka u njegovo vrijeme

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 01:04

Kod nas frke nebi bilo samo u doba Tite i Golog Otoka.
Mi bi givit razvalili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 17 feb 2010, 01:15

ma sve to stoji al je pusina zaposlio usanovica i snjim poceo prve kradje i dizanja kredita

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 17 feb 2010, 01:29

Jusuf Pusina je jedini bio koji je znao raditi taj posao ! Pa ako je krao sta ima veze, takvih barem kod nas UVIJEK CE BITI ! Ali je gospodin Pusina znao dogovorit tekme sa Argentinom,Njemackom,Italijom,Brazilom itd...

Da se razumijemo......TAKVIH IMA SVUGDJE U SVIJETU ! Koliko je love zaradio HNS a pogledajte kakav je nacionalni stadion. Do sada su mogli izgraditi Teatar Snova s novcem koji je zaradjen!

Problem je bio sto su Bosnjaci imali covijeka koji je branio nas interes ! Zato je Pusina morao otici, a dosao nam je onaj koji bez problema ode u Beograd i kaze DA SMO MI KRIVI ZA SVE !

I Barbarez bih valjao, al ne jer nije to u interesu OSTALA DVA NARODA ! Bas kao i u politici Bosnjaci NE SMIJU imati ljude na bilo kakvim javnim funkcijama koji ce BRANITI Bosnjacke/Bosanske interese !

Bosnjacke interese na svim javnim mjestima zastupaju likovi koji se lako mogu kupiti, koji bi prodali rodjenu majku za koju marku vise !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 17 feb 2010, 01:32

KONGO je napisao/la:Jusuf Pusina je jedini bio koji je znao raditi taj posao ! Pa ako je krao sta ima veze, takvih barem kod nas UVIJEK CE BITI ! Ali je gospodin Pusina znao dogovorit tekme sa Argentinom,Njemackom,Italijom,Brazilom itd...

Da se razumijemo......TAKVIH IMA SVUGDJE U SVIJETU ! Koliko je love zaradio HNS a pogledajte kakav je nacionalni stadion. Do sada su mogli izgraditi Teatar Snova s novcem koji je zaradjen!

Problem je bio sto su Bosnjaci imali covijeka koji je branio nas interes ! Zato je Pusina morao otici, a dosao nam je onaj koji bez problema ode u Beograd i kaze DA SMO MI KRIVI ZA SVE !

I Barbarez bih valjao, al ne jer nije to u interesu OSTALA DVA NARODA ! Bas kao i u politici Bosnjaci NE SMIJU imati ljude na bilo kakvim javnim funkcijama koji ce BRANITI Bosnjacke/Bosanske interese !

Bosnjacke interese na svim javnim mjestima zastupaju likovi koji se lako mogu kupiti, koji bi prodali rodjenu majku za koju marku vise !

ma de covjece ovo je sportski forum... pusti se te bosnjacke ugrozenosti

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 17 feb 2010, 01:36

pusina je jednom prilikom rekao citiram: kad sam ja u savezu bio zeljo i sarajevo uvjek su izlazili u evropu a oni meni pusina **** :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 feb 2010, 01:39

Jeste sramotno sto nemamo protivnika za prijateljsku utakmicu ali, ruku na srce, od ovakvih lopova vise se i nije moglo ocekivati. Uostalom, tesko da cemo mi ikad otici na EP ili SP dok budemo imali ovakav Savez. To je, do sada, bezbroj puta bilo dokazano.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 17 feb 2010, 16:00

Ovaj Cekin komentar mi je najmocniji
Drugi član Predsjedništva N/FSBiH Bogdan Čeko smatra kako bi najbolje bilo poništiti oba ugovora, i sa SportFive i sa Kentarom, ali je problem u realizaciji ove ideje to što je SportFive već uplatio dvije rate ugovora, pa bi u tom slučaju savez morao vratiti te već potrošene rate, plus što bi se vjerovatno plaćali i neki penali zbog raskidanja ugovora.
A u naslovu pise da Kentara trazi pola miliona za de facto raskidanje ugovora :lol: :lol: :lol:
Sto neko rece uhljebene bivse komunjare koje u zivotu nisu radile niti sta naucile.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 feb 2010, 16:01

Da ih hoče tužit i jedni i drugi i da im uzmu love i love... Da Bog da nemali para u savezu da hljeb kupe...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 16:06

GunnerS je napisao/la:Da ih hoče tužit i jedni i drugi i da im uzmu love i love... Da Bog da nemali para u savezu da hljeb kupe...
Problem lezi sto bi ovi odvalili od ledja igracima i ostalim neumjesanim.I sto bi i u ionako tankim utakmicama prijateljskim imali skoro nemuguce kakav pripremni mec.Jer za sve trebaju pare.
A njima bi dnevnice redovno legle pa makar i od drzave lapili.
@Calcio Pusina je drot kojem je sirom otvoren dzep da se sta metne.
Satro disciplina a oko njega jad i cemer. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2010, 16:06

felipe-s je napisao/la:
Temelje je postavio Dejton, i tu sportski i fudbalski radnici nemogu nista. Dok politicari ne promjene temelje nama ostaje da se prilagodimo. Zato je Pusina najbolji.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 17 feb 2010, 16:07

Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2010, 16:10

drina1992 je napisao/la:Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit! Hajmo ih rusit!
Jest da kornjace ne igraju domina ispred saveza.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 feb 2010, 01:29

Iako zivim u Kanadi i dolazim u BIH 2-3 puta godisnje, mislim da je sada doslo krajnje vrijeme da se na moralan nacin rjesimo ovog Saveza za sva vremena. Moralan nacin svakako nije pametovanje preko interneta ili skandiranje na utakmicama repke. Do sada smo se mogli ubjediti bezbroj puta da to nevodi nicemu! U Senegalu su zapalili kucu fudbalskog saveza nakon sto se reprezentacija Senegala nije plasirala na SP 2010. Zasto nebi i mi!?

SVI ZAJEDNO MOZEMO IH RUSIT NA PRAVI NACIN! 8-)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 feb 2010, 01:45

Tarik14 je napisao/la:Iako zivim u Kanadi i dolazim u BIH 2-3 puta godisnje, mislim da je sada doslo krajnje vrijeme da se na moralan nacin rjesimo ovog Saveza za sva vremena. Moralan nacin svakako nije pametovanje preko interneta ili skandiranje na utakmicama repke. Do sada smo se mogli ubjediti bezbroj puta da to nevodi nicemu! U Senegalu su zapalili kucu fudbalskog saveza nakon sto se reprezentacija Senegala nije plasirala na SP 2010. Zasto nebi i mi!?

Prije ce biti da dolazis jednom u 2-3 godine... ali nema veze, eto kad dodjes jednom ovamo organiziraj teroristicke napade na zgradu saveza...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2010, 01:48

RiNo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Iako zivim u Kanadi i dolazim u BIH 2-3 puta godisnje, mislim da je sada doslo krajnje vrijeme da se na moralan nacin rjesimo ovog Saveza za sva vremena. Moralan nacin svakako nije pametovanje preko interneta ili skandiranje na utakmicama repke. Do sada smo se mogli ubjediti bezbroj puta da to nevodi nicemu! U Senegalu su zapalili kucu fudbalskog saveza nakon sto se reprezentacija Senegala nije plasirala na SP 2010. Zasto nebi i mi!?

Prije ce biti da dolazis jednom u 2-3 godine... ali nema veze, eto kad dodjes jednom ovamo organiziraj teroristicke napade na zgradu saveza...
@Rino je inace snajperista vidi ga samo na avataru hladan ko' spricer :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 18 feb 2010, 01:55

Zato što nismo u Africi... :mrgreen: :mrgreen: Boško buha....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.