Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 13 jan 2009, 18:56

Kemo je napisao/la:@amire jest se natrazio ovih stopera, nije se pomakao od dvoranskog prvenstva hrvatske. jos tamo nadje igraca koji je za cijelu polusezonu odigrao 1 mec u hajduku. pa ako se vec natakario na te igrace iz HNL moze zvati Panzu, koji je uz to puno maldji i standardniji u Hajduku. Jahic se vratio u formu, zadnja dva kola po 90. min u ligi, ali Ciro je trener svih trenera, genijalac.
Ali Kemo@, otkud znas da nije trazio stopere, jeli on svaki dan podnosi izvjestaj pa da znamo sta je radio i onda zakljucimo da nije trazio stopera, ne shvatam te, ja nekazem ni da je trazio a ni da nije, jer neznam.
On je selektor i on bira ko ce igrati za reprezentaciju a ko nece, valjda je nesto vidio i u tome Aracicu, nebi ga djabe zvao, on je selektor i strucna osoba za to i zna raditi svoj posao, svak je za njega(mislim na nase strucnjake) osim onoga Hadzibegica, kao on ispade trenercina, a iz Francuske pametuje, dodji u BIH i onda pametuj, vodi neke drugoliase i on sada "pametan". E kada ga nasi strucnjaci podrzavaju( CIRU) i igraci iz reprezentacije, a neki sa foruma ga kritikuju, e dobro je pa se nepita vas, bili bi u petoj jakosnoj grupi.
CIRO SAMO NAPRIJED, svaka cast
Ma ti si Ciro genije, stvorio si nam reprezentaciju ni iz cega, bravo za sve
Zadnja izmjena: amir, dana/u 13 jan 2009, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 13 jan 2009, 19:02

daj budite korektni Ciro nam je jedina sansa ako on ode ili istjerajuga ko ce nam tad doci Ciro je super trener i bogami nek ostane :P :P :P Dole protivniciiiiiiiiiiiiiii
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jan 2009, 19:29

I ja sam ga branio a sad je stvarno pretjerao. Zove igrace koji nema nikakve veze sa BiH cak ni po pasosu, a jedan Trivunovic, Nadarevic itd. ne igraju sto jedan s razlogom nece a kod drugog sto je Ciru spucala nekakva luda.
Govorio sam za Kodru da je covijek pogrijesio so sina zeli u Spanskoj repci, ali sad sve to povlacim i izvinjavam se (iako mislim da ne cita ovaj forum). Dosta je bilo Baiana, Vasilica, Crnogoraca, onoga Rusa iz Bugarske itd.

Sada takodjer mislim da nama nema napredka dok sjede oni lopovi u savezu.
Mozda jedini izlaz iz ove situacije je da Barbarez, Bolic, Hibic, Kodro naprave drugi savez i da zamole igrace da ne igraju za ove lopove i da traze od Fife i Uefe da ih prizna. Ja mislim da je to jedini izlaz iz ove situacije drugog nema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 jan 2009, 19:39

made je napisao/la:daj budite korektni Ciro nam je jedina sansa ako on ode ili istjerajuga ko ce nam tad doci Ciro je super trener i bogami nek ostane :P :P :P Dole protivniciiiiiiiiiiiiiii
Slazem se sa tobom 100 %
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 jan 2009, 19:46

Ne postoji nikakva osnova da zovne tog Aračića,momak jednom ušao u polusezoni za Hajduk...Pa da je presjedio na klupi Real Madrida čitavu polusezonu nije zaslužio poziv.Bolje nek zove malog Vranješa iz u-21,Pandžu(za razliku od Aračića igra standardno u Hajduku),Trivunovića, Mirvića,Nadarevića...Ne kažem da su nabrojani neka ekstra klasa,ali sigurno posjeduju veći kvalitet od Aračića.Mislim da je od Ćire u najmanju ruku neprofesionalno pozivati igrače na osnovu Malonogometnog turnira.To je skroz drugi sport :shock:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2009, 19:50

Ma nije ga valjda pozvo...jeli to sta zvanicno...ili puke spekulacije?
Gdje ce to raditi...to ne bi imalo nikakvog smisla...no comment! :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 19:53

ra1981 je napisao/la:Ne postoji nikakva osnova da zovne tog Aračića,momak jednom ušao u polusezoni za Hajduk...Pa da je presjedio na klupi Real Madrida čitavu polusezonu nije zaslužio poziv.Bolje nek zove malog Vranješa iz u-21,Pandžu(za razliku od Aračića igra standardno u Hajduku),Trivunovića, Mirvića,Nadarevića...Ne kažem da su nabrojani neka ekstra klasa,ali sigurno posjeduju veći kvalitet od Aračića.Mislim da je od Ćire u najmanju ruku neprofesionalno pozivati igrače na osnovu Malonogometnog turnira.To je skroz drugi sport :shock:
Jel to zvanicno da ce ga pozvati?Znate da je Ciro stariji covjek i pomalo senilan pa nebi trebalo odma na zlatnu vagu.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 jan 2009, 19:53

geronimo je napisao/la:Ma nije ga valjda pozvo...jeli to sta zvanicno...ili puke spekulacije?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-11572.htm

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 13 jan 2009, 20:00

Ja pratim HNL i ovaj Aracic je s Hajdukom bio samo u pregovrima jer je imao neke svoje uvjete na koje odmah nije htio pristati,uostalom tog momka je i Fuad Muzurovic htio zvati u prslim kvalifikacijama ,ali je bio povrijedjen i nije mogao debitovat,a i bivsi trener Hajduka Goran Vucevic i sadasnji Ante Mise ima li su samo pohvale za njega i prenosim samo izjavu Vucevica "Za poziciju stoper nije mutav i veoma je inteligentan igrac,a i druga osobina je da je veoma okretan i moze da igra na lijevom boku" nemoj te me pogresno shvati ja ge neforsiram i nemislim da jmozda za reprezentacije ali sto ga ne probat jer stvarno nemamo puno izbora !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jan 2009, 20:00

ra1981 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ma nije ga valjda pozvo...jeli to sta zvanicno...ili puke spekulacije?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-11572.htm
Ovo nema smisla..cuj, odigro jednu utakmicu i da ga zove da ga isproba, pa i ono malo simpatija sto je imao izgubice...na ovaj nacin..Ciro reci da si se salio... :twisted: :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:04

Ako se sjecate mozda, i Baka je nesta bio zagrijan za Aracica dok je bio selektor. neznam, mozda tu ima nesto, ne treba momka odmha potcjenivati 8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:05

I ja se nadam da je neka sala.Nebi imalo smisla bolje dati sansu mladjim.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:07

Recimo Pandzi :!: :!: 8-)

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:10

Ili Vranjesu :D

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:11

Il Vranjesu. kako sam cuo, krenuo je ozbiljno na treninzima u CZ :!: Dosta je ozbiljan.
Vidi ako gdje nadjes clanak na nekoj CZ stranici, mene strah uci tamo da ne ograjisem :mrgreen:

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:16

DinceManijak je napisao/la:Il Vranjesu. kako sam cuo, krenuo je ozbiljno na treninzima u CZ :!: Dosta je ozbiljan.
Vidi ako gdje nadjes clanak na nekoj CZ stranici, mene strah uci tamo da ne ograjisem :mrgreen:
Hehe pa imas Obanona on ti je najbolji izvor ;)

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 20:17

Ciro je jedan obicni "ventilaciski volumen" (medicinski receno) kroz koji strujanje zraka nekada prelazi i 1m/s
ciro je jedan obicni "supak" (bosanski receno)

Od sada ovako pisem jer vidim da su se danas pojavili neki jako pametni... :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:21

Dobro si Tihi :lol:

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 13 jan 2009, 21:04

Onaj Vranjes je beton, ali sta ces ako idemo po onome sto nam "komsije" pisu u temi "Izgubljeni Igraci" i on je izgubljen za nas :lol: .
U inat svima.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 21:09

Mozda bih trebali "urednicima sportsport.ba" sugerirat da urade jedan clanak o njemu "vranjes ognjen" da onom "ventilaciskom volumenu ciri" skrenu paznju na njega, a ne da nam nekog aracica tamo dovodi.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.