Ulože milione ne samo u B.Polje, vec i u onaj kamp reprezentacije u Zenici, gdje je trening centar i sve to.
I onda se neki štakor Džemidžić i kompanija zbog par skandiranja se naljute ko mala djeca i poseru se po svemu tome

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tesko je komunicirati sa bilmezom koji ima stav. Tebi nije mjesto na forumu nego u kafani. Čelik je ono što ti ne mozes da shvatis i jedini klub koji 100% vode navijaci. Krv se ispisala za ovo i za par godina ce se vidjeti rezultati ove plemenite borbe.Amarinho je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:13Molim te obrati paznju kako pricas sa gospodinom.KocevskiGaleb je napisao/la: ↑13 okt 2020, 17:04Obišao sam sigurno više gradova u životu nego ti. Vi fočaci ste cudna sorta.
Naravno da se pita uprava Čelika, znači Robijaši, koji su Zeničani velikom večinom. Novac od rentiranja stadiona je upravo završio u kasi kluba. Ko bi se drugi pitao bilmeze.
Ne ulazim u pricu ko je vise gradova obisao u zivotu jer je smijesna "debata" i ne donosi nam nista. Ljudi iz saveza su odlucili da nece vise igrat na stadionu nizerazrednog random kluba i to je to.
Tezak udarac za svercere kojima je glavno primanje bilo stajanje u redu Centrotransa za Dijasporu i prodavanje karata za duplu cijenu. Osim njih niko nista ne gubi.
Svim sredstvima. Bakljada ce sigurno biti.
Koga ba ti yebes ovdje!? Sta ste ba vi upozoravali, kad vam sjedi lik na klupi koji je namjesto utakmice i bio u talovima sa savezom i ljudima u savezu. De ba ne kenjaj.... Satro vi neka morlana vertikalafootballfan1921 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 21:13Prije svega, ovome majmunu gore da porucim, da nije bilo Edina Dzeke za kur.ac bi se borili godinama. Pa ga ti pljuj kuci svojoj.
E sad, ko je procitao danasnji post od @ExBlueone mogao je procitati misljenje 98% posto navijaca Zelje. Ne simpatizera, nego navijaca koji su redovni na stadionu Grbavica. U ovoj nasoj drzavi ima toliko nepismenih ljudi kojima je toliko lahko manipulisati, pa me i ne cudi da se ponegdje vode rasprave Zenica-Sarajevo. Kada su navijaci Zelje godinama skandirali i upozoravali na kriminal u savezu, mnogi su nam se smijali i pravili gifove, mimove i slicne stvari kako bi ispali "ludi". Na ocigled cijele javnosti su se Zelji crtale linije u Sirokom, svirali fantomski penali konkurentima u borbi za Evropska takmicenja i titule. Sada kada Zeljo nije jedini kojeg se sakati, onda je savez kriminalan.
Reprezentacija. Kao Zeljovac iskreno ne navijam za reprezentaciju vec neko vrijeme, a masa Zeljovaca igra za repku. Dzeko, Seha, Ara, Visca, Amir, Hajradinovic, nekad Bajic Cocalic itd. Ara i Seha su mi drugovi, ali jednostavno ne navijam za reprezentaciju, zbog saveza. Nadam se da se na Grbavici nece zadrzati, vec da ce napraviti sebi stadion gdje ce odredjivati kako ce se ponasati bijednici koji bi guzice dali za kartu i koji preko stele dolaze do njih. Odavno je ovo postalo smijurija samo mnogima nije bilo u interesu da otvore oci.
Jos uvijek stoje iste kritike, saveze stidi se sluga si politike!
fanatikosi ce bacati suzavce
Nemoj suplje bgt eto, cuj mi dobili stadion od njih aaa jbt kosa mi se digne kad cujem kolko ste neinformisani. I taj trening centar nije od saveza i htjeli su ga smjestiti u sarajevo, al eto sarajvske opcine nisu htjele dat zemljiste besplatno, pa zenica dala i uefa i fifa napravile. Nas savez je skup uhljupa i lopova, nisu u stanju nista napraviti, sve sto su uradili,a qurce se time to je da preusmjere pare od uefe.feniksptica je napisao/la: ↑13 okt 2020, 21:28Ono skandiranje Robijasa je bilo degutantno i za osudu svih normalnih ljudi.
A sto se tice Saveza, opet ce navijaci morat radit trenutnu stetu po utakmicama za dugorocnu korist. Druge nema. Al nemaju se na kraju krajeva sta zalit ovi iz Zenice. Dobili lijep stadion za njihove potrebe, jos ga nece handrit repke i to je to![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.