Fantasy - sportsport.ba liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: Fantasy - sportsport.ba liga

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:07

edo3majka je napisao/la:Pa nema nikakve veze ona liga sa ovom, mislim unistavate igru tako, ja i onako nemam sanse za Play-Off ali ovi momci sto su igrali citavu sezonu sad mogu da duvaju onu stvar jer ce ovaj uzeti 100% da komesare ukljuci se u ovo ipak nije fer prema ostalim.
pa komesar ti i ucestvuje u tome njemu treba da pobjedi na ESPN pa je dao ovom igrace na Yahoo,ovom treba na yahoo pa mu je komesar velikodusno ustupio igrace

sta ces takvi smo mi posteni,tako nam je u sportu

ja sam igrao,a neko ne igra po sedmicu pa dodje pa ode,pa onda skonta ovakvu stvar zalosno stvarno

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2011, 00:11

bili su dopusteni mnogi smjesni trejdovi, tada se niste zalili ;)

isto se niste zalili ni kad je pocinjala liga i kad sam vas pitao da li da prihvacam trejdove ili da ih stavljam u ankete pa da vi odlucujete o tome :? ili me sjecanje vara :?

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 27 jan 2011, 00:11

**** ovaj fantasy više.. Likovi ne igraju nikako a evo sad i ova sranja sa trejdovima fkt vam je na čast...
I Love this game !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2011, 00:12

Pa meni se od pocetka ne svidja ideja da komesar odlucuje o trejdovima...mislim da postoji opcija da igraci glasaju za trade i to je najbolje rjesenje...ali s obzirom da nije niko odmah reagovao sad je nastao problem... :roll:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jan 2011, 00:12

bosanac035 je napisao/la:**** ovaj fantasy više.. Likovi ne igraju nikako a evo sad i ova sranja sa trejdovima fkt vam je na čast...
Ja igram svaku večer, ne znam na koga ti ciljaš
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:13

Donnie Darko je napisao/la:bili su dopusteni mnogi smjesni trejdovi, tada se niste zalili ;)

isto se niste zalili ni kad je pocinjala liga i kad sam vas pitao da li da prihvacam trejdove ili da ih stavljam u ankete pa da vi odlucujete o tome :? ili me sjecanje vara :?
daj ba reci jeli te stid imalo,drugo je kad bude trade pa neko prodje bolje ili gore,ali vi ste se dogovorili jos ti komesar trebao bi bit olicenje postenja i pravde tu,a ti ovako radis ,stvarno sam mislio da si sportista a ne muljator

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2011, 00:15

bosanac035 je napisao/la:**** ovaj fantasy više.. Likovi ne igraju nikako a evo sad i ova sranja sa trejdovima fkt vam je na čast...
gle buraz kakve ti trejdove nudis ovi sto smo ih mosby i ja odradili su smijurija ;) ovaj trejd cak i nije najveca pljacka koju sam ja uradio, vec je to trejd williams za paula i ginobilija koji si ti predlozio ;)
adnan24 je napisao/la:Pa meni se od pocetka ne svidja ideja da komesar odlucuje o trejdovima...mislim da postoji opcija da igraci glasaju za trade i to je najbolje rjesenje...ali s obzirom da nije niko odmah reagovao sad je nastao problem... :roll:
pa da, i vama se vise svidjala ideja da ja prihvacam sve trejdove, te da ih ne stavljam u ankete.

@dema samo sam se prilagodio drustvu.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 27 jan 2011, 00:18

Ted Mosby je napisao/la:
Ja igram svaku večer, ne znam na koga ti ciljaš
Znam za tebe buraz ima tu par likova koji su se samo registrovali i bzze samo tom propada...
I Love this game !!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:19

Donnie Darko je napisao/la:
gle buraz kakve ti trejdove nudis ovi sto smo ih mosby i ja odradili su smijurija ;) ovaj trejd cak i nije najveca pljacka koju sam ja uradio, vec je to trejd williams za paula i ginobilija koji si ti predlozio ;)
adnan24 je napisao/la:Pa meni se od pocetka ne svidja ideja da komesar odlucuje o trejdovima...mislim da postoji opcija da igraci glasaju za trade i to je najbolje rjesenje...ali s obzirom da nije niko odmah reagovao sad je nastao problem... :roll:
pa da, i vama se vise svidjala ideja da ja prihvacam sve trejdove, te da ih ne stavljam u ankete.

nisi ispao si da ti ne kazem sta,jeli tako treba meni nije bitno ocu li pobjedit,uvijek sam za posten poraz nego za kupljenu pobjedu

i ti se zalio sto su sunsi ispali od spursa uz pomoc sudija ,pa zar ovo nije isto

ovdje nisu u igri ni novci ni slava ni bilo sta,kako li bi onda tek mutili da su te stvari u igri

i onda kukamo o sportu e ovako ti isto rade ljudi na funkcijama,a ti se prilagodjavaj drustvu ,ogadili ste mi obe igre

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2011, 00:20

Donnie Darko je napisao/la: pa da, i vama se vise svidjala ideja da ja prihvacam sve trejdove, te da ih ne stavljam u ankete.

Pa jbg. vjerovatno nije niko razmisljao da ces nesto muljati...jedna obicna IGRA,ne vidim svrhu :shock:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:21

adnan24 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: pa da, i vama se vise svidjala ideja da ja prihvacam sve trejdove, te da ih ne stavljam u ankete.

Pa jbg. vjerovatno nije niko razmisljao da ces nesto muljati...jedna obicna IGRA,ne vidim svrhu :shock:
tj vjerovali smo mu,a on je iznevjerio to povjerenje radi ovakve gluposti,jeftino brate jeftino ,kako vam se sta drugo vjeruje

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 27 jan 2011, 00:21

Priznajem to, ali ovaj je fkt smiješan, pa superstarove za polovnjake davati nema veze s vezom... :roll:
I Love this game !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jan 2011, 00:21

Ništa loše nismo uradili
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jan 2011, 00:24

naravnod a nije isto, tamo je ulog titua prvaka nba lige, a ovdje je ulog titula na espn fantasiju. gore si me isto pito da li me stid, zasto bi me bilo stid? sto sam uradio dva smjesna trejda na fantasiju sportsport.ba lige? mos mislit. shvacate ovo malo preozbiljno.

ovaj bosanac se nesto zali, a svake sedmice mi ponudi barem jedan priblizno smjesan trejd, a ne vjerujem da bi se zalio da sam pristao na isti :lol:

samo sam iskoristio rupu u pravilima (na koja ste vi btw pristali) i pojacao svoj tim.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 27 jan 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:24

Ted Mosby je napisao/la:Ništa loše nismo uradili
kako nisi ,jeli uspijes sebi slagat ide li to,

pomogli ste jedan drugom da pobjedi na 2 potpuno razlicite igre i to nije fer prema onima koji igraju obe ili samo jednu igru

to sto vama to djeluje genijalno sto ste se sjetili je smijesno

prvo on je mogao na espn pobjedit bez ovog,ali ti bez ovog nisi mogao na yahoo nista uradit sad mozes,dok je on mogao na yahoo samo u play off,on je to zrtvovao za espn

i sad vas 2 osvajate lige i vi ko strucnjaci ma daj

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 00:26

Donnie Darko je napisao/la:naravnod a nije isto, tamo je ulog titua prvaka nba lige, a ovdje je ulog titula na espn fantasiju. gore si me isto pito da li me stid, zasto bi me bilo stid? sto sam uradio dva smjesna trejda na fantasiju sportsport.ba lige? mos mislit. shvacate ovo malo preozbiljno.

ovaj bosanac se nesto zali, a svake sedmice mi ponudi barem jedan priblizno smjesan trejd, a ne vjerujem da bi se zalio da sam pristao na isti :lol:

samo sam iskoristio rupu u pravilima (na koja ste vi btw pristali) i pojacao svoj tim.
ajde ne pravi se budala molim te,nije te stid znaci nemas obraza,prodao si nase povjerenje alo za glupu igricu da bi pobjedio,a to sto ti je on nudio smijesne trade-ove nema veze s ovim da si ih prihvatio pa ajde

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jan 2011, 00:27

Daleko smo mi još od titule, mada Wolvie na espn-u ima veliku prednost
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 jan 2011, 00:27

Donnie Darko je napisao/la: sto sam uradio dva smjesna trejda na fantasiju sportsport.ba lige? mos mislit. shvacate ovo malo preozbiljno.

E sad pises gluposti...pa jbt. ako cemo igrati igrat cemo kako treba...sto se zajebavam svaki dan i namjestam tim da bi na kraju sve zaj....bas "nidje veze"

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 27 jan 2011, 00:31

Dema brate ponudi sta hoces sve ti dajem igrace Allaha mi, bar se ti bori sa njim na vrhu. ;)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 jan 2011, 00:33

edo3majka je napisao/la:Dema brate ponudi sta hoces sve ti dajem igrace Allaha mi, bar se ti bori sa njim na vrhu. ;)

daj mi feltona ba ako ces tako:):) i nekog sa c
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.