Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- mandalskameratene
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:) 

Vedad Ibisevic<3
mandalskameratene je napisao/la:Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:)
???? Stadion prima u Genk 25.000 to si nesto pogresno razumeo

- mandalskameratene
- Kontakt:
- mandalskameratene
- Kontakt:
jooj.. Pa oni drugi je oko 60,000... Pogresno sam onda. kako tako malo sam. 25 hiljada:@
Vedad Ibisevic<3
nekoliko autobusa i 25 000 navijača jesu li ovo neke novogodišnje forekokoroko je napisao/la:mandalskameratene je napisao/la:Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:)
???? Stadion prima u Genk 25.000 to si nesto pogresno razumeo

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno
samo ce mi pravo zao bit ljudi koji ce doci u Belgiju, zali Boze love
nema potpisa
pa nece bjeda ni ic u belgiju idu ljudi da malo vide europe i da gledaju repku mozda usput odu u soping i naravno u kakvu pivnicu......mene boli kujac kako cemo igrat ja idem gledat samo neznam kako cu iskombinovat da se vratim do revanzaAdmir_Sa je napisao/la:Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno

Pitat ce mo da idemo sa igracima i sa njima da se vratimo, uh sto bi to valjalo.daidza je napisao/la:pa nece bjeda ni ic u belgiju idu ljudi da malo vide europe i da gledaju repku mozda usput odu u soping i naravno u kakvu pivnicu......mene boli kujac kako cemo igrat ja idem gledat samo neznam kako cu iskombinovat da se vratim do revanzaAdmir_Sa je napisao/la:Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno
samo ce mi pravo zao bit ljudi koji ce doci u Belgiju, zali Boze love![]()
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
onda bi definitivno izgubiliamir je napisao/la:Pitat ce mo da idemo sa igracima i sa njima da se vratimo, uh sto bi to valjalo.daidza je napisao/la:pa nece bjeda ni ic u belgiju idu ljudi da malo vide europe i da gledaju repku mozda usput odu u soping i naravno u kakvu pivnicu......mene boli kujac kako cemo igrat ja idem gledat samo neznam kako cu iskombinovat da se vratim do revanzaAdmir_Sa je napisao/la:Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno
samo ce mi pravo zao bit ljudi koji ce doci u Belgiju, zali Boze love![]()

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK
Nemoramo svi biti na stadionu ali mozemo vanimaxxxxxx je napisao/la:u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK

P.S a sta mislis derneka-ako nam bude ko u Briselu

Bice Genk u nasim rukama a i u bojama.Samo da nas ne bude po zatvorima.maxxxxxx je napisao/la:u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK

Ma ljudi nece se znati koje domacin a ko je gost 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ne pravi se pametan molim te,iskompleksirani debilu,ko ce prekinuti utakmicu majke ti???Nego popij ti sad flasicu mlijeka i MRS na spavanje!LAW je napisao/la:Ma ja Zenica dode kao teren koji ce koristiti kad im zatreba pi.. im materina ako saznamo da ce se 100% tekma odigrati u sarajevu protiv spanije i turske nebih dolazio ako tako odluce neka vise se ne vracaju u zenicu jer ce im svaka tekma biti prekinuta Mrs svi pitari
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
@LAW i @Butmiran drzite se teme. Imate pp pa se raspravljajte.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Utakmica nam se blizi! Ostala su jos 2-3 mjeseca! Sace to! Moramo naci neku dobru odbranu, a za napad se ne trebamo brinuti! Ne smijemo iznevjeriti publiku koja ce nadam se u veeelikom broju stici u Genk i da probamo tako reci *potuci* (ne doslovno) navijace Belgije! Moramo da se dobro pripremimo i da rastereceno i polahko idemo na revans koji je na domacem terenu..........
Pa neces ti izac na teren bolan, smiri seKenchy_Liverpool je napisao/la:Utakmica nam se blizi! Ostala su jos 2-3 mjeseca! Sace to! Moramo naci neku dobru odbranu, a za napad se ne trebamo brinuti! Ne smijemo iznevjeriti publiku koja ce nadam se u veeelikom broju stici u Genk i da probamo tako reci *potuci* (ne doslovno) navijace Belgije! Moramo da se dobro pripremimo i da rastereceno i polahko idemo na revans koji je na domacem terenu..........

-
- Kontakt:
Ići samo bez straha,treba im odma utjerati strah u kosti,od prve minute nabaciti svoju igru,i to je to,a onda u Zeniciiiiii pA IMA DA IH NEEEEEJMMMAAAAAAA,JOJOOOOOOJJJJJ
98 stranica napisano dva puna mijeseca i jos dvadesetak dana
Do aprila ima da bude 400

Do aprila ima da bude 400

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.