Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

mandalskameratene
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la mandalskameratene » 01 jan 2009, 21:52

Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:) ;)
Vedad Ibisevic<3

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 01 jan 2009, 21:57

mandalskameratene je napisao/la:Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:) ;)

???? Stadion prima u Genk 25.000 to si nesto pogresno razumeo ;)

mandalskameratene
Kontakt:

Post Postao/la mandalskameratene » 01 jan 2009, 22:04

HAHA. LOL. Nije nego 60,000!
Vedad Ibisevic<3

mandalskameratene
Kontakt:

Post Postao/la mandalskameratene » 01 jan 2009, 22:04

jooj.. Pa oni drugi je oko 60,000... Pogresno sam onda. kako tako malo sam. 25 hiljada:@
Vedad Ibisevic<3

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 01 jan 2009, 22:50

kokoroko je napisao/la:
mandalskameratene je napisao/la:Bice ca 25.000 BH navijaca. Prico sam sa jednim u saveu. Ide nekoliko autobusa iz Norveske:) ;)

???? Stadion prima u Genk 25.000 to si nesto pogresno razumeo ;)
nekoliko autobusa i 25 000 navijača jesu li ovo neke novogodišnje fore :?:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 01 jan 2009, 22:58

:lol: :lol: :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 jan 2009, 10:19

Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno

samo ce mi pravo zao bit ljudi koji ce doci u Belgiju, zali Boze love
nema potpisa

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 02 jan 2009, 18:53

Admir_Sa je napisao/la:Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno

pa nece bjeda ni ic u belgiju idu ljudi da malo vide europe i da gledaju repku mozda usput odu u soping i naravno u kakvu pivnicu......mene boli kujac kako cemo igrat ja idem gledat samo neznam kako cu iskombinovat da se vratim do revanza :?: :?:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 03 jan 2009, 00:14

daidza je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Kec ko kuca na Belgiju. Razlozi, previshe smo se digli, imamo suplju odbranu i nishta ne radimo po tom pitanju, nema prijateljske u februaru, ciro umjesto da trazi igrace, redovan je u nekakvim realiti emisijama, Belgija je reprezentacija u strahovitom usponu, savezu nije u interesu nikakav plasman na veliko natjecanje i slicno

pa nece bjeda ni ic u belgiju idu ljudi da malo vide europe i da gledaju repku mozda usput odu u soping i naravno u kakvu pivnicu......mene boli kujac kako cemo igrat ja idem gledat samo neznam kako cu iskombinovat da se vratim do revanza :?: :?:
Pitat ce mo da idemo sa igracima i sa njima da se vratimo, uh sto bi to valjalo.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 03 jan 2009, 13:51

amir je napisao/la:
daidza je napisao/la:

Pitat ce mo da idemo sa igracima i sa njima da se vratimo, uh sto bi to valjalo.
onda bi definitivno izgubili :mrgreen:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

maxxxxxx
Kontakt:

Post Postao/la maxxxxxx » 03 jan 2009, 20:19

u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 03 jan 2009, 20:54

maxxxxxx je napisao/la:u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK
Nemoramo svi biti na stadionu ali mozemo vani :roll: :shock: Ajjj zemljo pa koja bi to budala zapucala stotine i stotine km na tekmu i da je na kraju ne gleda :roll:
P.S a sta mislis derneka-ako nam bude ko u Briselu :lol:

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 jan 2009, 21:13

maxxxxxx je napisao/la:u genku mora da bude 30 000 bh navijaca sa ili bez karata to nije vazno. bice problem sa kartama to su belgijanci extra uradili prepali se bh navijaca e zato treba da nas bude 30 000 50000 hiljada napravimo dernek kakav europa jos nije vidjela nemoramo svi biti u stadionu ali mozemo vani i da tako pokazemo kosmo .......E TADA BI MI BILI PRAVI RAJA PA BUJRUM DA TO URADIMO EUROPO PROBUDISE IDEMO UUUUU GGEEEENNNKKK
Bice Genk u nasim rukama a i u bojama.Samo da nas ne bude po zatvorima. :evil:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jan 2009, 21:17

Ma ljudi nece se znati koje domacin a ko je gost :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 03 jan 2009, 21:43

LAW je napisao/la:Ma ja Zenica dode kao teren koji ce koristiti kad im zatreba pi.. im materina ako saznamo da ce se 100% tekma odigrati u sarajevu protiv spanije i turske nebih dolazio ako tako odluce neka vise se ne vracaju u zenicu jer ce im svaka tekma biti prekinuta Mrs svi pitari
Ne pravi se pametan molim te,iskompleksirani debilu,ko ce prekinuti utakmicu majke ti???Nego popij ti sad flasicu mlijeka i MRS na spavanje!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 jan 2009, 22:06

@LAW i @Butmiran drzite se teme. Imate pp pa se raspravljajte.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jan 2009, 22:38

Utakmica nam se blizi! Ostala su jos 2-3 mjeseca! Sace to! Moramo naci neku dobru odbranu, a za napad se ne trebamo brinuti! Ne smijemo iznevjeriti publiku koja ce nadam se u veeelikom broju stici u Genk i da probamo tako reci *potuci* (ne doslovno) navijace Belgije! Moramo da se dobro pripremimo i da rastereceno i polahko idemo na revans koji je na domacem terenu..........

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 03 jan 2009, 22:44

Kenchy_Liverpool je napisao/la:Utakmica nam se blizi! Ostala su jos 2-3 mjeseca! Sace to! Moramo naci neku dobru odbranu, a za napad se ne trebamo brinuti! Ne smijemo iznevjeriti publiku koja ce nadam se u veeelikom broju stici u Genk i da probamo tako reci *potuci* (ne doslovno) navijace Belgije! Moramo da se dobro pripremimo i da rastereceno i polahko idemo na revans koji je na domacem terenu..........
Pa neces ti izac na teren bolan, smiri se :mrgreen:

redsforever
Kontakt:

Post Postao/la redsforever » 03 jan 2009, 22:55

Ići samo bez straha,treba im odma utjerati strah u kosti,od prve minute nabaciti svoju igru,i to je to,a onda u Zeniciiiiii pA IMA DA IH NEEEEEJMMMAAAAAAA,JOJOOOOOOJJJJJ

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 03 jan 2009, 23:53

98 stranica napisano dva puna mijeseca i jos dvadesetak dana :roll: :lol:
Do aprila ima da bude 400 :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.