gdje ti je suigrac koji je naredio svima da dodju u 9 ali njega nema :Ssikirica je napisao/la:Evo i ja sam tu....
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: haxball
nema ni edina ni tuborga 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja sam tu ne mogu još dugo, ali došao sam na dogovor !!!!![]()
![]()
![]()
Odoh ne mogu više čekati moram ići .... Nema nikog osim mene i njuba iz naše utakmice pa vi regulišite kako treba ....
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 22 feb 2011, 21:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Ne znam,stvarno...samir_tm87 je napisao/la:gdje ti je suigrac koji je naredio svima da dodju u 9 ali njega nema :Ssikirica je napisao/la:Evo i ja sam tu....
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- samir_tm87
- Kontakt:
da odigramo 1 vs 1 , umjesto 2 vs 2 ?sikirica je napisao/la:Ne znam,stvarno...samir_tm87 je napisao/la:gdje ti je suigrac koji je naredio svima da dodju u 9 ali njega nema :Ssikirica je napisao/la:Evo i ja sam tu....
ja i ti 1v1Unica_Liverpool_ je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja sam tu ne mogu još dugo, ali došao sam na dogovor !!!!![]()
![]()
![]()
Odoh ne mogu više čekati moram ići .... Nema nikog osim mene i njuba iz naše utakmice pa vi regulišite kako treba ....
@Samir_TM87,napravi sobu,ti si domacin 
- samir_tm87
- Kontakt:
samir vs sikiricasikirica je napisao/la:@Samir_TM87,napravi sobu,ti si domacin
pw 123
stavi svoj nick
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nek neko ko zeli igrati udje umjesto mene. pozz
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
takodje 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
internet me yebo, nije moglo uc :Ssamir_tm87 je napisao/la:samir vs sikiricasikirica je napisao/la:@Samir_TM87,napravi sobu,ti si domacin
pw 123
stavi svoj nick
pa nisam rekao 1 v 1 da odma igrate.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Ma i ja prestajem sa ovim kao što sam već rekao @Analitičaru skoro je nemoguće sastavi 4 igrača. 
FK Pjetlovi
- samir_tm87
- Kontakt:
Analiticar=Ahmo je napisao/la:internet me yebo, nije moglo uc :Ssamir_tm87 je napisao/la:samir vs sikiricasikirica je napisao/la:@Samir_TM87,napravi sobu,ti si domacin
pw 123
stavi svoj nick
pa nisam rekao 1 v 1 da odma igrate.
pa neam preca posla haveru nego da te cekam pola sata, nije bilo ni mog pa smo odigrali 1 vs 1, bodove trazi u nekom drugom mecu
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ma dajte sto prestajete koji qrac, adnan, adis koji je rekao da ce igrat pa sad i svi ostali.Nista onda i ja prestajem, debil se samo trudio da okupim sve ali eto nek neko napravi bolje takmicenjereds je napisao/la:Ma i ja prestajem sa ovim kao što sam već rekao @Analitičaru skoro je nemoguće sastavi 4 igrača.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Je-bo ovo...covjek se potrudio vi sad serete...et' budite vi administratori...pa vi pravite ligu!
pa je pravite 5 v 5 ako hocete!
pa je pravite 5 v 5 ako hocete!
Pa šta ću ?
Prvo "igram" sa @volimliverpoolom pa ne možemo da se sastavimo sa protivnicima nikako,pa me onda staviš sa @Ludlom kojeg nema pa onda sa @SYLAROM i opet ništa kad nema protivnika ni njega.
Treba organizovati turnire 1 vs 1 koji bi se igrali svaki dan ili svaki 2. dan,npr. ponedeljkom,srijedom i petkom u terminima (npr jedan dnevni oko 14h i večernji oko 21h).Ako jedan igrač ne dođe pišeš bodove ovom prisutnom ali ne dođe nijedan niko ne dobija bodove nastavlja se igrati dalje...
Prvo "igram" sa @volimliverpoolom pa ne možemo da se sastavimo sa protivnicima nikako,pa me onda staviš sa @Ludlom kojeg nema pa onda sa @SYLAROM i opet ništa kad nema protivnika ni njega.
Treba organizovati turnire 1 vs 1 koji bi se igrali svaki dan ili svaki 2. dan,npr. ponedeljkom,srijedom i petkom u terminima (npr jedan dnevni oko 14h i večernji oko 21h).Ako jedan igrač ne dođe pišeš bodove ovom prisutnom ali ne dođe nijedan niko ne dobija bodove nastavlja se igrati dalje...
FK Pjetlovi
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
vala analiticar ovo vise radit nece 
R.I.P VEDRAN PULJIC
Pametno...Analiticar=Ahmo je napisao/la:vala analiticar ovo vise radit nece
Najbolje igrat ćemo revijalno i to je to kad ne može drugačije. :ugeek:sikirica je napisao/la:Pametno...Analiticar=Ahmo je napisao/la:vala analiticar ovo vise radit nece
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.