Čestitke Milici na uspjehu

A sad slijedi muško finale u 80+ gdje ćemo gledati duel Obame i Molfette

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
http://mpc.org.au/****/****/sg/1-cor-10.pdfLivnjak je napisao/la:u stadionu koliko se ja sijecam, samo sam vise puta pokusao naci kad je to bilo, i dan danas nisam naso, samo se sijecam kad sam uzivo gledo, ima od toga dosta dugodon_burza je napisao/la:U ovom hodanju ne znam sad tacno dal na Olimpijadi ili negdje drugo jedna trkacica je diskvalifikovana na ulazu u stadion a bila je medju pre tri . Jel neko zna ko kad i gdje![]()
Ipak ce se slusat Boze pravde u Londonu, zasto samo jednom nek se zamisle pojedinci!Devil je napisao/la:Ideee zlatooo.
Bravo Mico oko moje.![]()
![]()
Kod @Devila slavlje, slično ovomDevil je napisao/la:Ideee zlatooo.
![]()
Iako još nije gotovo već sad se može reći da će Velika Britanija završiti ispred Rusije što samo po sebi dovoljno govori. Nema se tu šta puno pričati, u Atini 9 zlata (28 ukupno), u Pekingu 19 (47), sad 28 (62) dan prije zatvaranja, napredak je drakonski, a ono što mene još više raduje jeste birana selekcija u plivanju i atletici. Iako se tu još uvijek ne može parirati SAD-u i Australiji, odnosno SAD-u i Rusiji, očigledno je bilo takmičenje u većini finalnih disciplina, što je znak da se radi sistematski i očekujem za četiri ili osam godina da se Britanci ozbiljno ponosaju sa favoritima u ovim sportovima.SirAlexFerguson je napisao/la:Najuspješnije igre u novijoj povijesti Britanije, hvala svim sportašima
Kad vidim sportiste VB isto kao da sam vidio sportiste USSR-a, neke nakaradne tvorevine gdje se clanice iste ne mogu nikako.Murray tuce a Englezi klicu, udri robu tog Svicarca, dobro smo ti pretke jbali.SirAlexFerguson je napisao/la:Najuspješnije igre u novijoj povijesti Britanije, hvala svim sportašima
http://en.wikipedia.org/wiki/Scottish_I ... um#PollingJuvelandia je napisao/la:Kad vidim sportiste VB isto kao da sam vidio sportiste USSR-a, neke nakaradne tvorevine gdje se clanice iste ne mogu nikako.Murray tuce a Englezi klicu, udri robu tog Svicarca, dobro smo ti pretke jbali.SirAlexFerguson je napisao/la:Najuspješnije igre u novijoj povijesti Britanije, hvala svim sportašima
Čestitke svim Britancima na forumu i onima koji se tako osjećaju.SirAlexFerguson je napisao/la:Najuspješnije igre u novijoj povijesti Britanije, hvala svim sportašima
SirAlexFerguson je napisao/la:U kojoj disciplini i u kojem sportu je Srbija osvojila zlato?
Kad tad zrtva zavoli dzelata, pogotovo nakon dugo dugo godina podanickog statusa.Skot sa Engleskom ima veze u onoj mjeri u kojoj su mu Englezi to nametnuli davnim pohodima.Samo sam htio reci da mi je reprezentacija VB smijesna, cuj repka VB.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Scottish_I ... um#PollingJuvelandia je napisao/la:Kad vidim sportiste VB isto kao da sam vidio sportiste USSR-a, neke nakaradne tvorevine gdje se clanice iste ne mogu nikako.Murray tuce a Englezi klicu, udri robu tog Svicarca, dobro smo ti pretke jbali.SirAlexFerguson je napisao/la:Najuspješnije igre u novijoj povijesti Britanije, hvala svim sportašima
U tekvandou u ženskoj konkurenciji preko 67 kg Milica Mandić u finalu pobijedila Francuskinju Anne-Caroline Graffe.SirAlexFerguson je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:U kojoj disciplini i u kojem sportu je Srbija osvojila zlato?
Tvoj problem je taj što misliš da države trebaju biti samo nacionalne, a da su nadnacionalne države smiješne.Juvelandia je napisao/la: Kad tad zrtva zavoli dzelata, pogotovo nakon dugo dugo godina podanickog statusa.Skot sa Engleskom ima veze u onoj mjeri u kojoj su mu Englezi to nametnuli davnim pohodima.Samo sam htio reci da mi je reprezentacija VB smijesna, cuj repka VB.
To je činjenica. U svim segmentima.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Prema tome, ti misliš da je smiješna i Bosna i Hercegovina. Bravo.
Tuče Micika među rogoveDevil je napisao/la:Ideee zlatooo.
![]()
Smatram da je BIH smijesna drzava i to bas ovakva kakva sad jeste, ne lici na drzavu upravo iz razloga sto dva naroda usljed ispiranja mozga tu istu ne smatraju svojom.Isto tako ta VB mi je smijesna jer dvije njene clanice su davno silom utjerane u istu.Naravno da je to odmah neprirodno al s vremenom narodi se pomire.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Tvoj problem je taj što misliš da države trebaju biti samo nacionalne, a da su nadnacionalne države smiješne.Juvelandia je napisao/la: Kad tad zrtva zavoli dzelata, pogotovo nakon dugo dugo godina podanickog statusa.Skot sa Engleskom ima veze u onoj mjeri u kojoj su mu Englezi to nametnuli davnim pohodima.Samo sam htio reci da mi je reprezentacija VB smijesna, cuj repka VB.
Pošto ovdje žive primati koji još nisu izašli iz 19. vijeka, kada se rješavalo nacionalno pitanje, onda tvoja tvrdnja vjerovatno i ima logike.limenka je napisao/la:To je činjenica. U svim segmentima.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.