Hmm.. ovo je Bilićev popis za Izrael:
Runje
Subašić
Pletikosa
Ćorluka
Šimunić
Schildenfeld
Strinić
Buljat
Lovren
Srna
Bartulović
Vukojević
Dujmović
Pokrivač
Rakitić
Pranjić
Gabrić
Modrić
Kranjčar
Iličević
Olić
Eduardo
Bilić
Jelavić
Mandžukić
Ubi nas ova mlada reprezentacija. Bili bi duplo jači da ne igra mlada reprezentacija.. ajde valjda neće ispasti od Španjolaca.
Što se tiče popisa.. nema Lakića, ali je tu Bilić koji nije zabio gol u zadnjih 15 utakmica, a k tome nije standardan u Gijonu, tj. igra svaku drugu od početka. Naravno da Bilić 99% neće ni igrati u Izraelu tj. pozvan je eto tek-tako mislim da je Lakić zaslužio poziv prije Bilića 8 puta.
Schildenfeld

Zašto se nebi ponovo razgovaralo sa Bišćanom? Sada kad su neki igrači sa mladom reprezentacijom, Bišćan bi nam dobro došao. Isto kao i za Bilića, Schildenfeld će teško zaigrati u Izraelu kraj Ćorluke i Šimunića ali mislim da on nije kalibar za reprezentaciju.
Bartulović, iako igra u malom klubu nemam ništa protiv da je pozvan u ovoj situaciji a i kao bek je zabio ove sezone ako se ne varam 2 gola.. iako ni on neće krenuti od 1. minute.
Pokrivač.. hmm.. samo se nadam da će što prije Jajalo i Badelj biti dostupni A reprezentaciji da se Pokrivač više ne zove u reprezentaciju. Kao i Schildenfeld on nije kalibar za ovu reprezentaciju po meni.
Gabrić.. donositi će igračima boce s vodom, ali svejedno je mogao biti pozvan Sammir.
Napadači ok, nadam se da ćemo početi sa Jelavićem i Olićem.
Golmani preloše, da se tako izrazim. Runje u Lensu standardan ali klub je u slaboj formi skroz pa je i on zapao 'u krizu'. Pletikosa jednom zaigrao za Tottenham i 2-3 puta bio na klupi, ostalo tribina. Subašić previše gafova pravi da bi bio prva opcija na golu. Ovo bi nam mogla biti kritična točka u budućnosti. Runje to još dobro pokriva, ali kad on ode ostajemo na Pletikosi (nedaj Bože), Subašiću (isto tako).. nadajmo se da će Delač što prije u Chelseiju ili negdje na posudbi izrasti u odličnog golmana ili da će Lončarića zaobići ozljede jer je momak kalibar za reprezentaciju sigurno.
Volio bih da protiv Izraela započmemo ovako:
-------------------------------Runje------------------------
---Srna--------Ćorluka---------------Šimunić------Strinić--
------Modrić-------Rakitić---------Vukojević------Iličević--
----------------------Olić-------------Jelavić------------------
Eto, da vidimo napokon i Iličevića u nacionalnom dresu, Kranjčar koliko god bio dobar ne igra u Tottenhamu standardno i mislim da bi Ivo trebao dobiti priliku.
...što je više lome to je volim jače...