A Ostali? Uvijek se spominju Romi i jevreji a sve se slomi uvijek na Ostalim!bagrcavi je napisao/la:A šta je sa Romima i Jevrejima pitam ja vas? Ovo nigdje na svijetu nema.SAFETE ODLAZI!!!Pauk je napisao/la:Ima Krajisnika u reprezentaciji a i da ih nema pa sta?
Stvarno smijesno...svaki grad i svako selo mora sada imati predstavnika u reprezentaciji..eh ti kompleksi..
Zahirovic je iz Banjaluke rodom, odrastao u Zenici jer je bio u izbjeglistvu.
Roditelji Misimovica su iz Bosanske Gradiske.
Ibricic je iz Kotor Varosa rodom, odrastao u Sanskom Mostu jer je bio u izbjeglistvu.
Vranjes je iz Banjaluke.
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Jao sto je dobro kad se igra baraz - a tebe zaboli k...c ko ce pobjedit!

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nešto je truhlo u državi Danskoj ! Sto bi se reklo, od dolazka Izeta u repku, ovo više nije ona atmosfera u i oko repke! Barem se meni tako čini??
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Kad bi mogli saznati protivnika za sljedeci prijateljski meč?
I da jos priupitam kad okoprilike izlazi spisak igrača za SP
Keep walking.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Kad bi mogli saznati protivnika za sljedeci prijateljski meč?
Njemačka u februaru, u Minhenu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Eno fol švabe.JackTheStripper je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Kad bi mogli saznati protivnika za sljedeci prijateljski meč?
Njemačka u februaru, u Minhenu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Solidna analiza na koju su mnogi popizdili zato sto dolazi od Hrvata: https://www.google.ba/search?q=svi+vide ... tAbfwICwDA" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao da Kolasinac moze igrati DMF-a. To bi bilo fantasticno. Lik je jak ko medvjed. Koliko znam u Schalkeu stalno igra bocnog obrambenog. Da li je ikad igrao DMFa?
Uglavnom, mislim da su ljudi u sred ove euforije zaboravili da smo u zadnjim utakmicama malo u krizi: 0-1 poraz od Slovaka, 4-3 poraz od USA (mislim primiti 4 komada od USA, stvarno), jedva pobjeda nad Slovacima (onakav gol Hajrovica se ne moze ocekivati, ono je s neba palo), pobjeda nad Lihtenstajnom koja nista ne znaci, poslije toga jedva jedva pobjeda protiv nizerazredne Litvanije i poraz od Argentine za koju nisu igrali prvotimci Banega, Messi, Tevez, Lavezzi ni Higuain. A 2-0 je bio dobar rezultat jer su Argentinci promasili dvije stopostotne.
Nisam znao da Kolasinac moze igrati DMF-a. To bi bilo fantasticno. Lik je jak ko medvjed. Koliko znam u Schalkeu stalno igra bocnog obrambenog. Da li je ikad igrao DMFa?
Uglavnom, mislim da su ljudi u sred ove euforije zaboravili da smo u zadnjim utakmicama malo u krizi: 0-1 poraz od Slovaka, 4-3 poraz od USA (mislim primiti 4 komada od USA, stvarno), jedva pobjeda nad Slovacima (onakav gol Hajrovica se ne moze ocekivati, ono je s neba palo), pobjeda nad Lihtenstajnom koja nista ne znaci, poslije toga jedva jedva pobjeda protiv nizerazredne Litvanije i poraz od Argentine za koju nisu igrali prvotimci Banega, Messi, Tevez, Lavezzi ni Higuain. A 2-0 je bio dobar rezultat jer su Argentinci promasili dvije stopostotne.
Nakon izvlacenja grupa na SP vecina prijateljskih ce se vec dogovoriti...Cautinho je napisao/la:Kad bi mogli saznati protivnika za sljedeci prijateljski meč?
Kad se grupe izvuku, onda se traze slicni protivnici i slican stil igranja reprezentacija koje imaju reprezentacije s kim si u grupi...Tako da npr ako Brazil izvuce Hrvatsku u interesu ce im biti igrati sa nama jer igramo taj slican fubal...ili ako smo mi u grupi sa Ganom, mi cemo traziti prijateljsku sa Nigerijom i sl...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Vide se da slabo pratis repku, reprezentativce i fudbal (a o furumu ti i nebi govoritio jer smo ispisali 100 stranica o toj DMF temi i Kolasincu)!Ananas je napisao/la:Solidna analiza na koju su mnogi popizdili zato sto dolazi od Hrvata: https://www.google.ba/search?q=svi+vide ... tAbfwICwDA" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova analiza od komsija je za objesiti macku o rep. Cuj mi u krizi a Hrvati nemogu Island kako treba da dobiju, a Skotska je velesila za njih
Mi smo sve dobili sto se dobiti mora, i to je ono sto se broji!
Pratim nogomet vrlo dobro, a reprezentaciju svaku utakmicu u zadnjih 10 godina sam pomno pratio.
"Mi smo sve dobili sto se dobiti mora, i to je ono sto se broji!"
Dobili su i Hrvati ali su losi trenutno.
Da su dobili nebi u baražu tražili kartu za BrazilAnanas je napisao/la:Pratim nogomet vrlo dobro, a reprezentaciju svaku utakmicu u zadnjih 10 godina sam pomno pratio.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Hrvati nisu dobili sve što su trebali dobiti, Škotsku na primjer, a u baražu su zato jer je Belgija trenutno bolja, a ne zato što su loši.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgubili dva puta od Škotske.Virtu4l je napisao/la:Hrvati nisu dobili sve što su trebali dobiti, Škotsku na primjer, a u baražu su zato jer je Belgija trenutno bolja, a ne zato što su loši.
Nisu loši.
Odaberi jedno.
Mi smo isto vecim dijelom na svjetskom zato sto smo imali najlaksu grupu ikada.
Nije da nemamo potencijala, daleko od toga, ali Sušić je teški prosjek od trenera i stvarno izgleda kao da ne zna šta radi. Ima srecu sto vodi najbolju generaciju koju smo imali do sad. Štimac i Sušić su tu negdje po trenerskoj vjestini.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Da da, zato Pape vodi igrace prije vazne tekme u Hercegovinu na rakiju i narodnjakeAnanas je napisao/la: Štimac i Sušić su tu negdje po trenerskoj vjestini.
Pape i nije najbolji trener svjeta, ali u kojim uslovima radi, sa kojim mentalitetom (nasim) mora da barata itd. on to ipak radi sasvim dobro --- nezna dali bi neki stranac to mogo tako dobro obavljati, sto se tice nasih trenera mogu se na saci prebrojati koji dolaze u pitanje!
mi da smo u grupi sa srbima i belgijom ne bi vidjeli baraz belgija je prejaka a od srba imamo kompleks i to je to
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djesi Dzeki stari provokatoru.talkshow je napisao/la:mi da smo u grupi sa srbima i belgijom ne bi vidjeli baraz belgija je prejaka a od srba imamo kompleks i to je to
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Uvjeren sam da bi protiv Belgije izvukli min 1 bod, ako ne i vise... mislim da smo tu psiholoski u plusu iako je Belgija u momentu moc. Sa Srbijom je uvjek tesko, to je previse politiziranja pred tekmu itd. isto tako bi bilo i sa Hrvaskom. Sto se kvaliteta tice (kad odmaknemo politiku i sve emeocije oko te utakmice) Srbi nebi imali sta da traze protiv nas pod vodstvom Mihe, isto tako je sa Hrvaskom u momentu.talkshow je napisao/la:mi da smo u grupi sa srbima i belgijom ne bi vidjeli baraz belgija je prejaka a od srba imamo kompleks i to je to
Sad to "sta bi bilo kad bi bilo" mozemo okaciti macku o rep. Ja tvrdim opet suprotno, da bi 100% u barazu zavrsili ako ne i vise. Pa Makedoniju, Skotsku, Wales to bi sve rasturili kad bi morali, bas nam takvi protivnici i odgovaraju.
Slazem se, tu su negdje njih dvojica. Znaci u najboljem slucaju prosjecni treneri. Jedino je prednost Susica sto nije populista i cirkuzant poput Stimca.Ananas je napisao/la:
Mi smo isto vecim dijelom na svjetskom zato sto smo imali najlaksu grupu ikada.
Nije da nemamo potencijala, daleko od toga, ali Sušić je teški prosjek od trenera i stvarno izgleda kao da ne zna šta radi. Ima srecu sto vodi najbolju generaciju koju smo imali do sad. Štimac i Sušić su tu negdje po trenerskoj vjestini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
[youtube][/youtube]
Kad se sjetim protiv Grčke kako smo odigrali a kako protiv Slovačke tu se najviše vidi da Miske i Pjanić nemogu zajedno jer prvoj smo poderali nije igrao Pjanić a u drugoj su igrali zajedno pa se desilo šta se desilo da smo morali strahovat do zadnje tekme.Ali ja sam mišljenja da Miske još može dosta pomoć posebno protiv ekipa kao što su Grčka a Pjanić protiv brži ekipa
Kad se sjetim protiv Grčke kako smo odigrali a kako protiv Slovačke tu se najviše vidi da Miske i Pjanić nemogu zajedno jer prvoj smo poderali nije igrao Pjanić a u drugoj su igrali zajedno pa se desilo šta se desilo da smo morali strahovat do zadnje tekme.Ali ja sam mišljenja da Miske još može dosta pomoć posebno protiv ekipa kao što su Grčka a Pjanić protiv brži ekipa
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Fascinantno da smo i u toj utakmici imali defanzivnog veznog (Zahirovic) kao i u utakmici protiv Francuza (Rahimic) i u vecini utakmica u kojim smo igrali dobro.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DeeWa, mosarajvosa83 i 28 gostiju.