Smorila kiša ove sezone
Crutchlow ubjedljivo na PP, Rossi i Maverick u prvom startnom redu
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Posljednjih 7 trka, 7 razlicitih pobjednika, 5 timova (od toga jedan privatni)Mokes je napisao/la:Zanimljiv sport definitivno. Definitivno pocinjem pratiti.
Koliko jos trka ima do kraja ?
Hvala.akisarajevo92 je napisao/la:Posljednjih 7 trka, 7 razlicitih pobjednika, 5 tiimova (od toga jedan privatni)Mokes je napisao/la:Zanimljiv sport definitivno. Definitivno pocinjem pratiti.
vrijedi praiti i nize kategorije Moto2, Moto3![]()
Jos sest trka, naredna je vec za vikend u Misanu
ono sto vazi za Baza, Barberu itd. ne vazi za vanzemaljce, to je tako vec godinamaBijelaCokolada je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nisu Marqeza kaznili za ono.

blahBijelaCokolada je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nisu Marqeza kaznili za ono.
No. That only applies when you gain an advantage, not if you make a mistake and lose time, which Marquez did both times.
Nisi svjestan sta propustasMokes je napisao/la:Zanimljiv sport definitivno. Definitivno pocinjem pratiti.
Ma ti si moj bratakisarajevo92 je napisao/la:Fudbal, kosarka, motosport, NFL i povremeno tenis na GS, to je to
MotoGP mi je najveca slabost, nema na forumu dosta ljudi koji ga prate, pa se trudim sto vise pisati na temi
Eto kao da Moto GP nije bio u istom stanju kao F1 prije nekoliko sezona, totalno dosadne trke imali i uvijek se znao pobjednik, nemoj molim te. Donijeli su dobre odluke i ne uvode drastične promjene kao što radi F1 pa imamo toliko ravnopravnih timova. Za nadati se da će od naredne sezone i F1 krenuti konačno tim putem.akisarajevo92 je napisao/la:in your face F1

I ja bgm f1 mogu propustiti bez problema, dok motogp je obavezan da se gleda, cak sam od 2-3 trke snimak skido jer nisam stigao gledat [emoji106]Manuel je napisao/la:Nisi svjestan sta propustasMokes je napisao/la:Zanimljiv sport definitivno. Definitivno pocinjem pratiti.
Ja koji sam bio zaljubljen u Formulu 1 taj sport ni priblizno ne pratim ko ovaj.Meni je ovaj sport uz fudbal i najbolji na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.