X6 Novi,trenutno nema novijeg.QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar bmw, samo mi preogroman, ako se ne varam to je X7 jel tako
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah, trebao je uzeti X5 i ploviti k'o covjek. Ovako totalno nedefinirano, samo sto (subjektivno) lijepo izgleda. Nije dovoljno visoko da bude normalan SUV, nije dovoljno nisko da bude obicno auto i ostane, u usporedbi sa X5 ili limuzinom, neudoban i nezgodan...
...Život za Široki...
nenamgeronimo je napisao/la:Malo ga handri imidž jarane. Odnosno, oni koji ga (znaš šta mislim) voze.
mislis voze ga matorci
eeee, i merdzan konja za trku imade
ima konjica da nemres prebrojat.
il mislis da bi amidza sjeo u neku meckinu limuzinu, recimo e200
x5geronimo je napisao/la:Zar nisi imao neku bengu (x i još nešto
majku mu, zar ne smijemo imati 2 auta
dzipic je tu, tatko ga goni.
q7 je hanumin san. reko sam joj ovak: hanumka, ak mi rodis jos jedno dijete, uzimam ti tog avdinog dzipa.geronimo je napisao/la:Q7
tebi ga uzimam, ti ces bit vlasnik, samo sto cu ja bit taj koji ce vozit.
il si mislila da cu tebi dat volan u ruke.
ps.
ginem za uske.ŠB_Fidelis je napisao/la:...Život za Široki...
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kod: Označi sve
http://www.****/artikal/5835684/golf-7-1-6-tdi/- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kod: Označi sve
http://presretac.com/automobili/koncepti/alfa-romeo-6c-sports-coupe-concept.htmlRe: Automobili, motori...
Joj jutros upalim navigaciju iz zajebancije ja kako je ono sjebana stvar to je strasno.
Kakvim bi ona mene putevima vodila ja ni u snu ne bih onuda isao.
Kakvim bi ona mene putevima vodila ja ni u snu ne bih onuda isao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
Hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zavisi od modela,nije dovoljno samo reci 1.2 ili 1.4.Ovako gledajuci ono sto mi prvo na pamet pada od auta sa takvim motorima 1.2 trosi dosta vise.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
tu je to negdje... ovaj 1.2 trosi vjerujem 8 litara, dok ovaj 1.4 od 5-7Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovako..ovaj 1.2 benzin je punto, 2002.g. , a 1.4 dizel je renault clio, isto godiste..Devil je napisao/la:Zavisi od modela,nije dovoljno samo reci 1.2 ili 1.4.Ovako gledajuci ono sto mi prvo na pamet pada od auta sa takvim motorima 1.2 trosi dosta vise.Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, imam jedno pitanje..mozda je glupo, al jbg ja sam laik sto se auta tice..koje auto vise trosi: 1.2 benzin ili 1.4 dizel ? I koliko ?
Hvala
@nime cek, ne kontam..1.4 dizel trosi 5-7 l, a moja fiesta (98 god) je 1.8 dizel, a trosi oko 4 i po litra (tako kazu, a fakat trosi k'o upaljac) ?
- Marsal
- Kontakt:
@Nime mislim da si malo pretjero... pa moj Stilo 1.9jtd ne uzima 7 gradske, kako će tek onda onolipacni Clio uzet toliko.
@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog doba
Ako nadješ sebi kakvog Punta dizela da ti se uklapa u budžet obavezno uzimaj...
@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog doba
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa jel bas toliko kritican taj clio ?Marsal je napisao/la:@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog dobaAko nadješ sebi kakvog Punta dizela da ti se uklapa u budžet obavezno uzimaj...
benzin, jel bar ispod 7 l ?
Ps. Ocel' ko uzet moju fiestu ?
- Marsal
- Kontakt:
Koliko ima kilovata, koje godiste? Vrlo vjerovatno da troši manje od 7...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jbg, ovaj na piku nije stavio koliko ima kilovata, samo 1.2 benzin..a 2002. je godiste..Marsal je napisao/la:Koliko ima kilovata, koje godiste? Vrlo vjerovatno da troši manje od 7...
ja ne BiH punta nikad... opcenito se ljudi zale na svasta, a mislim da sam cuo negdje da ih i elektronika yebe... izmedju ta dva uzeo BiH clia...
jos 2002 pocetna godina te serije punta, sigurno tu ima nekih gresaka i nedostataka... ako uzmes pazi se uzbrdo 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A uzeo bi ja clia, al trazi 2 milje nadoplate 
Evo upravo mi neki lik ponudi ovog merca za fiestu, al 3.0 dizel jbt

Evo upravo mi neki lik ponudi ovog merca za fiestu, al 3.0 dizel jbt

Onda je i punto dobar... imal klimu?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a i za punta trazi 2000 nadoplatenime_tm87 je napisao/la:Onda je i punto dobar... imal klimu?
A ko imal' klimu, posto smo spominjali punta, clia, fiestu, merca ?
procitah da ovaj punto trosi nesto manje od 6 litara.
majku mu, pa to i ne trosi.
nego, zasto autic od 1200 kubika?
da sam vlast, navjerovatnije bi i djeca od 14 godina smjela voziti takve i slicne ´masine´.
majku mu, pa to i ne trosi.
nego, zasto autic od 1200 kubika?
da sam vlast, navjerovatnije bi i djeca od 14 godina smjela voziti takve i slicne ´masine´.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema Clia 1,4 dizel tog godista, to je 1.5 dCi vec poboljsani motor koji trosi ispod 5 litara u prosjeku, i sto se mene tice, u odnosu na Punto, to je auto i po. Moze individualno biti problema sa njim, naravno, kao i sa svakim drugim vozilom, ali ne vidim po kojoj fori moze nekome isplativije ili logicnije u tom cjenovnom rangu biti uzeti Punta benzinca.Papastathopoulos je napisao/la:pa jel bas toliko kritican taj clio ?Marsal je napisao/la:@Papa...
Rodica imala Clia, slatko auto, 1.4 dizel al' u pm koliko je se puta pokvario. Dok s druge strane Punto ti je golf 2 novog dobaAko nadješ sebi kakvog Punta dizela da ti se uklapa u budžet obavezno uzimaj...
a tako je sladak
a koliko otprilike uzima ovaj punto 1.2
benzin, jel bar ispod 7 l ?
Ps. Ocel' ko uzet moju fiestu ?
Clio ima vecu osnovnu opremu od osnovnog Punta i u sustini, nekom globalnom prosjeku, je manje kvarljivo vozilo i sigurno da je stedljiviji od 1,2 benzinca koji trosi osjetno vise od 1,5 dCi Clia, a ide losije u usporedbi.
I da ispravim kolegu gore iznad, nema sanse da Punto 1,2 benzinac tog godista trosi manje od 6 litara. Ma ni 6,5.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CHR, GG3, Jabroni, jurisicduska, L-Train, Smaja, StevieG8, TripleThreat, VensanKasel, zemuntrg i 33 gosta.