Adnan Zahirović

gruezi
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la gruezi » 04 jan 2013, 22:56

Bhsport precjenjujes zahirovica I to dobro. on u freiburgu nebi mogao ni vode donositi konkurencija bi mu bila flum ,makiadi I schuster ti igraci su zivotinje hem borbeni hem znaju igrat u oba pravca...a ni u augsburgu pored vogta I ottla nebi mogao ni prismrdit..pa ni sad u drugoj ligi nije standardan kako bi onda bio u bundesu... Nije valjda I to menadzerova greska

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2013, 23:54

I sa takvim igracem ili jos par nijih na koje se raja izivljava mi po prvi put da docekamo proljece na prvom mjestu u kvalifikaciji.Inace smo skoro svake kvalifikacije pa skoro zavrsavali u ova doba ili se nadali famoznom drugom mjestu.
Zinula gujca ha, pa se igraci da zamjene te iste sa tema vade iz rukava a u biti nigdje veze.
Srbija je imala zadnji red iz Celze,M.C(sad dvojicu)M.U,iz BVB sad na klupi ili Liona pa ih i Slovenci naguzise,o Estoniji da ne pricam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2013, 00:01

@Bagrcavi Stavi ti slobodno Sesara umjesto Svrake u mom postu, isto ti dodje. Govorim o njegovim konkurentima za mjesto u repki.

I jos nesto da kazem, Zaha mi je drag igrac, ali ne zbog toga sto je igrao u Celik, jer bih onda ja ovdje pisao i o Mahmutovicu i o Ljevakovicu i o Buricu, i zalio bih se kako ne dobijaju pozive.
Celik!3,2,2.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 jan 2013, 02:20

zizu1991 je napisao/la:Ma Sušić ga dadlu žestoko. Po meni, Zahirović je jako korektan dečko, obavlja svoj posao kako zna.
Naravno za repku ne bi bilo ok da tako mlad igrač, pred kojim tek treba da se desi neka budućnost ( svijetla ) ide u Kinu, al njegovi dvostruki aršini su zaista fenomenalni.
Šuti jezik pregriz'o daBogda !
Zahirovic i nakon zalosnog foriranja od strane Susic lobija ne moze naci angazman nigdje sto govori o njegovim kvalitetima....
Steva dobije 15 Minuta u A repci i pravac Sevilja naravno jer ima stofa...
Sto znaci da je forsiran Kvesic barem u prijateljskim mozda bi sad imali lijevog beka iz liga 5... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 05 jan 2013, 03:17

Momak je the weakest link, al ubjedljivo u nasoj reprezentaciji.
Mislim ako cemo realno, on nikad nije ni trebao zaigrati za repku.E to sto je nekom to zvucalo kao dobra ideja (zbog Bog zna kojeg razloga) ne bih kritikovao nego bih radije shvatio kao pokusaj da se jedan BH fudbaler proba u nasoj repki i to pozdravljam.
Ali ako poziv u nasu reprezentaciju i njegovo znanje ne mogu da mu obezbjede konstantne nastupe u drugoj ligi ruske lige (mada je druga liga bilo koje lige sramota) ili bolji trasfer onda ne vidim razloga zasto bi i jedan forumas koji voli BH repku bio protiv njegovog izostavljanja.

Na stranu pojedinci koji vagaju kvalitet igraca po onome koliki je on patriota prioritet je naci/isprobati drugog igraca na njegovoj poziciji sto prije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 jan 2013, 04:25

Sramota je da kvesic nije dobio poziv nikako jos momak je definitivno najbolji igrac nase lige I to je 2-3 nivoa iznad...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jan 2013, 09:33

viKK je napisao/la:
risingforce je napisao/la:Ma Susic je kloc, uzasan selektor, zasto bi njemu smetalo to sto igraju u Kini, koja je kvalitetnija od Premier Lige BiH, Ruske 2 lige itd 5 puta, a poziva igrace iz ovih liga u reprezentaciju (Zahirovic, Svraka, Sesar..), ako njima (zahirovic, misimovic, muslimovic) ne smeta daljina tj ne predstavlja im prepreku da dodju na pripreme reprezentacije .. ?!
Da budemo iskreni ako bi Muslimović i Miske dobili poziv oni ne bi imali šta radit u startnih 11 , možda ulazit zadnjih 20 minuta i to je sve. Isto ono što je Ibričić danas u reprezentaciji .

Pape inače ima narav da voli govoriti o našoj reprezentaciji kao da govori o prokletoj Španiji ili Brazilu , Argentini ... Na fazon , "igrači koji ne igraju u klubovima nemaju šta radit u repki bla bla ..." "igrači koji igraju u drugim ligama nemaju šta raditi u repki bla bla..." , dok ne gleda činjenicu da pola igrača koji čine reprezentaciju (koji trebaju predstavlaljati najbolje fudbalske internacionalce neke zemlje) , igraju po lošim klubovima ili drugim ligama, te ne igraju tako često. Kad bi to njegovo pravilo pratili , ostali bi sa nekih 10 - 15 igrača u reprezentaciji da se razumijemo .
U svakoj Reprezentaciji imas neke standarde, kod nas igraju igraci iz svakakvih liga.
Zato i jesmo tu gdje jesmo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 jan 2013, 09:38

Ha ha, Čuj Kvesić..... Dovoljno je pogledati utakmicu U21 protiv Njwmačke i uvjeriti se da tu vrlo malo kvaliteta ima i teško da će ikada i pričati se o njemu kao potencijalnom reprezentativcu a kamoli reprezentativcu.....

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2013, 09:40

Nije Zahirovic toliko los igrac kakvim ga ovdje neki opisuju, izgleda da oni ima loseg menadzera koji nije u stanju da mu nadje neki solidni klub u evorpi u kojem bi on bio standardan.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jan 2013, 10:05

vendeta87 je napisao/la:Nije Zahirovic toliko los igrac kakvim ga ovdje neki opisuju, izgleda da oni ima loseg menadzera koji nije u stanju da mu nadje neki solidni klub u evorpi u kojem bi on bio standardan.
Da li mu je taj isti menadzer nasao klub u 1.Ruskoj Ligi?

nihco

Post Postao/la nihco » 05 jan 2013, 10:19

Taj Zahirovic je "veliki promet-mala zarada", on nesto, kao, trci, trudi se ali je to sve tanko. Na koncu, i pored sanse u prvoj ruskoj ligi, redovni starter u reprezentaciji, ne moze dalje od ruskog drugoligasa. Stevanovic je primjer da perspektivnom igracu ne treba puno sansida se proda.
Sent from my Commodore 64

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2013, 13:56

:lol: :lol: :lol: Drago mi je da se vi nervirate, a Zaha ce i dalje igrati vaznu ulogu u reprezentaciji.
Celik!3,2,2.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2013, 14:00

Nece jes dugo tako biti, vjeruj mi :P Dolaskom Kolasinca, Hadzica tu ce se mijenjati neke stvari 100% A treba li spomenuti da Zukanovic moze igrati zadnjeg veznog :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jan 2013, 14:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:Nece jes dugo tako biti, vjeruj mi :P Dolaskom Kolasinca, Hadzica tu ce se mijenjati neke stvari 100% A treba li spomenuti da Zukanovic moze igrati zadnjeg veznog :P
Samo sto ni jedan od tih koje si nabrojao nece zaigrati za nas u skorije vrijeme, tako da Zaha ostaje gdje jeste.

Ne ocekuj te ih za Grcku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2013, 14:07

Treba li spomenuti da Zaha dobro igra u reprezentaciji? Da je mladji od Zukanovica? Da Hadzic vec godinu dana ''sprema'' nase drzavljanstvo? A i da, nisu nista kvalitetniji od njeg, jedino onaj ko ne gleda utakmice to moze reci. A klub je najmanje bitan, milion igraca sa losim klubom a dobri u repki.

Zukanovic je dobar, ali igrac koji moze igrati DMF nije bolji od igraca koji igra dmf.
Celik!3,2,2.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2013, 14:09

Zahirovic me nikada nije posebno fascinirao svojim igrama. Mozda ona prva prijateljska protiv Grcke na Kosevu. Isti slucaj npr. sa Lulicem. Nikada mi nije bio nesto posebno. Momak ima brzinu ali nema tehniku i mozak. Jedina tekma u kojoj se dobro pokazao je ona protiv Rumunije u Zenici

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2013, 14:27

Protiv Portugala? Prvu kad je beka igrao? Gledaj malo utakmice, covjek sam igra na defanzivnom veznom, i uvijek je osigurac nazad. ALI Bosancima se ne svidja sot nije tehnicki jak, sto ne zna driblati i sto ne izlazi sa pozicije, zato je Besic bolji(iako nije). Ne svidja im se sto ne zna igrati ofanzivu, sto ce uvijek ostati nazad da osigura odbranu.

Primjeti malo svaki put kad neki od stopera ili bekova izadje u napad on uvijek, ali bas uvijek ostane da popuni tu rupu. A nekad je bitnije da igrac stoji tu nego da nesto dobro i odigra, dok Besica povuce lopta i on ostane naprijed a rupa nazad.

Eto ti prvi spominjes tehniku i mozak, on je defanzivni vezni, nije Misimovic, eto Miske ima tehniku i mozak, zasto ne igra defanzivnog? Ima i Pjanic ima i Medunjanin zasto oni to ne igraju? Fudbal nije samo tehnika i mozak, uostalom on je defanzivni vezni, on treba biti glavni u defanzivnim ne ofanzivnim zadacima. E kad to shvatite onda mozemo raspravljati jel on kvalitetan ili ne. Ovako se samo izvlace bezvezni argumenti tipa klub tipa tehnika, to nista nije bitno.

Covjek je sam si rekao poprilicno brz, ima dobro postavljanje i dobro cita protivnicku igru. Uz to pouzdan je, ne luta previse. Sve osobine solidnog defanzivnog veznog. Uz sve to ima 23 godine, godinu dana zbog povrede pauzirao cisto da se zna, ali opet se vracam na ono, ne valja zato sto ne zna driblati ili ne zna uraditi potez za raju, a sve ostale kvalitete kod Bosanaca nisu bitne.
Celik!3,2,2.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jan 2013, 14:30

nije kod bosanca, stvar je u tome da danas moderni fudbal zahtjeva defanzivnog veznog koji ce znati da prenese igru prema napadu a koji je podjednako dobar i u defanzivi :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2013, 14:34

Stvar je u tom da mi sa staromodnim defanzivnim veznim odlicno igramo. I da, moderni fudbal kad vec dotices tu temu, ima tri igraca u sredini(kao i kod nas u repki), Medunjanin igra to sto si rekao. Defanzivnog veznog, ali ne onog sto samo radi defanzivne zadatke vec prenosi loptu do Pjanica/Misimovica koji dalje onda odredjuje sta ce biti. Vidi ima hijerarhija, Zaha uzima gura do Mede(A to moze uraditi) i ovo dalje sto sam napisao.

Arsenal ima tehnicki jakog igraca koji koristi mozak, ALI! to ni blizu nije dovoljno da on igra defanzivnog. Mislim igra on to, ali niej to ta kvaliteta.

I vec sam rekao, zasto Medo ne igra? Ili Pjanic?

I da sve dok Miske igra kod nas mi ne mozemo pricati o modernom fudbalu.
Celik!3,2,2.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 jan 2013, 14:36

Napokon se priprema teren da se doticni klaun izbaci iz reprezentacije.... Nicim on nije zasluzio da igra..... Pogotovo s obzirom na njegov klub koji je slabiji i od nasih nekih premijerligasa..... Yeah...
slika
Napokon ce Sajesa uvidjeti kakvog maga ima na klupi.... Naravno msm na Svraku..... Puno kvalitetnijeg igraca i inteligentniju osobu koja nece preci u Armensku 6. Ligu kao ova ohrndina.... Vec u dosta ozbiljniju ligu i ekipu.....

A i otvara se mjesto za Zukana na zadnjem veznom, koji iako tek krpi tu poziciju, na njoj je 3543545x kvalitetniji od Zahircica..... Mada iako je meni draze da on igra stopera, za dobrobit repke neka ide na zadnjeg veznog, jer zasto riskirati sa klovnesom, kad vec riskiras sa jos jednim haman istim samo iz bolje divizije i logicno malo boljim igracem..... S obzirom da onaj jedan se ne moze prodati ni u Mordoviu, najgoru ekipu iz prve Lige.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.