Necu sigurno, igrao bi ja da imam vremena.Donnie Darko je napisao/la:ok. samo nemoj kasnije da se predomislisBIHfan je napisao/la:Ja necu igrati, pa nek neko uskoci umjesto mene.
Neg nemoj da vama bude zao sto ja necu igrat.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Necu sigurno, igrao bi ja da imam vremena.Donnie Darko je napisao/la:ok. samo nemoj kasnije da se predomislisBIHfan je napisao/la:Ja necu igrati, pa nek neko uskoci umjesto mene.
Donnie Darko je napisao/la:OK. Poslana je pozivnica, sretno
Brate de i mene stavi, jer bih i ja to rado igrao, samo dajte mi Irvinga i poderat cu vas sve k'o beba zveckuDonnie Darko je napisao/la:Monolog i Majestic jos imaju prihvatiti pozivnice. Kobe Bryant se jedini jos nije izjasnio, al njega izgleda slabo i ima na forumu u zadnje vrijeme (samo jedan post jos ode sredine augusta, zadnji put prijavljen prije vise od sedmice). Poslo sam mu poruku, sacekat cu do nedelje da odgovori, ako ne odgovori upada neko drugi jer hocu do prvog imati kompletiranu ligu.
Stavi ga pls. obecao mi je da ce biti aktivan tako da garantujem za njega.adriano_leite je napisao/la:Brate de i mene stavi, jer bih i ja to rado igrao, samo dajte mi Irvinga i poderat cu vas sve k'o beba zveckuDonnie Darko je napisao/la:Monolog i Majestic jos imaju prihvatiti pozivnice. Kobe Bryant se jedini jos nije izjasnio, al njega izgleda slabo i ima na forumu u zadnje vrijeme (samo jedan post jos ode sredine augusta, zadnji put prijavljen prije vise od sedmice). Poslo sam mu poruku, sacekat cu do nedelje da odgovori, ako ne odgovori upada neko drugi jer hocu do prvog imati kompletiranu ligu..
treci, iza Adriana i CarlaSirAlexFerguson je napisao/la:Jesam li ja drugi na listi čekanja?
Po meni treba ostaviti 14 igraca kao i prosle sezone, sa istim brojem igraca, tako da se mora nekad i FA lista pogledati.Donnie Darko je napisao/la:treci, iza Adriana i CarlaSirAlexFerguson je napisao/la:Jesam li ja drugi na listi čekanja?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.