Nadam se da ce Pjana moci.
Hvala na info.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Polako, bit će tu Višća sasvim sigurno ako nastavi ovako igrati.Oxygen je napisao/la:Spora ekipa,jako spora,ovo će biti problem i u sljedećim kvalifikacijama,izuzev Lulića nemamo brzog igrača u ekipi,valjda će u međuvremenu doći još neki igrači koji će unaprijediti našu igru po tom pitanju.
Apsolutno tacno , tek cemo sad igrati sa 11 igraca jer Pjanic je igrac manje u defanzivi!dinoze je napisao/la:Ja mislim da ne igranje Pjanica i nije neki hendikep, uglavnom se vuce kao prebijena macka po terenu kada igra repku, ima tata Misimovic za tu poziciju tako da je ipak izostanak Lulica puno veci problem.
A Misimović je poznat kao vanserijski trkač i defanzivac prve vrste. Najveća tragedija je što će Maletić zaigrati protiv Brazila, možda čak i od prve minute.Za_raju je napisao/la:Apsolutno tacno , tek cemo sad igrati sa 11 igraca jer Pjanic je igrac manje u defanzivi!dinoze je napisao/la:Ja mislim da ne igranje Pjanica i nije neki hendikep, uglavnom se vuce kao prebijena macka po terenu kada igra repku, ima tata Misimovic za tu poziciju tako da je ipak izostanak Lulica puno veci problem.
Maletic brzina , Miske mozak po meni nije lose a zamisli dva mozga(Miske Pjana) a nemaju tjela , dzaba sva pamet i lucidnost ako ti nemas kome gurnuti loptu u for , a dobro smo u proslim kvalifikacijama to osjetili na kozi...Pametan ako nahebe negdje on vise tamo ne ide a budala ide opet nadajuci se da ce bolje proci!spielführer_21 je napisao/la:A Misimović je poznat kao vanserijski trkač i defanzivac prve vrste. Najveća tragedija je što će Maletić zaigrati protiv Brazila, možda čak i od prve minute.Za_raju je napisao/la:Apsolutno tacno , tek cemo sad igrati sa 11 igraca jer Pjanic je igrac manje u defanzivi!dinoze je napisao/la:Ja mislim da ne igranje Pjanica i nije neki hendikep, uglavnom se vuce kao prebijena macka po terenu kada igra repku, ima tata Misimovic za tu poziciju tako da je ipak izostanak Lulica puno veci problem.
Za Pjanica je Alves i ovakav nikakav kako ga ti opisa na toj desnoj stranispielführer_21 je napisao/la:Maletić više i nema neku brzinu, a pogotovo ne snagu.. Pa za 15 minuta protiv Francuske su ga 5 puta predriblali, sreća pa bi noćas iza njega trebao biti Jahić. Pjanić isto ima "mozak" kao i Miske i još je plus i trkački ispred Misimovića.
Ma iskreno, nemamo mi ni 11 igrača, mislim, na top klasu. Sve se vrti oko 6, 7 igrača, ovo ostalo je za popunjavanje.dinoze je napisao/la:Ma nismo mi niti vise niti manje skloni povredama nego druge repke, problem je sto mi samo imamo 11 igraca.
Na Misketovo mjesto staviti Medunjanina, a Misketa umjesto Maletica pa sta Bog da..revoX. je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.