Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

schweinsteiger
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la schweinsteiger » 29 maj 2013, 22:33

I mene nekad uhvati paranoja neka,odjednom cujem neko zujanje i ne smijem se pomjeriti.

A pice,jeger i kola.Samo sam jednom povracao od alkohola i bilo je zbog cistog stoka,ali sam sam popio jedno pola flase.

Da ispostujem @ramiral,prije mjesec jedno sam bio u Sarajevu i otisao u Jez.Jeger i kola su uradili svoje,ide neka pjesma,ja se razmahao nesto,kad sam spucao neku curu laktom u celo,cura je samo sjela na one klupice uz zid...ja se nisam se ni izvin'o kako treba,mislio sam da ce me ko iz patika izut' :oops:
#miasanmia

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 maj 2013, 22:35

Dex je napisao/la:Znači ja sam se sad nalio u subotu, lom pravi bio, inače zadnji put kad pijem, i ja luđak izašo pred kafanu i počeo radit sklekove
Tako sam ja mrtav pjan uradio 5-6 sklekova ja kad su me ujutru upale ufatile ... **** sve super setove sto sam u teretani radio...

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 29 maj 2013, 22:38

Mene je rame bolilo ujutro :D Hajd to, al mene je cura od jarana naložila da radim, popela se na leđa, 2 uradio i svalio se, al onda sam dobio masažu :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 29 maj 2013, 22:50

Sportom protiv droge. ;)

Al' opet moram da ispričam jednu zajebanciju ovog mog havera..valjda se napušio s rajom, šta li već, varili loma, i završe oni u pekari hahah i kaže ovaj haver pito onog prodavača imaš li vrućih kifli, ovaj mu reko da ima, a on mu reko haj doći ću ti ja kad se ohlade :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 maj 2013, 23:16

chily-rz je napisao/la:
Pa iskreno nije nemoguce,poznato je da vutra stvara suhu u ustima,i moj drug je jednom priliko skoro dehidrirao..

Ja sam je prestao duvat ima dvije godine sigurno,par puta mi se znalo desiti da mi srce nenormalno udara poslije spusavanja ali i jednostavno sam ohladio od te furke,.

Blejanje,isfuri,suha u ustima,klosarenje i lijenost,ne mislis o nicemu,bitno je samo skontat repa za keta a kao sto SARS u pjesmi kaze "krades Bogu svaki dan",tako nekako i dodje,.

Vutra je i principu ok ako na istu nisi navucen,ono s vremena na vrijeme sebi dati oduska i "pustit mozak na pasu"..

O vi ste imali neki gadan štek,negdje daleko od vode. :D

Ko god je "ozbiljnije" pusio ganju,morao je proci kroz ovu fazu (ili je jos uvijek u njoj) to je defakto.
Ali to je zato sto se ljudi ne znaju nafurat jbt...
Ja sjednem na bajs i opalim dionicu od 30-40 kilometara,ma preeedobro.
Jos sta ti se sve izdesava vozeci se bajsom,sta sve vidis u prolazu...cudo jedno.

Al stvarno ima debilnih likova,ja ponekad kontam da se neki namjerno ofiraju. :roll:
Meni to totalno bezze,navlacit zent na sebe samo zato da bi drugi rekli:vidi on se napusio,a ustvari svi kazu:vidi debila.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 29 maj 2013, 23:33

Jednom rođak i ja puhnuli se momački i sad vozimo se tramvajem, bila je guzva a ja sam nekako pored one sipke stao i taman ruka mi pored glave od onoga ko sjedi.I sad sam ja primjetio da me gospođa vise puta ono cudno gleda al hajd reko pod dozom sam pa mi se čini. Međutim u jednom trenutku ona polu vrištanjem:"Momak mozes li prestati da me udaras laktom u glavu"!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 maj 2013, 23:35

Ma smijehovi su najjaci :mrgreen: . Meni tacno sve bude smijesno :lol:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 maj 2013, 23:39

Znam ja jednog frajera, mršav lik, i stalno na bajku, i tako na bajku ode gore na Smetove planinu iznad Zenice ispuši 2-3 dzointa, vrati se, i opet nakon 2-3 sata ode gore i isti ritual. :lol: :lol:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 29 maj 2013, 23:50

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Dex je napisao/la:Znači ja sam se sad nalio u subotu, lom pravi bio, inače zadnji put kad pijem, i ja luđak izašo pred kafanu i počeo radit sklekove
Tako sam ja mrtav pjan uradio 5-6 sklekova ja kad su me ujutru upale ufatile ... **** sve super setove sto sam u teretani radio...
5-6 sklekova i odmah upale HAHHA
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 maj 2013, 23:52

Sad fol svi motaju, cijela nam država mota... Inače, prestao sam u posljednje vrijeme da se palim, nekad je bila furka, a s vremenom se organizam navikne pa ti isto ha palio, ha ne. Normala, bude dobrile i sad od dobre robe, ali nij to više onaj stari osjećaj.

EDIT: A jednom kad sam se zapalio, možda treći-četvrti put u životu, odem u wc i dva sata bio pred ogledlaom. Tri moje face se razmjenjuju u ogledalu i ja satima pokušavam da fiksiram moju stvarnu (pravu) facu i niakko ne uspijevam. Ono, taman kontam evo moje face, kad ove dvije je presjeku, pa opet u krug,
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 maj 2013, 09:32

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nego , kako vi podnosite viski ?
najbolje pice na svijetu. dok sam pio, ´crni dzoni setac´ nije silazio sa stola.
svaki dan minimalno jedna flasa. yebe ga sto mu ne pase meza. :mrgreen:
moze li se mijesati? nema potrebe. 8-) predobar je da bi ga se kvarilo nekim drugim picem.
ok, s vremena na vrijeme loma red bula i to je to.
bilo neko sijelo na kojem sam picio tu kombinaciju. u jednom momentu prilazi neki tip i pita: ´jaro, mogu li probati to sto ti pijes?´- moze, izvoli. 8-) - ´e bas da vidim sta ce bit kad mijesam viski i red bul :P ´
oborili smo mi jednu flasicu i naceli drugu... njega su odnijeli. :lol:
cova je dva dana bio pjan. sretnem ga drugi dan, progovori dvije rijeci i povrati. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2013, 09:47

Valjda se tema zove "Ofiraže - smijeh do suza" , a ne pušenje i alkohol..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 maj 2013, 09:51

ja sam ipak za ove muzevnije varijante pica.Mojne mi tih koktel pica i zenskih yebavstina.

Volim rakiju koja god bila.

Kad vec hocu da urlam kupim flasicu trave,oraha,meda,jabuke,kruske,viljama.
Nebitno sta je pit ce se :mrgreen:

Iako preferiram travku i orah iznad svih :D

Piva je naravno aperitiv i ona je na dnevnom jelovniku 8-)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 maj 2013, 12:57

secer je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nego , kako vi podnosite viski ?
najbolje pice na svijetu. dok sam pio, ´crni dzoni setac´ nije silazio sa stola.
svaki dan minimalno jedna flasa. yebe ga sto mu ne pase meza. :mrgreen:
moze li se mijesati? nema potrebe. 8-) predobar je da bi ga se kvarilo nekim drugim picem.
ok, s vremena na vrijeme loma red bula i to je to.
bilo neko sijelo na kojem sam picio tu kombinaciju. u jednom momentu prilazi neki tip i pita: ´jaro, mogu li probati to sto ti pijes?´- moze, izvoli. 8-) - ´e bas da vidim sta ce bit kad mijesam viski i red bul :P ´
oborili smo mi jednu flasicu i naceli drugu... njega su odnijeli. :lol:
cova je dva dana bio pjan. sretnem ga drugi dan, progovori dvije rijeci i povrati. :lol:
Red Bull - viski , zanimljiva kombinacija. Taman za svadbe sljedece sedmice :mrgreen: :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 maj 2013, 13:02

insider je napisao/la:
EDIT: A jednom kad sam se zapalio, možda treći-četvrti put u životu, odem u wc i dva sata bio pred ogledlaom. Tri moje face se razmjenjuju u ogledalu i ja satima pokušavam da fiksiram moju stvarnu (pravu) facu i niakko ne uspijevam. Ono, taman kontam evo moje face, kad ove dvije je presjeku, pa opet u krug,
hahahaha Ti si vazda bio kritican.Kao ovaj jedan,doduse on je na sve slab.Ti tones,on se jadan sve spusta,pa ti tones,tones,tones..Al poplava je u stanu a on dize noge hahaha joj umirem ocam ...
Jesam temu pokreno,gledaj komentara. :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 maj 2013, 13:12

Jes' da ja nemam nekog velikog iskustva,al' viski ubjedljivo najjače piće koje sam do sada pio. 8-)

I u zadnje vrijeme,ako već pijem,onda pijem viski.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 04 jun 2013, 12:01

Moj mladji brat je nedavno zavrsio 8. razred, al kolika je to budala, to nigdje nema. Par dana prije nego sto ce zavrsiti razred bio na casu muzickog i nastavnik svirao nesto na harmonici, a ovaj ustane i stavi mu one pare sto su se prije koristile na harmoniku. :)

Naravno odmah "mars napolje" i napomena :)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 04 jun 2013, 15:38

viKK je napisao/la:Valjda se tema zove "Ofiraže - smijeh do suza" , a ne pušenje i alkohol..
kakvo društvo, tak'e priče ;)
odeš drug na yt ukucas "fail compilation 2013" i uzivaj :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 10 jun 2013, 17:04

Upravo mi jaranica prica kako joj je babo kupio frizider, ali nema upute na bosanskom, nego na makedonskom + jos cirilica pa hoda po kuci i cita, izmedju ostalog meni ovo bi smijesno 'Tacnata za jajcata.' Oplak'O sam. :lol: :lol: :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 10 jun 2013, 17:06

uschtipak je napisao/la:Upravo mi jaranica prica kako joj je babo kupio frizider, ali nema upute na bosanskom, nego na makedonskom + jos cirilica pa hoda po kuci i cita, izmedju ostalog meni ovo bi smijesno 'Tacnata za jajcata.' Oplak'O sam. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 5 gostiju.