Holandija me razočarala i trener i igra obrana šuplja loše koje igrače imaju šteta!
Portugal ništa do sinoć i nije pokazao raspoležen CR koje se morao dokataz dat svoj maksimum.
Danska solidana.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Izgleda da je bolje da ja i ti navijamo za Portugalce, ne bi li konacno ispaliramiral je napisao/la:Ništa sad, navijat' za Čehe u četvrfinalu...
pilar ih pila ko balvaneAnderson8 je napisao/la:Dajte ovog Pilara u Zelju
loptica je napisao/la:WESSLEY SNEIJDER objasnio je zašto je Nizozemska na Europskom prvenstvu odigrala najgori turnir u povijesti. Veznjak tvrdi da su u svlačionicu imali krticu.
"Ne možemo okriviti izbornika za naš neuspjeh jer je s momčadi radio odličan posao. Najprije trebamo riješiti probleme u svlačionici. Imali smo jednog igrača koji je novinarima uoči utakmica otkrivao naše taktičke planove", rekao je Sneijder.
Tko je spomenuti igrač, Sneijder nije otkrio.
Dolazi sada nova generacija moguce je da se par igraca nece vise biti u reprezentaciji ukoliko ode ovaj selektor.alan_kardec je napisao/la:postade holandija smijurija od repke. cccc na šta su spali majko mila.
Bivsi je, http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=364135" onclick="window.open(this.href);return false;, sam podnio ostavku, ocekivanoPolo je napisao/la:moguce je da se par igraca nece vise biti u reprezentaciji ukoliko ode ovaj selektor

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.