to je to...meskalin je napisao/la:Kako su ovi hrvati nadobudni, pa jbt niko ne igra fudbal osim njih...... ispada da je Italia u rangu s El Salvadorom ccc
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
pitarturbe
- Kontakt:
zna li neko ko sudi ovaj meč Italija-Hrvatska???
Bice u najmanju ruku dobra tekma, po meni Italijani su favoriti samo jer imaju iskustvo, s drgue strane po imenima ne treba otpisati ni Hrvate. Plus Bilic je puno puta dokazao da uvijek izvuce maksimum iz ekipe.
Moze otici i na jednu i na drugu stranu.
Moze otici i na jednu i na drugu stranu.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ajmo Hrvatska
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Mislim da ce WEB suditipitarturbe je napisao/la:zna li neko ko sudi ovaj meč Italija-Hrvatska???
pitarturbe je napisao/la:zna li neko ko sudi ovaj meč Italija-Hrvatska???

Howard Webb
Ima li igrača Uniteda na terenu?

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Modrić

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Italija-Hrvatska
Ocekujem zanimljiv mec i ne bih nista prognozirao,mislim da je sve moguce...Italijani se namecu kao favoriti po mnogima,ali vidjet cemo..I jedni i drugi imaju kvalitet na sredini terena,bice zestoka borba!
Ocekujem zanimljiv mec i ne bih nista prognozirao,mislim da je sve moguce...Italijani se namecu kao favoriti po mnogima,ali vidjet cemo..I jedni i drugi imaju kvalitet na sredini terena,bice zestoka borba!
Boljeg sudiju od njega niti jedna niti druga ekipa sigurno nije mogla da dobije
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadobudnost je pozitivna stvar u fudbalu, ona ih je i odvela do treceg mjesta na mundijalu 98. i ona je jedan od glavnih uzroka svih dosadasnjih uspjeha i velikih pobjeda. Nekad je i kontraproduktivna pa se i dobije koja petarda, ali u globalu je dobra.meskalin je napisao/la:Kako su ovi hrvati nadobudni, pa jbt niko ne igra fudbal osim njih...... ispada da je Italia u rangu s El Salvadorom ccc
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sva sreća pa danas sudi ponajbolji sudac na svijetu H.Webb pa se Italiji nipošto ne može ponoviti krađa sa Svjetskog Prvenstva u Aziji 2002 protiv današnjeg protivnika te ona u knockout fazi protiv J.Koreje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ali pretjeruju pa ovaj glupi Vlavovic veli sada pa nama je nas Luka bolji od prila.... pa HALOOOO ok je gledati navijacki ali ja sada govoriti DZeko bolji od Ibre ili slicno nema smisla ispada glupan u masi....Offside je napisao/la:Nadobudnost je pozitivna stvar u fudbalu, ona ih je i odvela do treceg mjesta na mundijalu 98. i ona je jedan od glavnih uzroka svih dosadasnjih uspjeha i velikih pobjeda. Nekad je i kontraproduktivna pa se i dobije koja petarda, ali u globalu je dobra.meskalin je napisao/la:Kako su ovi hrvati nadobudni, pa jbt niko ne igra fudbal osim njih...... ispada da je Italia u rangu s El Salvadorom ccc
- Titova-Juga
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:ali pretjeruju pa ovaj glupi Vlavovic veli sada pa nama je nas Luka bolji od prila.... pa HALOOOO ok je gledati navijacki ali ja sada govoriti DZeko bolji od Ibre ili slicno nema smisla ispada glupan u masi....Offside je napisao/la:Nadobudnost je pozitivna stvar u fudbalu, ona ih je i odvela do treceg mjesta na mundijalu 98. i ona je jedan od glavnih uzroka svih dosadasnjih uspjeha i velikih pobjeda. Nekad je i kontraproduktivna pa se i dobije koja petarda, ali u globalu je dobra.meskalin je napisao/la:Kako su ovi hrvati nadobudni, pa jbt niko ne igra fudbal osim njih...... ispada da je Italia u rangu s El Salvadorom ccc
Ti k'oda si jucer poceo gledati nogomet, pa to su sve patkice pred utakmicu, koriste se CiroMetodom kao sto rekoh, i to je vecinu puta pozitivna stvar, (nekada se zna obiti o glavu).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I tad je sudio Graham Poll, pa su pokrali Talijane. I danas su istakli da se boje sudija, ali valjda nece...Titova-Juga je napisao/la:Sva sreća pa danas sudi ponajbolji sudac na svijetu H.Webb pa se Italiji nipošto ne može ponoviti krađa sa Svjetskog Prvenstva u Aziji 2002 protiv današnjeg protivnika te ona u knockout fazi protiv J.Koreje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Iskreno gledajući, i mi smo takvi, to je naš mentalitet, čim pobjeđujemo, nema niko bolji od nas, tako da tražiti razloge i osuđivati nekoga ko graniči s tobom, ima isti mentalitet, malo je suludo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
[youtube][/youtube]
- Titova-Juga
- Kontakt:
Federer je napisao/la:I tad je sudio Graham Poll, pa su pokrali Talijane. I danas su istakli da se boje sudija, ali valjda nece...Titova-Juga je napisao/la:Sva sreća pa danas sudi ponajbolji sudac na svijetu H.Webb pa se Italiji nipošto ne može ponoviti krađa sa Svjetskog Prvenstva u Aziji 2002 protiv današnjeg protivnika te ona u knockout fazi protiv J.Koreje.
U pravu si, ali cisto sumnjam da se ONOLIKA kradja moze desiti.
Pa ono prvenstvo je uvjerljivo najgore bilo sto se sudaca tice, ne samo po stetu Italije, (iako na njihovu najvise), nego i Spanjolaca i ostalih reprezentacija.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Federer je napisao/la:I tad je sudio Graham Poll, pa su pokrali Talijane. I danas su istakli da se boje sudija, ali valjda nece...Titova-Juga je napisao/la:Sva sreća pa danas sudi ponajbolji sudac na svijetu H.Webb pa se Italiji nipošto ne može ponoviti krađa sa Svjetskog Prvenstva u Aziji 2002 protiv današnjeg protivnika te ona u knockout fazi protiv J.Koreje.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Pitao sam jednu osobu sklonu predviđanju budućnosti hoće li Italija pobjediti Hrvatsku danas,reče mi da Hrvatska niti će biti nadigrana danas niti će izgubiti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.