Devil je napisao/la:THEC je napisao/la:Devil je napisao/la:
Salis se ?
Hajde Elfsborg i moze proci mada je on i dalje favorit,dok je protiv HJK-a Zeljo favorit.
Ali Molde i Gyor.

Elfsborg moze proci ? - moze malo sutra, oni sigurno nisu nista ispod Molde-a, dok Gyor i nije toliko zajeban jer Madjari sad i prije nekoliko godina su nebo i zemlja tj hocu da kazem da im je liga mnogo slabija nego prije tako da Gyor i nije neka velesila sad, mada od ovih nabrojanih timova Zeljo bi jedino protiv Finaca imao dobre sanse...
Madjarska liga je jaca nego prethodne tri godine.

Pitaj nekog fudbalera ako imas tamo,svi do jednog ce ti reci ako su zaista upoznati sa kvalitetnom prethodnih godina.
O Gyoru ne treba ni trositi reci,imaju kes i sasvim dovoljna motivacija,upravo ista ona koja ih je vodila da odigraju pre 2 sezone egal utakmicu sa Montpeillertom.
Elfsborg je ekipa koja se moze proci (ko i svaka druga uostalom), i smatram da je bolje resenje nego Molde iz prostog razloga sto su u nekim problemima a i timski mi Molde izgleda kompaktnije,ma koliko god lose usli u ovu sezonu ali vidimo sa druge strane da su juce razmontirali Aalesund koji je sa druge strane usao veoma dobro u novu sezonu.

Dobro Madjari mozda i jesu bolji nego prije 3 godine, ja sam vise mislio na neki period od prije 8-10 god kad su oni za nas bili Engleska premier liga, dok sto se tice Svedjana zadnjih par godina je Elfsborg uvijek u vrhu lige i sjecam se da je bila prica kad je Sarajevo izbacivalo Svedjane(Helsingborg,Orebro) da su dobro prosli sa zdrijebom jer sa svim Svedjanima bi se dalo igrati osim sa Elfsborgom (po prici nasih ljudi koji zive u Svedskoj) i zato kazem da su oni zajeban protivnik, dok kazem jedino Finci eto mogu proci i onaj Ekranas...mada ovo je pod uvjetom da se Zeljo pojaca i to dobro, jer ovaj sadasnji tim Zelje nema sta da trazi u ligi prvaka realno a to se neki dan i u derbiju moglo vidjeti a to je da nam je prvak bez uvrede 'jadna' ekipa, kao i Sarajevo a bgm i citava ova liga, medjutim Sarajevo ima srecu pa ce vjerovatno biti nosioc u pretkolima a jbg one amatere sa Malte, San Marina i slicne ipak mogu proci