Košarkaška Reprezentacija Srbije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

djoleprijedor
Kontakt:

Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije

Post Postao/la djoleprijedor » 08 dec 2014, 18:13

05.09.Španija-Srbija
06.09.Srbija-Njemačka
08.09.Srbija-Island
09.09.Turska-Srbija
10.09.Srbija-Italija

Ukrštamo se sa grupom A(Francuska,Finska,BiH,Poljska,Izrael,Rusija).Tu bi valjalo izbjeći domaćine Francuze,odmah u 1/8f...Rano je još ozbiljnije prognoze davati,ima dugih 9 mjeseci i kusur do početka...
Mens sana in corpore sano.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 dec 2014, 18:21

Odlicna grupa, zadovoljan sam. :kafa:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 08 dec 2014, 19:12

Slažem se da je rano pričati o EP jer ima još dosta do istog, ukoliko nas povrede zaobiđu mi smo jedni od favorita za zlato i nema tu neke velike priče. Dobili smo grupu smrti, ali to itekako prija jer ćemo sa najjačima igrati odmah i kroz jake utakmice kročiti put ka završnici.

Pretpostavljam da će zbog OI sve selekcije doći u najjačim sastavima i da će pokušati ostvariti dobar rezultat. Najbitnije da mi budemo kompletni, a onda sve je moguće i nema zime.

Španci su definitivno glavni rival za prvo mjesto u grupi. Turci, Italijani, Njemci tri velike zemlje i manje više kvalitetne ekipe koje godinama čekaju dobar rezultat na velikom takmičenju. Jedino taj Island nema nikakve šanse. Suštinski mislim da će se za prva dva mjesta pitati Španci i mi, a po kvalitetu Njemačka bi trebala biti treća.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 08 dec 2014, 19:53

Koliko ide na OI?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 dec 2014, 20:52

Odlicna je stvar sto se ukrstamo sa grupom A u kojoj se nalazi samo jedna ozbiljna reprezentacija.

Mislim da smo mi,Spanci i Turci sigurni sto se tice prolaska u osminu, a pitanje je ko ce biti cetvrti.. Italijani ili Njemci, mada vece sanse dajem prvim, narocito ako budu nastupali NBA igraci.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 dec 2014, 13:04

Ubjedljivo najtežu grupu smo dobili...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 dec 2014, 16:07

Ako mi je nesto drago sto smo u ovoj grupi, to je prvenstveno sto cemo igrati protiv Turaka i Španaca! Dve najodvratnije kosarkaske reprezentacije... :puke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 dec 2014, 16:10

Duel sa Turcima je iz više razloga meč visokog rizika, svi znamo koliko ih je u Njemačkoj,a i naša dijaspora je ogromna i biće bitke za karte...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 dec 2014, 16:19

Ma ne pricam o tome, nego o njihovom ciganisanju svaki put kada igramo! Nikada im necu zaboravit onu kradju 2010. kada smo ih drali uprkos sramnoj otimacini! Zato treba ubuduce svaki put da im vratimo i to s kamatom, ali samo onako kako mi to znamo, smekerski i yebitacno... ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 09 dec 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 dec 2014, 16:22

Vratićemo im s kamatom već naredne godine... Uvijek su imali kompleks od nas u basketu.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 dec 2014, 11:50

Sale Đorđević: ''Samo da ne bude incidenata...''

U svojoj prvoj izjavi posle današnjeg žreba grupa za Eurobasket, selektor Srbije Saša Đorđević je u startu izrazio nadu da će sve proteći bez incidenata, imajući u vidu da su Srbija i Turska u istoj grupi, a posle nedavnih tragičnih događaja u Istanbulu.

Opšta ocena je da Srbija danas nije imala nimalo sreće u žrebu za Eurobasket, ali to previše ne brine našeg selektora Sašu Đorđevića, koji podseća da je naš tim i na nedavnom Svetskom prvenstvu u prvoj fazi imao teške protivnike, ali da je na kraju stigao do vicešampionske titule.

''Naša grupa je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje'', izjavio je Đorđević, a prenosi zvanični sajt KSS.

Ipak, ono što možda u ovom trenutku više brine našeg selektora, jeste pitanje da li će sve proteći u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Posle svega što se dogodilo nedavno u Istanbulu, susret Srbije i Turske će svakako biti ''meč visokog rizika''

''Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati sve reprezentacije. Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula'', poručio je Đorđević.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 12 dec 2014, 14:26

Bogdanović sjajan u pobjedi Fenera nad Barsom. Bjelica odlučio utakmicu poenima u zadnjoj sekundi.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 12 dec 2014, 15:32

Samo da nas povrede zaobiđu!!!! Kvaliteta i motiva za medalju(zlato) i plasman na OI,ne nedostaje,a i nacija je vratila vjeru u košarkaše.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 15 dec 2014, 10:00

Dobra partija Anđušića naročito u prvom poluvremenu u dresu Bilbaoa protiv Reala, koji je Bilbao lako dobio. :cool:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 dec 2014, 23:15

Nedović 20 poena za Valensiju u porazu od Manrese. 3/4 za dva, 4/6 za tri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 dec 2014, 13:43

Ovaj mali Zagorac,s obzirom da tek ima 19 godina a da pruža veoma dobre partije u Megi i ima respektabilne brojke (10.8 p,4.3 sk,1.3 ass) bi u budućnosti mogao da dođe do dresa reprezentacije..Imam osjećaj da će biti dobar igrač.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 16 dec 2014, 13:46

Ja sam sumnjičav po pitanju te Megine djece.... s izuzetkom Jokića... Krstić ništa, Dangubić se pogubio u Zvezdi, Micić ništa više u Bajernu, onog Lukovića ne pratim doduše... vidjećemo ima li tu zaista reprezentativnog potencijala...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 dec 2014, 14:21

Dangubic igra odlicno zadnjih 20ak dana i ima sve vecu i vecu minutazu.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 16 dec 2014, 21:10

Minutaža je jedno, učinak drugo.

Al ajde ostaje nada da će mu se njegov totalno nerezonski potez isplatiti nekada... Sam je pojeo ****.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 dec 2014, 21:23

Nerezonski :facepalm: Iz kog razloga? Tako reko Dulo.
Kod vas bi procvjetao garant.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.