Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
05.09.Španija-Srbija
06.09.Srbija-Njemačka
08.09.Srbija-Island
09.09.Turska-Srbija
10.09.Srbija-Italija
Ukrštamo se sa grupom A(Francuska,Finska,BiH,Poljska,Izrael,Rusija).Tu bi valjalo izbjeći domaćine Francuze,odmah u 1/8f...Rano je još ozbiljnije prognoze davati,ima dugih 9 mjeseci i kusur do početka...
06.09.Srbija-Njemačka
08.09.Srbija-Island
09.09.Turska-Srbija
10.09.Srbija-Italija
Ukrštamo se sa grupom A(Francuska,Finska,BiH,Poljska,Izrael,Rusija).Tu bi valjalo izbjeći domaćine Francuze,odmah u 1/8f...Rano je još ozbiljnije prognoze davati,ima dugih 9 mjeseci i kusur do početka...
Mens sana in corpore sano.
Odlicna grupa, zadovoljan sam. 
Slažem se da je rano pričati o EP jer ima još dosta do istog, ukoliko nas povrede zaobiđu mi smo jedni od favorita za zlato i nema tu neke velike priče. Dobili smo grupu smrti, ali to itekako prija jer ćemo sa najjačima igrati odmah i kroz jake utakmice kročiti put ka završnici.
Pretpostavljam da će zbog OI sve selekcije doći u najjačim sastavima i da će pokušati ostvariti dobar rezultat. Najbitnije da mi budemo kompletni, a onda sve je moguće i nema zime.
Španci su definitivno glavni rival za prvo mjesto u grupi. Turci, Italijani, Njemci tri velike zemlje i manje više kvalitetne ekipe koje godinama čekaju dobar rezultat na velikom takmičenju. Jedino taj Island nema nikakve šanse. Suštinski mislim da će se za prva dva mjesta pitati Španci i mi, a po kvalitetu Njemačka bi trebala biti treća.
Pretpostavljam da će zbog OI sve selekcije doći u najjačim sastavima i da će pokušati ostvariti dobar rezultat. Najbitnije da mi budemo kompletni, a onda sve je moguće i nema zime.
Španci su definitivno glavni rival za prvo mjesto u grupi. Turci, Italijani, Njemci tri velike zemlje i manje više kvalitetne ekipe koje godinama čekaju dobar rezultat na velikom takmičenju. Jedino taj Island nema nikakve šanse. Suštinski mislim da će se za prva dva mjesta pitati Španci i mi, a po kvalitetu Njemačka bi trebala biti treća.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Odlicna je stvar sto se ukrstamo sa grupom A u kojoj se nalazi samo jedna ozbiljna reprezentacija.
Mislim da smo mi,Spanci i Turci sigurni sto se tice prolaska u osminu, a pitanje je ko ce biti cetvrti.. Italijani ili Njemci, mada vece sanse dajem prvim, narocito ako budu nastupali NBA igraci.
Mislim da smo mi,Spanci i Turci sigurni sto se tice prolaska u osminu, a pitanje je ko ce biti cetvrti.. Italijani ili Njemci, mada vece sanse dajem prvim, narocito ako budu nastupali NBA igraci.
Ubjedljivo najtežu grupu smo dobili...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Ako mi je nesto drago sto smo u ovoj grupi, to je prvenstveno sto cemo igrati protiv Turaka i Španaca! Dve najodvratnije kosarkaske reprezentacije... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Duel sa Turcima je iz više razloga meč visokog rizika, svi znamo koliko ih je u Njemačkoj,a i naša dijaspora je ogromna i biće bitke za karte...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Ma ne pricam o tome, nego o njihovom ciganisanju svaki put kada igramo! Nikada im necu zaboravit onu kradju 2010. kada smo ih drali uprkos sramnoj otimacini! Zato treba ubuduce svaki put da im vratimo i to s kamatom, ali samo onako kako mi to znamo, smekerski i yebitacno... 
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 09 dec 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vratićemo im s kamatom već naredne godine... Uvijek su imali kompleks od nas u basketu.
Sale Đorđević: ''Samo da ne bude incidenata...''
U svojoj prvoj izjavi posle današnjeg žreba grupa za Eurobasket, selektor Srbije Saša Đorđević je u startu izrazio nadu da će sve proteći bez incidenata, imajući u vidu da su Srbija i Turska u istoj grupi, a posle nedavnih tragičnih događaja u Istanbulu.
Opšta ocena je da Srbija danas nije imala nimalo sreće u žrebu za Eurobasket, ali to previše ne brine našeg selektora Sašu Đorđevića, koji podseća da je naš tim i na nedavnom Svetskom prvenstvu u prvoj fazi imao teške protivnike, ali da je na kraju stigao do vicešampionske titule.
''Naša grupa je ponovo najteža, kao i grupa u kojoj smo počeli takmičenje na Svetskom prvenstvu u Španiji. Ne treba trošiti reči o kvalitetu reprezentacija kakve su Španija i Turska, domaćin Nemačka će sigurno imati velike ambicije, a po mom mišljenju, reprezentacija Italije je jedan od kandidata za osvajanje medalje'', izjavio je Đorđević, a prenosi zvanični sajt KSS.
Ipak, ono što možda u ovom trenutku više brine našeg selektora, jeste pitanje da li će sve proteći u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Posle svega što se dogodilo nedavno u Istanbulu, susret Srbije i Turske će svakako biti ''meč visokog rizika''
''Prva želja mi je da takmičenje u grupi u Berlinu protekne u najboljem redu što se tiče organizacije i bezbednosti. Rivalstva će biti velika, naročito imajući u vidu veliki broj pristalica koje će u Berlinu imati sve reprezentacije. Na organizatoru, ali i svim učesnicima grupe je velika odgovornost da sve protekne u najboljem redu i da se smire strasti, imajući u vidu nedavna tragična dešavanja iz Istanbula'', poručio je Đorđević.
Bogdanović sjajan u pobjedi Fenera nad Barsom. Bjelica odlučio utakmicu poenima u zadnjoj sekundi.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Samo da nas povrede zaobiđu!!!! Kvaliteta i motiva za medalju(zlato) i plasman na OI,ne nedostaje,a i nacija je vratila vjeru u košarkaše.
Dobra partija Anđušića naročito u prvom poluvremenu u dresu Bilbaoa protiv Reala, koji je Bilbao lako dobio. 
- alan_kardec
- Kontakt:
Nedović 20 poena za Valensiju u porazu od Manrese. 3/4 za dva, 4/6 za tri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ovaj mali Zagorac,s obzirom da tek ima 19 godina a da pruža veoma dobre partije u Megi i ima respektabilne brojke (10.8 p,4.3 sk,1.3 ass) bi u budućnosti mogao da dođe do dresa reprezentacije..Imam osjećaj da će biti dobar igrač.
Ja sam sumnjičav po pitanju te Megine djece.... s izuzetkom Jokića... Krstić ništa, Dangubić se pogubio u Zvezdi, Micić ništa više u Bajernu, onog Lukovića ne pratim doduše... vidjećemo ima li tu zaista reprezentativnog potencijala...
Dangubic igra odlicno zadnjih 20ak dana i ima sve vecu i vecu minutazu.
Minutaža je jedno, učinak drugo.
Al ajde ostaje nada da će mu se njegov totalno nerezonski potez isplatiti nekada... Sam je pojeo ****.
Al ajde ostaje nada da će mu se njegov totalno nerezonski potez isplatiti nekada... Sam je pojeo ****.
- alan_kardec
- Kontakt:
Nerezonski
Iz kog razloga? Tako reko Dulo.
Kod vas bi procvjetao garant.
Kod vas bi procvjetao garant.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.