Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Kakav je na centarforu? Mogao bi i tu zaigrati ako Džeko zaradi žuti protiv Belgije.
Koliko samo straha čim dobije loptu, vidjela se aura,
Totalna neprirodna pozicija, bude li igrao na stoperskoj poziciji protiv Belgije, "popiti" ćemo minimalno tricu.

Totalna neprirodna pozicija, bude li igrao na stoperskoj poziciji protiv Belgije, "popiti" ćemo minimalno tricu.
Haha sta kazu dobar. Isto kao kada ti fali igrac na terminu pa necije dijete ubacis. Niti je sta prekinuo niti je sta izbio a pokrivanju igraca u 16 mislim da bi najbolje odgovorio Sunjic koji je odigrao utakmicu zivota veceras. Cim lopta il igrac u pravcu Hadzica svi trce da krpe.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Lik je definitivno zalutao u reprezentaciju. Ovo što je on večeras odigrao, mogao je odigrati svaki iole bolji stoper iz Premijer lige BiH. Onaj krkanski start bez potrebe gdje je dobio žuti, bez komentara. Baš k'o sirovina neka zaleti se u čovjeka. Sreća njegova, da ovi osim Bale-a nemaju nekog napadača, a i ovaj je napadao preko krila i imao Bešića za vratom. Bale je jednom išao protiv njega i otresao ga k'o slinca, sreća pa Šunjić spasi.
Ako bude igrao u Zenici, a igrat' će, jer nema ko drugi osim Vranješa, treba djeci ispod 18 godina zabraniti gledanje utakmice, jer onaj crnjo će ga silovati, bukvalno.
Ako bude igrao u Zenici, a igrat' će, jer nema ko drugi osim Vranješa, treba djeci ispod 18 godina zabraniti gledanje utakmice, jer onaj crnjo će ga silovati, bukvalno.
Bolji nego sto sam ocekivao, ali ocekivao sam totalnu katastrofu. Vels nije znao iskoristit sto on igra, dobro rece Goalgetter, ne znaju ljudi da je kloc. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sasvim solidan večeras.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ja ne vjerujem da on igra, Mravac je za njega Jap Stam, ja ne vjereujem, mislim da ce protiv Belgije ostat bez kicme i pojedinih ekstremiteta ljudi ce ga zlostavljat nece znat dje udara.
Mogu mislit kako se samo Ervin osjeco gledajuci tekmu.. a mislim da su cak i (Sanelu) Jahicu emocije poigrale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- anelbavarac
- Kontakt:
S obzirom da je igrao neprirodnu poziciju, moze dobit' prolaznu ocjenu.
Valjda mu ovo bude zadnji put da igra na mjestu stopera.
Valjda mu ovo bude zadnji put da igra na mjestu stopera.
Jest' da ga je Bale namagarčio koji put, ali hajde, to mu se i ne smije zamjerit'. Korektna partija bez velikih greški.BaDa12 je napisao/la:Sasvim solidan večeras.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Momciluko izdominirao...odigrao iznad ocekivanja forumasa i to na neprirodnoj poziciji... 
Krize u odbrani sam se najvise bojao...nekog glupog propusta,svi su zadovoljavajuce odradili posao...

Krize u odbrani sam se najvise bojao...nekog glupog propusta,svi su zadovoljavajuce odradili posao...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Puno bolje odigrao nego Spahic protiv NIgerie 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- hogarstrasni
Vratite ga Austrijancima, MRS iz reprezentacije BiH.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
nakacio se Spaha na Avataru i sad ovo tvoja reprezentacija?hogarstrasni je napisao/la:Vratite ga Austrijancima, MRS iz reprezentacije BiH.
'ogare, sretno tvojoj reprezentaciji veceras, trebace vam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: Anel Hadzic
Vise nego prolazna. Većinu je iznio Šunjić ali je ovaj bio korektan bez pametovanja i kikseva.Virtu4l je napisao/la:Solidan, bez kalkulisanja, prolazna ocjena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Momak je odigrao iznad ocekivanja. Jedini je problem sto su ocekivanja bila jako mala. A i to da je Wales jedino bio opasan preko Bale-a protiv kojega nije dobio puno duela. Kada bude igrao protiv jace reprezentacije koja ima kvalitetne igrace na svim pozicijama ( npr. Belgija ) to ce izgledati vjerovatno puno losije. Svaka cast za solidnu igru i borbenost samo meni bi igrao Vranjes protiv Belgije stopera. Ko sto neko iznad rece pa panj Mravac nije izgledao losije nego on. U svakom slucaju zasluzuje pohvale za utakmicu protiv Walesa 

mogao nas je koštati gola u 6. minuti pada nas je Šunjić spasio.
inače momak nema veze sa stoperskom pozicijom i ne daj Bože da se on bude morao nositi s Lukakuom.
inače momak nema veze sa stoperskom pozicijom i ne daj Bože da se on bude morao nositi s Lukakuom.
- Evolution87
- Kontakt:
Njemu je neprirodna pozicija uopste kad se pojavi na terenu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Njemu je neprirodna pozicija uopste kad se pojavi na terenu.