Ne supljiraj, kakvih crnih 90%? Harden, Brooks, Asik, Delfino, Garcia, Parsons, Beverley su uglavnom igraci koji su skratili na 3-2, od njih jedino Parsons i Beverley nemaju PO iskustvo.alemsa je napisao/la:aman zaman je razlika sve dok imas drugog najboljeg igraca lige, i dok igras protiv tima kojem je 90% ekipe prvo Po iskustvoBalon je napisao/la:
Jaci jesu ali nije to vise neka aman zaman razlika. Usred PO-a ostati bez drugog najboljeg igraca koji je pokretac gotovo svih akcija na parketu nije mala stvar.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema ni Garcia!;)Balon je napisao/la:Ne supljiraj, kakvih crnih 90%? Harden, Brooks, Asik, Delfino, Garcia, Parsons, Beverley su uglavnom igraci koji su skratili na 3-2, od njih jedino Parsons i Beverley nemaju PO iskustvo.alemsa je napisao/la:aman zaman je razlika sve dok imas drugog najboljeg igraca lige, i dok igras protiv tima kojem je 90% ekipe prvo Po iskustvoBalon je napisao/la:
Jaci jesu ali nije to vise neka aman zaman razlika. Usred PO-a ostati bez drugog najboljeg igraca koji je pokretac gotovo svih akcija na parketu nije mala stvar.
Kakvo to Garcia ima iskustvo? 6 tekmi odgiro sa Sacremtnom u PO po 6 minuta po tekmi, Harden ok, ali mu je ovo prvo godina kao prva violina tima, ne igrajuci iza Westbrooka i Duranta + s ovolikom minutazom. Asik?Balon je napisao/la:
Ne supljiraj, kakvih crnih 90%? Harden, Brooks, Asik, Delfino, Garcia, Parsons, Beverley su uglavnom igraci koji su skratili na 3-2, od njih jedino Parsons i Beverley nemaju PO iskustvo.

Daj ba rani se u stopalo
Pa vi imate sistem,nije najbolji jer su mladi igrači,a i par novih je no već sljedeće sezone se ne bi trebali boriti već biti sigurni za PO čak i ako ne uzmete nekog FA.Run'n'gun neće donijeti titulu,ali biće pobjeda čak i u playoffu.Malo podcjenjuješ Hardena,Asika,Parsonsa i druge.Harden i Asik su daleko bolji košarkaši od onih koje Oklahoma ima na tim pozicijama.alemsa je napisao/la:AHHAAHAHAHALBJ MVP je napisao/la: Oklahoma nema sistem koji bi prikrio izostanak Westbrookovog talenta.I dalje ostaju talentovanija ekipa,ali bez sistema za razliku od Rocketsa koji imaju sistem.Ne bi me iznenadilo da Rocketsi uzmu seriju.
Btw Warriorsi su bolja ekipa od Nuggetsa i predviđao sam njihov prolazak,ali kada se povrijedio Lee nisam vjerovao da će GSW i dalje biti bolji.Posmatrajući dosadašnju tekme u seriji ne vjerujem da mogu preokrenuti,i u zadnjoj su dobili na Curryev loš šut,a takav šuter neće 3 puta zaredom biti toliko loš,ne vjerujem ni da će dvaput.
Znaci Rocketsi imaju sistem s kojim su jedva usli u PO, odnosno 8-o mijesto je kao jedva, bez obzira sta se sve desavalo, a OKC je na osnovu iskljucivo baziranog talenta bez sistema bila prvo mijesto na zapadu. Svaka cast, jak ovaj sistem u Rocketsima, baziran na tricama jer tek ako damo preko 8 trica imamo sansu da dobijemo tekmu protiv OKC....
OKC jeste isključivo na talent prvo mjesto na zapadu.Strašno je šta bi radili sa sistemom.S Westom u ekipi imaju 2 top 5 igrača i njih je tada gotovo nemoguće zaustaviti,samo 3 ekipe to mogu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@NEZALAGANJE to sto on stalno igra Millera je njegov problem jer ne vjeruje mladjim kosarkasima, da sad dodje neko iz doma penzionera vjerovatno bi mu dao da zatvori utakmicu jer je iskusniji...Faried bi sad vjerovatno samo skakao po klupi da nije bilo povrede Nene-a prosle godine, kao sto je i Fournier radio ove godine dok se Lawson i Gallo nisu povrijedili.
Nasa vjerovatno najbolja niska postava bi bila:Ty,Stone,Iggy,Chandler,McGee, i nikako Brewer jer pored kockanja u odbrani kocka se i u napadu a Karl opet za njegovo ispucavanje ima izgovor:"Ima muda da povuce kad treba" dok za 2 fule Hamiltona ili Evan-a se ide na klupu do kraja utakmice pa mozdai serije(Evan).Stone nam je pored Iggy-a najbolji odbrambeni igrac 1na1 i sigurno zasluzuje vise vremena na Curry-u.
Vidicemo veceras kako ce Karl poceti i s kojom postavom ce imati vise uspjeha, nadam se da ces me demantovati i da ce nam niska postava donjeti 7u utakmicu(ali ne pobjedu od 7p razlike nakon 20p razlike s normalnom postavom).
Nasa vjerovatno najbolja niska postava bi bila:Ty,Stone,Iggy,Chandler,McGee, i nikako Brewer jer pored kockanja u odbrani kocka se i u napadu a Karl opet za njegovo ispucavanje ima izgovor:"Ima muda da povuce kad treba" dok za 2 fule Hamiltona ili Evan-a se ide na klupu do kraja utakmice pa mozdai serije(Evan).Stone nam je pored Iggy-a najbolji odbrambeni igrac 1na1 i sigurno zasluzuje vise vremena na Curry-u.
Vidicemo veceras kako ce Karl poceti i s kojom postavom ce imati vise uspjeha, nadam se da ces me demantovati i da ce nam niska postava donjeti 7u utakmicu(ali ne pobjedu od 7p razlike nakon 20p razlike s normalnom postavom).

Sta imam podcjenivati Asika, momak igra extra, s obzirom da mu je prva sezona kao starter, lik ima double double prosjek kroz sezonu. Harden razvalio cijelu sezonu i eo u PO samo je pret proslu tekmu imo losu, tekmu prije te je zajebo sa FT i TO u zadnjoj minuti tekme, kad smo ih mogli uzet, ali nea veze. Eto jaci smo na C i na SG poziciji, sta je sa ostale 3 pozicije, sta je sa PF, imaju li Rocketsi uopste PF? Imamo Greg SmithaLBJ MVP je napisao/la: Pa vi imate sistem,nije najbolji jer su mladi igrači,a i par novih je no već sljedeće sezone se ne bi trebali boriti već biti sigurni za PO čak i ako ne uzmete nekog FA.Run'n'gun neće donijeti titulu,ali biće pobjeda čak i u playoffu.Malo podcjenjuješ Hardena,Asika,Parsonsa i druge.Harden i Asik su daleko bolji košarkaši od onih koje Oklahoma ima na tim pozicijama.
OKC jeste isključivo na talent prvo mjesto na zapadu.Strašno je šta bi radili sa sistemom.S Westom u ekipi imaju 2 top 5 igrača i njih je tada gotovo nemoguće zaustaviti,samo 3 ekipe to mogu.

Jači ste trenutno i na PG.alemsa je napisao/la:Sta imam podcjenivati Asika, momak igra extra, s obzirom da mu je prva sezona kao starter, lik ima double double prosjek kroz sezonu. Harden razvalio cijelu sezonu i eo u PO samo je pret proslu tekmu imo losu, tekmu prije te je zajebo sa FT i TO u zadnjoj minuti tekme, kad smo ih mogli uzet, ali nea veze. Eto jaci smo na C i na SG poziciji, sta je sa ostale 3 pozicije, sta je sa PF, imaju li Rocketsi uopste PF? Imamo Greg SmithaLBJ MVP je napisao/la: Pa vi imate sistem,nije najbolji jer su mladi igrači,a i par novih je no već sljedeće sezone se ne bi trebali boriti već biti sigurni za PO čak i ako ne uzmete nekog FA.Run'n'gun neće donijeti titulu,ali biće pobjeda čak i u playoffu.Malo podcjenjuješ Hardena,Asika,Parsonsa i druge.Harden i Asik su daleko bolji košarkaši od onih koje Oklahoma ima na tim pozicijama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa nemaju veliko iskustvo ali nisu ni prvi put PO vidjeli ocima. Rekao si da 90% igraca prvi put igraju playoff sto je cista nebuloza, ja te fino demantovao i sad se poklopi, ne znas ni ko ti igra u ekipi.alemsa je napisao/la:Kakvo to Garcia ima iskustvo? 6 tekmi odgiro sa Sacremtnom u PO po 6 minuta po tekmi, Harden ok, ali mu je ovo prvo godina kao prva violina tima, ne igrajuci iza Westbrooka i Duranta + s ovolikom minutazom. Asik?Balon je napisao/la:
Ne supljiraj, kakvih crnih 90%? Harden, Brooks, Asik, Delfino, Garcia, Parsons, Beverley su uglavnom igraci koji su skratili na 3-2, od njih jedino Parsons i Beverley nemaju PO iskustvo.![]()
![]()
Daj ba rani se u stopalo
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 02 maj 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jači ste trenutno i na PG.[/quote]LBJ MVP je napisao/la:
Sta imam podcjenivati Asika, momak igra extra, s obzirom da mu je prva sezona kao starter, lik ima double double prosjek kroz sezonu. Harden razvalio cijelu sezonu i eo u PO samo je pret proslu tekmu imo losu, tekmu prije te je zajebo sa FT i TO u zadnjoj minuti tekme, kad smo ih mogli uzet, ali nea veze. Eto jaci smo na C i na SG poziciji, sta je sa ostale 3 pozicije, sta je sa PF, imaju li Rocketsi uopste PF? Imamo Greg Smitha
Tu i tamo,, Beverly je samo bolji po rebounds... Jackson je bio jaci sinoc... Oni se mogu prekrizit
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja stavljam Brewera jer moze pogoditi nesto u ofanzivi,a taj mali je osim odbrane prilicno limitiran u napadu,a ne mozes igrati 4 na 5,jer ti ionako ekipa nije nesto suterski.Previse je to lose spaceinga u napadu.JHam je napisao/la:@NEZALAGANJE to sto on stalno igra Millera je njegov problem jer ne vjeruje mladjim kosarkasima, da sad dodje neko iz doma penzionera vjerovatno bi mu dao da zatvori utakmicu jer je iskusniji...Faried bi sad vjerovatno samo skakao po klupi da nije bilo povrede Nene-a prosle godine, kao sto je i Fournier radio ove godine dok se Lawson i Gallo nisu povrijedili.

znas ti ko mi igra u ekipi, haj lagano metlu u rukeBalon je napisao/la:
Pa nemaju veliko iskustvo ali nisu ni prvi put PO vidjeli ocima. Rekao si da 90% igraca prvi put igraju playoff sto je cista nebuloza, ja te fino demantovao i sad se poklopi, ne znas ni ko ti igra u ekipi.
Imali su svi jake uloge u tim PO iskustvima u PM, k'o da nisu ni igrali.
Osim Asika koji nije bio ni starter u Bullsima... I Hardena naravno
Brooks odigro 7 tekmi ove sezone po 5 minuta

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 maj 2013, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tu i tamo,, Beverly je samo bolji po rebounds... Jackson je bio jaci sinoc... Oni se mogu prekrizit[/quote]alemsa je napisao/la:Jači ste trenutno i na PG.LBJ MVP je napisao/la:
Sta imam podcjenivati Asika, momak igra extra, s obzirom da mu je prva sezona kao starter, lik ima double double prosjek kroz sezonu. Harden razvalio cijelu sezonu i eo u PO samo je pret proslu tekmu imo losu, tekmu prije te je zajebo sa FT i TO u zadnjoj minuti tekme, kad smo ih mogli uzet, ali nea veze. Eto jaci smo na C i na SG poziciji, sta je sa ostale 3 pozicije, sta je sa PF, imaju li Rocketsi uopste PF? Imamo Greg Smitha
I onda dođemo do toga da je 2:2 i OKC ima Martina kao 6. igrača koji je bolji od vašeg.Ti si pričao da su oni svemirski brod za vas.
Vise volim gledati Lawsona,Iggya i Chandlera da uzmu po 2-3 suta vise nego Brewera koji ce da suta iz nemogucih situacija..a sto ce tice Stone-a on ima dobar ulaz,dobar pregled igre i ima visinu da cuva njihove igrace sve osim centra, sto je nama potrebno kod preuzimanja, a ima i solidan sut koji bi vjerovatno dosao do izrazaja da mu svaki sut nije pod nekim pritiskom da li ce ga Karl izbaciti ako fuli(isto i kod hamiltona koji bi nam svojom tricom dobro dosao u ovoj seriji)...imam osjecaj da nasi rookie-i kad osutaju ne gledaju prema kosu da li ce lopta uci vec prema klupi da vide da li je ustala zamjena, sto je zalosnoNEZALAGANJE je napisao/la:Ja stavljam Brewera jer moze pogoditi nesto u ofanzivi,a taj mali je osim odbrane prilicno limitiran u napadu,a ne mozes igrati 4 na 5,jer ti ionako ekipa nije nesto suterski.Previse je to lose spaceinga u napadu.JHam je napisao/la:@NEZALAGANJE to sto on stalno igra Millera je njegov problem jer ne vjeruje mladjim kosarkasima, da sad dodje neko iz doma penzionera vjerovatno bi mu dao da zatvori utakmicu jer je iskusniji...Faried bi sad vjerovatno samo skakao po klupi da nije bilo povrede Nene-a prosle godine, kao sto je i Fournier radio ove godine dok se Lawson i Gallo nisu povrijedili.
Vidicemo veceras kako ce Karl poceti i s kojom postavom ce imati vise uspjeha, nadam se da ces me demantovati i da ce nam niska postava donjeti 7u utakmicu(ali ne pobjedu od 7p razlike nakon 20p razlike s normalnom postavom).Vjeruj mi da ne sumnjam u uspjeh,ako bude igrala ona petorka koju sam ti predlozio,pa cak i ako se budu kockali,mislim da imaju sansu.Sto se tice rookie-a,jbg,Karl je trener starijeg kova,a znas kakav je njihov tretman prema takvim igracima,osim ako nisu extra klase.Tako je i Pop radio sa Splitterom prvu godinu,drzao ga na klupi dok nas je MEM silovao u reketu u toj famoznoj prvoj rundi PO!

evo ti i video koji pokazuje da Stone nije bas toliko los sto se tice cuta, ali normalno nije ni Kyle Korver

[youtube][/youtube]
I onda dodjes do toga da imas Duranta u ekipi da ti zatvori tekmu, kao sto je to uradio game 2-3, dok su kod nas neiskusni mladi momci pravili nepotrebne greske, posebno u najvaznijim trenutcima tekme sa turnoverima.LBJ MVP je napisao/la:
I onda dođemo do toga da je 2:2 i OKC ima Martina kao 6. igrača koji je bolji od vašeg.Ti si pričao da su oni svemirski brod za vas.
Pa sta ti pokusavas da kazes, da su Rocketsi trenutno izjedanceni sa OKC-om po kvaliteti i timu?
Daj ba budi normalan
Harden je zakazao tada,dok je u drugim nadmašio Duranta u najvažnijim trenucima.Na kraju će dobiti ekipa koja bolje iskoristi jednog od njih.alemsa je napisao/la:I onda dodjes do toga da imas Duranta u ekipi da ti zatvori tekmu, kao sto je to uradio game 2-3, dok su kod nas neiskusni mladi momci pravili nepotrebne greske, posebno u najvaznijim trenutcima tekme sa turnoverima.LBJ MVP je napisao/la:
Harden je zakazao tada,dok je u drugim nadmašio Duranta u najvažnijim trenucima.Na kraju će dobiti ekipa koja bolje iskoristi jednog od njih.[/quote]LBJ MVP je napisao/la:
I onda dodjes do toga da imas Duranta u ekipi da ti zatvori tekmu, kao sto je to uradio game 2-3, dok su kod nas neiskusni mladi momci pravili nepotrebne greske, posebno u najvaznijim trenutcima tekme sa turnoverima.
kad je nadmasio Duranta? Jedino sinoc, tekmu prije te smo dobili Harden imo KATAStROFALNU tekmu sa 15 poena i 10 TO, pri kraju tekme promasio 2-3 zaredom jumpera, sto je dalo OKC sansu da nas umalo opet uzmu u zavrsinici tekme kao sto su nas uzeli 2 tekme prije te.
Daj ba ne znas ni ti sta pises.
Pa ocito da ne znas, inace nebi tvrdio da 90% igraca prvi put igra PO. Fino se kaze, nemaju mnogo iskustva, mlada ekipa ovo ono ali ti ekipu predstavljas kao da ste doveli neke mladice iz D leaguea pa sad igrate PO sa njima.alemsa je napisao/la:znas ti ko mi igra u ekipi, haj lagano metlu u rukeBalon je napisao/la:
Pa nemaju veliko iskustvo ali nisu ni prvi put PO vidjeli ocima. Rekao si da 90% igraca prvi put igraju playoff sto je cista nebuloza, ja te fino demantovao i sad se poklopi, ne znas ni ko ti igra u ekipi.
Imali su svi jake uloge u tim PO iskustvima u PM, k'o da nisu ni igrali.
Osim Asika koji nije bio ni starter u Bullsima... I Hardena naravno
Brooks odigro 7 tekmi ove sezone po 5 minutaNebi ni dobio priliku u PO (ne ovako sigurno) da rotacija nije tako pala s obzirom na povredu Lina, Beverly takodje nebi uopste starto.
http://www.foxsportsflorida.com/nba/mia ... eedID=3720" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma hajde, kao da je bitno koga ce Memphis dobiti u finalu.NEZALAGANJE je napisao/la: Moguce je sve,jer za sve postoji sansa,ali ipak mislim da je SA prevelik zalogaj za GSW,ako uopste i zavrse DEN veceras...

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:http://www.foxsportsflorida.com/nba/mia ... eedID=3720![]()
Ma hajde, kao da je bitno koga ce Memphis dobiti u finalu.NEZALAGANJE je napisao/la: Moguce je sve,jer za sve postoji sansa,ali ipak mislim da je SA prevelik zalogaj za GSW,ako uopste i zavrse DEN veceras...

Dobro haj morat cu biti direktan, jer se izgleda vadi iz konteksta ili si mrtvi bukvalac.Balon je napisao/la:
Pa ocito da ne znas, inace nebi tvrdio da 90% igraca prvi put igra PO. Fino se kaze, nemaju mnogo iskustva, mlada ekipa ovo ono ali ti ekipu predstavljas kao da ste doveli neke mladice iz D leaguea pa sad igrate PO sa njima.
Uzmi svo PO iskustvo koje imaju igraci Rocketsa i poredi sa iskustvom koji imaju OKC. Ili vecina PO ekipa, Rocketsi manje vise sastavljeni od igraca koji nisu bili starteri u ekipama iz kojih su dosli, ukljucujuci Hardena (koji je u OKC-u ulazio s klupe), osim Delfina i jos mozda nekog.
Eto da budes zadovoljan parafirzat cu ti, ekipa u kojoj 90% igraca po prvi put u karijeri u PO imaju jaku ulogu, ukljucjuci Hardena jer mu je ovo znatno jaca, odgovornija i veca uloga nego sto je im'o u OKC. Jesi li zadovoljan?
Prva petorka sinoc:
Garcia
Parsons
Asik
Beverly
Harden
Garcia, 6 tekmi u PO po 7 minuta
Parsons prvi PO
Asik treci PO u karijeri, prvi kao starter
Beverly doso iz D lige, prvi PO
Harden prvi PO kao prva violina tima
A za OKC je samo dovoljno reci:
Durant Finale NBA
Ibaka FInale nba
Sefolosha finale nba
Perkins finale nba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.