Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Zdrijeb Grupne Faze
Solidna grupa moglo je bolje ali i gore
Ja samo znam ko je s nama ne znam ni sta sam gledo **** kako ce biti tek napeto kad budemo igrali
Pet grupa su jache od nase. Tako da smo sjajno prosli.
S Argentinom nije bitna utakmica, Iran dobiti i s Nigerijom za prolaz.
S Argentinom nije bitna utakmica, Iran dobiti i s Nigerijom za prolaz.
pi.
Re: Grupa F (BiH, ARG, NIG, IRAN)
Francuskoj naštemano k'o i nama.Pogba je napisao/la:Opet retardirane teorije zavjere kontra Francuske.
Inace, grupa koja je odlicna za nas, mjera.
Grupa smrti sa Italijom, Engleskom i Urugvajem.
Spanija, Holandija i Cile takodjer zanimljiva.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Allegri je gospodin!
Argentina (kako već znamo) treća na FIFA-inoj rang-listi, Nigerija 36. a Iran 45. Nije loše, samo da nas Nigerijci ne dobiju trkom.
Zadnja izmjena: High, dana/u 06 dec 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma nije moglo bolje..neka argentine da pomete nigeriju i iran..a mi lagano remi s argentinom dobit nigeriju ,nabusit iran i prvi smo 

- TonnyMontana
- Kontakt:
Tacno krizamo se sa grupom E barem bi tako trebalo da bude ..Donnie Darko je napisao/la:Krizamo se sa poprilicno slabom grupom. Francuza me uopste nije strah. Tako da ako prodjemo imamo realne sanse i za 1/4 finale. Taman za prvo prvenstvo.
Joj jes me euforija spucala
Interista al 100 %
Nije lose
Moze se ovdje do drugog mjesta i onda osvetnicki protiv Francuza u osmini.
Grupa je solidna, mogli smo proći i bolje i gore. Jedino ne valja što otvaramo s Argentincima iz dva razloga, prvi je što se eventualnim porazom može uvući loša atmosfera u ekipi (takvi smo mi), a drugi razlog je što će Argentinci ako pobijede prve dvije utakmice u trećoj odmarat igrače pa će ona ekipa koja igra zadnju s njima biti u prednosti. Sve u svemu, ne možemo biti nezadovoljni, treba se dobro pripremit i bez pritiska odigrati protiv Argentinaca a onda pobjeda pod svaku cijenu u ostale dvije. Protiv Iranaca ne bi trebali imati problema a bolji smo i od Nigerije jer iako su oni talentovani i fizički jaki ali su taktički nula kao i većina reprezentacija sa crnog kontinenta.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- DonCorleone
- Kontakt:
Joj super smo prosli. Poslje Francuza imamo najbolju grupu od 8 mogucih. Argentina ce pregaziti Iran, ako pobjede Nigeriju bice super, jer snjima cemo se boriti za drugo mjesto. Iran se mora pobjediti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Auuu odlično,ovo se mora proći
,na Maracani 15.juna za moj rođendan Argentinom,pa kud bolje!
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk

Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
Nema više vađenja na priče da nemamo sreće. Em smo dobili laganu grupu u kvalifikacijama, 'em nismo upali u Pot 2, 'em smo dobili jednu od lakših grupa i križanje s jednom od najslabijih. Šta više poželjeti?! Budite malo zadovoljni i zahvalni, pobogu.
Sve je do nas, zavisimo sami od sebe.
Sve je do nas, zavisimo sami od sebe.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vrlo dobro.
Da bi bilo odlično,trebali smo u grupu E ili H...ali ne smijemo se žaliti.
Argentina kao izrazit favorit grupe će ići na pobjedu protiv svih.
Još ako im mi(vrlo teško)otkinemo bod na otvaranju,pomešće naše konkurente.
Nigerija je kao i svaka afrička reprezentacija nedisplinirana i možemo se nosti s njima.Iran nema ni kvalitetu ni neke jake igrače.
Možemo ovdje do drugog mjesta.
Da bi bilo odlično,trebali smo u grupu E ili H...ali ne smijemo se žaliti.
Argentina kao izrazit favorit grupe će ići na pobjedu protiv svih.
Još ako im mi(vrlo teško)otkinemo bod na otvaranju,pomešće naše konkurente.
Nigerija je kao i svaka afrička reprezentacija nedisplinirana i možemo se nosti s njima.Iran nema ni kvalitetu ni neke jake igrače.
Možemo ovdje do drugog mjesta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ne znam kako neko može reci da je Nigerija lagana. Najbolja ekipa sa afričkog kontinenta. U17 reprezentacija im osvojila svjetsko prvenstvo. To je izuzetno teška grupa.
ODLICAN ZDRIJEB !!!
Jest da je moglo bolje, al ovo je vise nego prolazna grupa.. Po meni treca najbolja koju smo mogli izvuci.
Prva ocigledno ona sa Svicarskom, druga ona zadnja sa Belgijom.
Jest da je moglo bolje, al ovo je vise nego prolazna grupa.. Po meni treca najbolja koju smo mogli izvuci.
Prva ocigledno ona sa Svicarskom, druga ona zadnja sa Belgijom.
Aregentina je PREJAKA, a sa ove dvije se i mozemo nositi.
Ostaje da vidimo.
Ostaje da vidimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hrvatska - Brazil na Marakani
Bosna - Argentina na Marakani

Bosna - Argentina na Marakani

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Samo je jedna grupa bila laksa od ove (E), sve ostale teze, pa procijenite kako smo dobro prosli..odlicna grupa, mozemo se apsolutno nositi sa nigerijom i iranom..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- SportMaster
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.