FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DinceManijak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bil i vi, kao i ja najradije vidio nase u opremi PUME nego Kappe? 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni je puma nekako draza
odmah pomislim na hoffenheim

odmah pomislim na hoffenheim

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
ma beslija je extra igrac samo je bitno sad da 100% oporavi i da se uklopi u sistem koji je svabo skontao...
Sretno "Maniaci"..Beslija je "ko kec na desetku"...samo njegovo prisustvo ce motivisati i ostale igrace da izvuku iz sebe maximum...Mislim da bi Zeljo na proljece mogao poceti da"gari":)Kao i moj Velez naravno..sretno na proljece!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
izvini sto te pitam, al jel ti se digo kad si cuo da se Beslija vratio? pa vise si se ti napalio,nego mi...Rz88 je napisao/la:beslija, lol , ko bi rekao ja mislio laz, svaka cast, mogu reci da je sada zeljojak , jest samo 1 igrac ali kakav igracina po meni jedan od najboljih bh nogometasa, vratiti ce se u formu ima nevjerovatnu eksplozivnost, beslija je najbolji igrac premier lige ostali kasne dva tri reda, svaka cast, a serdarevic covjek popije gajbu pive pa na tekmu, ali beslija aaaaaa, jos se sjecam protiv spanije, onaj prodor, jos se sjecam kada je igrao u zelje i onaj gol na kosevu u kvalifikacijama za lp ili ku ne znam tacno gol za 30 metara, svaka cast, i ovaj trener je pun energije vidi se da mu je stalo nadam se da ce ovo biti uspjesan projekat a ne samo na godinu , dvije.....pozz
Kakva Puma, samo Kappa dolazi u obzir, da budemo kežVal

Il regno del Diavolo!
- DinceManijak
- Kontakt:
Hvala Edinko
Kappa je sasvim cool, al meni je i Puma ekstra

Kappa je sasvim cool, al meni je i Puma ekstra

bilo bi dobro da bude puma, ono dresovi kao u Hoffenheima
samo nek Željin grb stave

samo nek Željin grb stave

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:32, ukupno mijenjano 2 puta.
sto se tice sponzora iako bi ja vise volio da nam kappa bude, ja mislim da ce ipak puma biti jer sam jucer gledao hotica kako daje izjavu za kantonalnu tv u plavom salonu a bio je vec u plavoj trenerci pume i znak zelje je bio (ovo sam napisao da ne bi doslo do nesporazuma da je to neka njegova obicna trenerka...
)

1942 1983 2001
prije da ce nam puma biti sponzor nego kappa jer je puma sponzor hoticu pa vjerovatno ce njihova ponuda biti financijski interesantnija... 

- bistrikboy
- Kontakt:
Josip lukacevic(luch energy)pred potpisom....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ga se sjecam jel on igrao lijevog beka u Celiku ???
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- DinceManijak
- Kontakt:
Jeste, na krilu 

Zbog postavljanja reflektora manijaci bih trebali nesto ovako da urade i ja bih dosao!!!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- bistrikboy
- Kontakt:
pa nisu bas postavljani al et...Tihi je napisao/la:Zbog postavljanja reflektora manijaci bih trebali nesto ovako da urade i ja bih dosao!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zeljo sklapa jaku ekipu! Ako dodju Lukacevic,Serdarevic i Memisevic mozemo ocekivati dobro proljece!
Ipak je zeljo klub sa najboljim navijacima ne samo u drzavi nego i u regionu! da se zeljo bori za titulu siguran sam da bi na svakoj domacoj utakmici bilo 9-10 hiljada navijaca..
Ipak je zeljo klub sa najboljim navijacima ne samo u drzavi nego i u regionu! da se zeljo bori za titulu siguran sam da bi na svakoj domacoj utakmici bilo 9-10 hiljada navijaca..
Borio je se pa ih nije bilo ni uopla toliko. Tako je manje više kod svih. Iznimka je Čelik, meni se čini da njih bude više kad igraju loše nego kad su u vrhu.bosnas_ je napisao/la:Zeljo sklapa jaku ekipu! Ako dodju Lukacevic,Serdarevic i Memisevic mozemo ocekivati dobro proljece!
- bistrikboy
- Kontakt:
kad smo se borili sa leotarom za tiulu na tekmi u trebinju 2000 manijaka,a na grbavici bilo 13000 ljudi et neka vas ima....Marin je napisao/la:Borio je se pa ih nije bilo ni uopla toliko. Tako je manje više kod svih. Iznimka je Čelik, meni se čini da njih bude više kad igraju loše nego kad su u vrhu.bosnas_ je napisao/la:Zeljo sklapa jaku ekipu! Ako dodju Lukacevic,Serdarevic i Memisevic mozemo ocekivati dobro proljece!
a tek u sirokom kolkiko nas je bilo,dobra stara vremena...
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Firebase, ristagrad i 37 gostiju.