Treba i ove nokte osjeci, izgrist cu ih sve do tekme
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Jel samo ja ujutro budem nervozan i kako se priblizava utakmnica se smirivam da bih 1h prije tekme bio miran kao da igraju Andora-Moldavija i onda 15min prije utakmnice poceo cupati kosu, skakati, tresti se i osjecati jezu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je to znači ?AHa je napisao/la:
edit: Tek sad vidi ovu zastavu, konto sam na Ljeto i to što je dan Dug
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 21 jun 2014, 12:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha isto tako. Kad krene prenos, najgore tad bude. Može vani biti i +40 ali ja se tresem od hladnoće kad počne tekmaOtelo je napisao/la:Jel samo ja ujutro budem nervozan i kako se priblizava utakmnica se smirivam da bih 1h prije tekme bio miran kao da igraju Andora-Moldavija i onda 15min prije utakmnice poceo cupati kosu, skakati, tresti se i osjecati jezu ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ja se ne tresem od hladnoce nego mi je vruce ali nema sanse da stojim mirno, jednostavno samo mi se skace i kad pocne onda ni sam ne znam sta radim, pokusavam neke rituale i sta god treba samo da dobijemoUnofficialpage je napisao/la:Hahaha isto tako. Kad krene prenos, najgore tad bude. Može vani biti i +40 ali ja se tresem od hladnoće kad počne tekmaOtelo je napisao/la:Jel samo ja ujutro budem nervozan i kako se priblizava utakmnica se smirivam da bih 1h prije tekme bio miran kao da igraju Andora-Moldavija i onda 15min prije utakmnice poceo cupati kosu, skakati, tresti se i osjecati jezu ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ovo iondex stavio iza zastavu bosne.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najjače je kad vodiš i u kojdm položaju tad budeš ne smiješ se pomjerit jer ako se pomjeriš donjet će im nesreću.Otelo je napisao/la:Ma ja se ne tresem od hladnoce nego mi je vruce ali nema sanse da stojim mirno, jednostavno samo mi se skace i kad pocne onda ni sam ne znam sta radim, pokusavam neke rituale i sta god treba samo da dobijemoUnofficialpage je napisao/la:Hahaha isto tako. Kad krene prenos, najgore tad bude. Može vani biti i +40 ali ja se tresem od hladnoće kad počne tekmaOtelo je napisao/la:Jel samo ja ujutro budem nervozan i kako se priblizava utakmnica se smirivam da bih 1h prije tekme bio miran kao da igraju Andora-Moldavija i onda 15min prije utakmnice poceo cupati kosu, skakati, tresti se i osjecati jezu ?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jestterabajt je napisao/la:Jel ovo iondex stavio iza zastavu bosne.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jest, cak su je i okrenuli pravilno.terabajt je napisao/la:Jel ovo iondex stavio iza zastavu bosne.
Inace su protiv Portugala i ljiljane stavili, cini mi se.
Index uvijek podrzava nasu repku, tako je bilo i u onim barazima, druga prica je sto ima svakave bagre koja stavlja komentare, ti zlobni komentari nisu stav indexa i vecine Hrvata. Ne bih iskljucio mogucnost da i ljudi koji nisu Hrvati namjerno postavljaju uvredljive komentare samo da povecaju mrznju i netoleranciju,
Slazem se , mnogo ih je bilo sa nasim i na utakmici sa argentinom al pravih hrvata ne bosanaca katolicke vjeroispovijesti. Kad se sjetim kad su u avijon slusali protv brazila kad smo igrali, ne znam odakle su se ono vracali.komax je napisao/la:Index uvijek podrzava nasu repku, tako je bilo i u onim barazima, druga prica je sto ima svakave bagre koja stavlja komentare, ti zlobni komentari nisu stav indexa i vecine Hrvata. Ne bih iskljucio mogucnost da i ljudi koji nisu Hrvati namjerno postavljaju uvredljive komentare samo da povecaju mrznju i netoleranciju,
Jeste da su igrali protiv Irana, ali golman im i nije baš entuzijastičan.

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
How yes no.komax je napisao/la:Index uvijek podrzava nasu repku, tako je bilo i u onim barazima, druga prica je sto ima svakave bagre koja stavlja komentare, ti zlobni komentari nisu stav indexa i vecine Hrvata. Ne bih iskljucio mogucnost da i ljudi koji nisu Hrvati namjerno postavljaju uvredljive komentare samo da povecaju mrznju i netoleranciju,
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
kakva je tekma bila, dobro da nije zaspao 
- 1988risha
- Kontakt:
To samo u Konzumu ima,ŽEKO 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- hule_barca
- Kontakt:
Ovaj sa Sky Sporta optimističniji od svih navijača
Paul Merson’s prediction
Bosnia will win this all day long. You can put your house on this one! This is a certainty. Nigeria were so bad against Iran, honestly, I thought it was a game for a laugh. I’ve never seen anything like it before - that was as bad as it gets.
Nigeria must have had ten overlaps and every time they went to roll the lad in they kicked it out of play – I’ve never seen anything like it. I thought half of the players had won competitions to be there or something. I thought Bosnia looked a decent team and they did well against Argentina - they’ll win their two games and qualify.
PAUL PREDICTS: 0-2
Mes Que Un Club
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ih kad mene krenu pucati ti tripovi..najjace mi je kad gledam neku tekmu i u medjuvremenu recimo slazem nesto nekome u kuci, gotovo, lose djelo, kontam odma zijanicemo osam razlike..da ne pricam o tim pozama..Unofficialpage je napisao/la: Najjače je kad vodiš i u kojdm položaju tad budeš ne smiješ se pomjerit jer ako se pomjeriš donjet će im nesreću.Znam tako nekad cijelu tekmu biti, pa čak i u tenisu.
Ahahah Iranac mu u 16-ercu, a vid' njegaMakanaky je napisao/la:Jeste da su igrali protiv Irana, ali golman im i nije baš entuzijastičan.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ostavila ga treba, evidentno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahah nisam jedini. Ja kad igram igrica pa počnem psovat a ako taj dan igraju naši bude me cijeli dan strah da ćemo izgubit.Papastathopoulos je napisao/la:Ih kad mene krenu pucati ti tripovi..najjace mi je kad gledam neku tekmu i u medjuvremenu recimo slazem nesto nekome u kuci, gotovo, lose djelo, kontam odma zijanicemo osam razlike..da ne pricam o tim pozama..Unofficialpage je napisao/la: Najjače je kad vodiš i u kojdm položaju tad budeš ne smiješ se pomjerit jer ako se pomjeriš donjet će im nesreću.Znam tako nekad cijelu tekmu biti, pa čak i u tenisu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vec me trese nervoza i stomak mi se prevrce - hala me vec tri puta vidjela od jutros. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.