1 bod iz 4 utakmice...
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Grčka 0:1 Farski Otoci
1 bod iz 4 utakmice...

1 bod iz 4 utakmice...
- Consigliere
- Kontakt:
Kod 1:0 za Srbiju

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne sumnjam u grke, doci ce oni sebi i krenuti u nove 1:0 pobjedeNKMramor je napisao/la:Grčka 0:1 Farski Otoci
1 bod iz 4 utakmice...![]()
![]()
![]()
Dik Avdokat nema veze sa ovim. Mijenjaju se treneri, ali mentalitet Srba u ovom slučaju je problem.
"Ekipa koja nema vođe na terenu,ekipa koja Matića pretvori u Obi Mikela,ekipa koja više izgleda kao skup rekreativaca negu skup profesionalaca"
"Nemojte se zamajavati sa selektorom, to je priča devedesetih, niko nema pojma jedino smo mi pametni. Menjaju se likovi, da li je moguće da svuda imaju rezultat osim sa ovim našim pticama što ne lete."
Miha je najbolji primjer
"Ekipa koja nema vođe na terenu,ekipa koja Matića pretvori u Obi Mikela,ekipa koja više izgleda kao skup rekreativaca negu skup profesionalaca"
"Nemojte se zamajavati sa selektorom, to je priča devedesetih, niko nema pojma jedino smo mi pametni. Menjaju se likovi, da li je moguće da svuda imaju rezultat osim sa ovim našim pticama što ne lete."
Miha je najbolji primjer
A.F.C. Bournemouth!
Smijesno je ovo za Grke haha, nego jel zna neko da li ce sutra Ibrahimovic igrat za Svede , nisam nista pratio ovih dana zbog posla.?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
a daaaaj

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Očekivano, cudi me da je i bila uopćeKaunas je napisao/la:a daaaaj![]()
jbt kvota 690 KM k'o da igraju protiv radnika GRAS-aterabajt je napisao/la:Očekivano, cudi me da je i bila uopćeKaunas je napisao/la:a daaaaj![]()
15.10.2013.
A jest' ovaj Ranieri najveci gubitnik u istoriji fudbala verovatno.
igrao keca na Srbiju?Paradajz je napisao/la:A jest' ovaj Ranieri najveci gubitnik u istoriji fudbala verovatno.
15.10.2013.
Koliko je bila dvica na Farske ??
Da mi je ko pricao da ce Bendter u utakmici zabiti 2 gola... pa prije bih igrao dvojku na Gibraltar nego Niklas 2 gola
Da mi je ko pricao da ce Bendter u utakmici zabiti 2 gola... pa prije bih igrao dvojku na Gibraltar nego Niklas 2 gola
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016
10-11 mislim. Pa zabio je niclas i neki dan dva gola u EL.SGD53 je napisao/la:Koliko je bila dvica na Farske ??
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016
Pa baš zato, ko bi rekao da u dvi utakmice zaredom može zabiti po 2 ??? xDLFC_YNWA je napisao/la:10-11 mislim. Pa zabio je niclas i neki dan dva gola u EL.SGD53 je napisao/la:Koliko je bila dvica na Farske ??
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Srbi gostuju Portugalu, Danskoj i Albaniji a dolazi im Portugal i Amenija. Realno max mogu osvojiti 6-9 bodova, a to vjerovatno nece biti dovoljno za 3-ce mjesto, pogotovo ako Albanija pobjedi 2x Armeniju. Ako ostane ovakva odluka UEFE za mec s Albancima tesko ce do Francuske.
nevjerovatno koliko su švabe loše. i opet će na kraju uzeti grupu sa 3-4 boda prednosti 
Kako je malo falilo da ovo bude savršen vikend.Klaunčina Walter je pokupio otkaz,ali nažalost zamijenjen je drugim klaunom.Utjehu smo pronašli u smjeni one imbecilčine Claudia i sad je konačno hrabrim Grcima širom otvoren put prema EP.Drhti Europo 
Jaki ti neki FarcaniSiamoNoi je napisao/la:Kako je malo falilo da ovo bude savršen vikend.Klaunčina Walter je pokupio otkaz,ali nažalost zamijenjen je drugim klaunom.Utjehu smo pronašli u smjeni one imbecilčine Claudia i sad je konačno hrabrim Grcima širom otvoren put prema EP.Drhti Europo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Dan 2 kvalifikacija:

Danas isto dosta zanimljivih tekmi, sa dosta potencijalnih iznenadjenja. Mislim da Austrijanci mogu do bod(ova) protiv Rusa, iako igraju bez povrijedjenog Alabe. Isto tako, Lichtenstein bi mogao iznenaditi u Moldaviji.
Na drugoj strani, ocekujem rutinske pobjede Spanije, Slovacke i Svicarske.

Danas isto dosta zanimljivih tekmi, sa dosta potencijalnih iznenadjenja. Mislim da Austrijanci mogu do bod(ova) protiv Rusa, iako igraju bez povrijedjenog Alabe. Isto tako, Lichtenstein bi mogao iznenaditi u Moldaviji.
Na drugoj strani, ocekujem rutinske pobjede Spanije, Slovacke i Svicarske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.