Ili Sneijdera.Rooney88 je napisao/la:Prije cu povjerovati da konacno dovodimo Gaitana nego u ovo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ili Sneijdera.Rooney88 je napisao/la:Prije cu povjerovati da konacno dovodimo Gaitana nego u ovo.
Nema se sta cekat zna se deficitarne pozicije idemo imaš pare kupuju sta treba ne pitaj cijenu pokazi ko je gazda svejedno znaju svi koliko smo moćni svi će dobra pare trazit al eto ne bi ja ovde bio i pisao a oni vodili klub da sam tako pametan i toliki strucnjakOnlyUnited je napisao/la:Aha, danas zvanicno otvoren transfer window, do polaska na turneju jos nekih 14-15 dana, al' eto ti nas vec ubacio u august.
Ma sve to ima smisla sto ti pišeš za karakter al će vrijeme izgubit a opat iste pare dati toga se bojim al et ima još nadam se da neće zeznut stvarOnlyUnited je napisao/la:Doveden Depay, poslana prva ponuda za Morgana u regionu 25 mil, odbijena, al' vjerovatno ce za koji mil vise doci. Ipak, nesto se desava, a tek transfer rok ozvanicen. Trazi se i stoper, samo sto dva klasna (Otamendi ima ogromnu klauzulu, a Ramosu se radi oko dogovora buduceg ugovora, kojim ako ne bude zadovoljan, odlazi)...
Mislim i ocekujem da ce jedna meta biti rijesena najdalje do petka, a onda ostaju jos dvije.
Stos je pokazati karakter, a ne da United uvijek neko naguzi pa ako trazi 30 mil., nema centa nize.
Slažem se u potpunosti. Po tom pitanju mi LvG nikako nije jasan.OnlyUnited je napisao/la:Odlican igrac, al' LVG ga je mogao vec uigrati i adaptirati u sistem za nekih 8 mil funti. Al' jok, bolje sacekati pa pokusati reagovati u nedostatku i nedostupnosti kvaliteta na trzistu pa placati 3 x vecu cifru.De Vrij je pun pogodak 100%. Govorim za njega godinu dana o kakvom se igraču radi
Al' nama treba provjeren lider.
Edu ni to nije dovoljnoEPL je napisao/la:AS reckon Man United have agreed to sell De Gea to Madrid for €35m, as the goalkeeper panics about Carrington return.
Ako je ovako, odlicna cijena.... bolja ne može... ovo je pljačka![]()
Kakva pljačka? Standardna cijena za WC igrače u zadnjoj godini ugovora. I Kroos je doveden za sličnu cijenu pa se već sad isplatio na kvadrat.EPL je napisao/la:AS reckon Man United have agreed to sell De Gea to Madrid for €35m, as the goalkeeper panics about Carrington return.
Ako je ovako, odlicna cijena.... bolja ne može... ovo je pljačka![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.