Bilo bi odlicno, bjezati iz turske, ona je za mlade igrace katastrofa. Nema tu napretkaHankMoody je napisao/la:Bilo bi sjajno, Udinese je lansirao bezbroj igrača u bolje klubove.dosu je napisao/la:
Riad Bajić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Riad Bajić
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ako je istina, odlicno!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Samo meni nije jasno,kad su pisali da je Konyaspor odbila 10 miliona od Fenerbahce-a.....zasto sad odjednom pisu da su prihvatili 5 milja
Don't get me wrong
meni je veoma drago sto su prihvatili Udineseovu ponudu ispred Fenera i ovo je super transfer i porusio mi je predrasude neke o Turskoj ligi i to da ne mozes napredovat... i vjerovatno je ta priča bila medijski šupljak da mu se nabija cijena
Ali bilo kako bilo,epilog nije mogao bolji bit za nas i za Bajića...Riki nek ti je sa srećom AKB,da na Areni ove sezone gledamo te kako trpaš mreže
Don't get me wrong

Ali bilo kako bilo,epilog nije mogao bolji bit za nas i za Bajića...Riki nek ti je sa srećom AKB,da na Areni ove sezone gledamo te kako trpaš mreže

Igrac koji konstantno pozitivno iznenadjuje. Svaka cat ako se ovo realizuje 

Sretno Bajicu!
Mislim da sam pročitao da je on zatražio transfer u Udinese, a ovako ga neće prodati direktnom konkurentu. Bilo kako bilo samo da se realizuje transfer pa da Meša bude na slatkim mukama sa ovom četvoricom napadača u Italiji i Njemačkoj.PrinceofVeresija je napisao/la:Samo meni nije jasno,kad su pisali da je Konyaspor odbila 10 miliona od Fenerbahce-a.....zasto sad odjednom pisu da su prihvatili 5 milja
Don't get me wrongmeni je veoma drago sto su prihvatili Udineseovu ponudu ispred Fenera i ovo je super transfer i porusio mi je predrasude neke o Turskoj ligi i to da ne mozes napredovat... i vjerovatno je ta priča bila medijski šupljak da mu se nabija cijena

Ima i peti u Hrvatskoj.dosu je napisao/la:Mislim da sam pročitao da je on zatražio transfer u Udinese, a ovako ga neće prodati direktnom konkurentu. Bilo kako bilo samo da se realizuje transfer pa da Meša bude na slatkim mukama sa ovom četvoricom napadača u Italiji i Njemačkoj.PrinceofVeresija je napisao/la:Samo meni nije jasno,kad su pisali da je Konyaspor odbila 10 miliona od Fenerbahce-a.....zasto sad odjednom pisu da su prihvatili 5 milja
Don't get me wrongmeni je veoma drago sto su prihvatili Udineseovu ponudu ispred Fenera i ovo je super transfer i porusio mi je predrasude neke o Turskoj ligi i to da ne mozes napredovat... i vjerovatno je ta priča bila medijski šupljak da mu se nabija cijena
Mislio sam na ove u ligama 5.
- Bazinga12345
- Kontakt:

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/konyas ... udu/246515
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nisam upucen u sastav udinezea ali vidim da imaju kapitena starijeg u napadu koji ce vjerovatno igrati. A kao drugi napadac ce biti neko izmedju njega i jos dosta drugih igraca koji su između 19-24g. Znaci dosta dosta mlada ekipa i vjerujem da ce biti dosta borbe za startno mjesto
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Odlican transfer. Udinese ima finu napadacku tradiciju (Di Natale) i nadam se kako ce Bajic postici bar pola njegovog uspjeha.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
On ako bude nastavio s igrama kakve je imao i u Konyi naredne 2 godine 100 posto ide najmanje za bar 3-4 put vece pare u sledecem transferu...ja ne sjecam se kad je Udinese zadnji put doveo neko pojacanje a da nisu zaradili bar 30% na njemu a kamoli da iskesiraju 5,2 miliona plus procente,zato i jesam vrlo optimistican jer sigurno su nesto vidjeli u njemu i dobro ga iskautirali...JackTheStripper je napisao/la:Odlican transfer. Udinese ima finu napadacku tradiciju (Di Natale) i nadam se kako ce Bajic postici bar pola njegovog uspjeha.
najblize nesto sto imamo a da se moze smatrat pretendentom za nasljednika Dzeke je upravo on

Standardna naša priča, igrač nije nj potpisao, a mi već o nekakvim statusima legendi i višemilionskim transferima. Polahko, ne pravi se ražanj dok je zec u šumi što bi rekao nekada harishp 

Super transfer on i kodro u Mainzu ekstra lige imamo se cemu nadati
- Bazinga12345
- Kontakt:
Transfer je sve bliži.
Udinese ponudio 5.25 mil eura, a Konyaspor traži 5,5 mil eura.
Udinese ponudio 5.25 mil eura, a Konyaspor traži 5,5 mil eura.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ide Riki u Serie A 

Ponuda prihvaćena. Kakav transfer Bajica
Ipak se može iz te Turske ako se ima kvalitet.
Očekujem transfere Miloševića i Hadziahmetovica naredne sezone. Od Amira očekujem Bundesligu

Ipak se može iz te Turske ako se ima kvalitet.
Očekujem transfere Miloševića i Hadziahmetovica naredne sezone. Od Amira očekujem Bundesligu

Željino dijete 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Od Hodzica se prvo ocekivao transfer iz Dinama. I nista..
Bravo Keno bravo Riki
Bravo Keno bravo Riki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.