FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 22:15

@Ponos

Sergio je igračina, vjeruj mi. Nije Toure bez razloga izgubio mjesto u prvih 11. Busquets je mlad, prošao je Barcinu školu, odličan u skoku, ne zadržava loptu, kondicija na zavidnom nivou(za razliku od Toure-ove), nevjerovatna inteligencija, čitanje protivničkih poteza...Mogao bih ovako do sutra.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 22:16

napredovao je bousqets opasno protiv interaa kada je majstorskim potezom izbacio 2 igraca ima on jos meda da jede ali nema sumnje da ce biti opasan igrac jos uz onakvu glumu :lol: a tek 20-tak godina a i dobra mu zurka pravo :o :D
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 10 maj 2010, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 maj 2010, 22:20

Busquets je dobar igrac,ne bi bez razloga igrao u Barci.Brz protok lopte,dobar u skoku,nema panike kod njega,lagana igra,uglavnom sve sto je potrebno za Barcu,a i zna momak vidi se,prosao je Barcinu skolu.A ima tek 20 godina.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2010, 02:17

Ja mislim da ce se desiti ova razmjena Fabregas - Yaya plus jedno 30 miliona, nekako mi sve vuce na to, moguce da je to dogovoreno i prije izmedju uprava al se sutilo o tome, pa je Pep i forsirao vise Sergia u ekipi. Odlican je Sergio, a bice jos i bolji, vjerovatno ce do kraja karijere ostati u Barci i biti znacajan dio ekipe. Mozda nekome izgleda smotan kada ga gledamo zajedno sa velemajstorima u ekipi, ali njegova pozicija je nesto drugo i on to po mom misljenju radi odlicno, Yaya jeste bolji od njega, ali Sergio je vrlo mlad i jos kad se iskustva nakupi bice jedan od najboljih zadnjih veznih svijeta. Opet kazem sve mi ovo nesto vuce na dolazak Fabregasa, a u tom slucaju Sergio ce malo cesce na klupu vjerovatno jer ce tu poziciju igrati Cesc i Xavi vjerovatno i bice to masinerija na sredini terena, malo je rizicno ali neka je, kad je bal nek je maskenbal. Moguce da je Cesc onoliko zarko zelio nastupiti i dokazati se protiv Barce jer je zelio pokazati navijacima Arsenala da je ljudina, i kad ode da znaju da je ostavio srce na terenu za Arsenal cak i protiv Barce i kad ode da ga i dalje cijene. Venger naravno demantuje mogucnost prodaje Fabregasa, ali tako svake sezone prica i opet prodaje igrace. Opet ko ce ga znat, al meni sve nekako vuce na to da je taj transfer veoma blizu, i da ce Laporta stisnuti ruku Fabregasu i onda tako napustiti mjesto predsjednika u velikom stilu. Vjerujem da ce i navijaci Barce prirediti sjajan docek Fabregasu, prihvatit ce ga dobro i igraci, s vecinom njih je prijatelj sto iz mladjih dana sto iz reprezentacije, Guardiola mu je bio uzor kao dječaku. Vjerujem da je puno para i sjajni Yaya vrijede dovodjenja Fabregasa, za taj transfer ne smjemo skrtariti i propustiti priliku, a Arsenalu bi mogli vratiti i Anrija, dati mozda i Marqueza i Jefrena, sta god treba samo da se Cesc vrati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 maj 2010, 10:27

I danas je izasla vijest da bi Barcelona trebala dovesti pojacanje,i to prije SP,a rijec je o Villi.Takodje citam,da Barca ima planove dovesti i Fabregasa na Camp Nou ovo ljeto.Jedva cekam da vidim sta ce od svega ovog biti.

Ali,meni je sad najvaznija utakmica protiv Valladolida,da to ako Bog da se dobije,pa da proslavimo titulu.

A danas je rodjendan nasem dragom Andresu Iniesti. Sretan rodjendan majstore

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 maj 2010, 10:34

majstor je falio protiv intera da je igrao druga prica bi bila 8-) srecan mu rodjendan :!:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 maj 2010, 10:37

Eh,da je igrao...

Povrijedi se u najvaznijem trenutku,i to na treningu.

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 maj 2010, 10:51

citam Laporta sljedece sedmice predstavlja Villu kao novog igraca Barce :roll: al sad pise na Marci :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 maj 2010, 10:53

Vrlo je moguce,vjeruj mi.Uglavnom,trebalo bi se to desiti prije SP.A evo i naslovnica sa Sporta,a i sta se pise :

slika

IMMINENT SIGNING

Villa comes today to Barcelona.

Advanced negotiations. Barça and Valencia can finalize the signing in 40 million €.

World Cup as a culé. The striker wants to be blaugrana before joining the Spanish national team.

Villa will be today in Barcelona with Messi in a publicity act.

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 maj 2010, 10:55

ne znam meni je bolji Ibrahimovic x puta al eto :roll:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 maj 2010, 10:58

juznjak> je napisao/la:ne znam meni je bolji Ibrahimovic x puta al eto :roll:
Sigurno da jeste bolji,a ostace i on u Barci.Ibrina statistika je sasvim dobra,ali ne pruza igre kakve se ocekuju od njega,al dao je i on vaznih golova.Ima sljedeca sezona,pripreme sa timom uraditi,sto nije ove sezone,pa se i jos bolje uklopiti.

Blaugrana

Mes Que Un Club

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 11:06

Bolje kupiti Džeku za 40 miliona ... ha ya ...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 11 maj 2010, 11:07

Neko rece da nije bolja atmosfera sa 25k i 100k, da to je istina da je bolje sa 100k ali koliko je teze napraviti obru atmosferu sa 25k i 100k o tome je rijec, kad na nou capu pjeva 25-30k to nije ni priblizno ko kad pjeva 25k u seria A, razlog jer na nou campu se tih 25-30k razbaca svugdje a a u tamo tih 25k je cjeli stadion.
Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 maj 2010, 11:11

_BooS_ je napisao/la:Bolje kupiti Džeku za 40 miliona ... ha ya ...
to cete svakako vi :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2010, 11:33

Pise evo i na katalonskom sportu to o Vilji, dolazi u Barcelonu da promovise s Messijem Adidas. To je vec gotova stvar taj prelazak, samo meni ova cifra od 40 miliona malo povelika, ipak Vilja ima 28 godina, ali nema veze, ima Barca para i ne treba zaliti za ovakvog igracinu. Znaju oni sta rade, Vilja i Ibra ce tu jos 2 tri sezone odigrati, taman dok Bojan i Pedro i nadodju potpuno. Vilja je igrac koji je uvijek gladan golova ivjerujem da ce ga Guardiola vise koristiti u domacoj ligi i da ce se on tu nadavati, a Ibra vjerovatno u Ligi prvaka vise. Mislim da ce Mesi sledece sezone nakon sto je ove poobarao rekorde u golovima manje biti realizator, a vise asistent. Dobra stvar je sto ce sad imati i dobru zamjenu Pedra, pa moze cesce odmarati. Prelazak Vilje ce najvjerovatnije biti objavljen poslije utakmice s Valjadolidom i poslije osvajanja titule akobogda, a onda slijedi operacija Fabregas.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 11:46

Mnogo sam se nadala, malo sam dobila ... ;)
Odakle vam pare, kupili ste Ibru, Čigrinskog, njih dvoica vas došli 70 miliona. Ništa niste osvojili (još uvijek ), a fola kupujete igrače. Niđe veze. Niste Real Madrid. ;)
Katalonci, supustite se za Zemlju loma, niste "Bogovi". "Bogovi" obitavaju na Santiago Bernabeu ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2010, 11:50

Ima para za Vilju i Fabregasa, ustedilo se od toplog obroka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 maj 2010, 11:51

@_Boos_
Ti bi mogao sa Pajom pod ruku. :D

Naravno da Barca nije Real(sportski kolektiv kome je sponzor Bwin).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 maj 2010, 11:52

naravno da nismo, ali imamo brdo para od prosle godine :D Šest titula prosle godine donjele su kamaru novca :D
i jos sestica u madridu da se ne spustimo na zemlju :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 11 maj 2010, 11:54

Svaka čast, Real mora još pure da bi stigao igru koju je Barca imala u zadnje dvije godine, ali finansijski Kraljevi su neprikosnoveni u svijetu...

Real Madrid = država Španija.
Znači nema banke koja smije odbiti Real i nema banke koja može stopirati neke pare koje idu na račun Kraljeva i Pereza... O tome je čak i bio tekst na eurosport.com ... ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.