Ja jesam. I onda to možeš koristiti kad istekne ugovor skupom treneru, a nisi zadovoljio uslove produženja. Najslabijeg trenera staviš kao glavnog, i njega samo produžuješ, a ovi assistant mogu funkcionirati i bez ugovora. Onda prije utakmice samo uzmeš onog kojeg hoćeš, pod taktikom 2 ili 3.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
kazu da je to build star skoro godinu i nije "representative", koliko im vjerovati...delko je napisao/la: ↑22 jan 2020, 17:15Evo ovo je moja, Razer Ornata Chroma tastatura i mogu s pravom reci najbolja na kojoj sam ikada radioBoje naravno mozete podesavati kako zelite, svako dugme zasebna boja, nacin na koji svijetli, da se prikazuje prilikom dodira, da nestaje nakon i koliko sekundi itd. bukvalno sve mozes da mijenjas. Sto se tice ovog dijela ispred tastature on se odvaja ukoliko vam smeta ali je u stvari odlicna stvar posto je to kao mekana brusena koza i preodlicna stvar za zglobove ako duze drzite ruke na tastaturi
I najbolji dio su joj sami dugmici, to nije mehanicka vec polu mehanicka-membranska tastatura i osjecaj kad se kuca je stvarno bolji od bilo koje mehanicke koju sam uporedjivao kad sam je uzeo
Tako da ako neko hoce neku novu, neka pogleda Ornatu svakako
![]()
Posto se neki bune da je tema IGRE, sta mislite o ovoj novoj igri za koju kazu da ce biti ekskluziva za PS5 ? Meni se ne cini nesto revolucinarnom...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=QN9CKmi ... =emb_title
ona Senua Saga za Series X je izgledala 10x bolje na onom in-engine footage-u
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
pa nisu nikakve dezinformacije
VA ima bolje crne i to je sve
IPS je najbolji paket od ta 3 panela(OLED ne brojim jer nije jos mainstream)
mislim, cijena sama govori
VA ima bolje crne i to je sve
IPS je najbolji paket od ta 3 panela(OLED ne brojim jer nije jos mainstream)
mislim, cijena sama govori
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
VA ima bolje crne boje, bolji ugao gledanja, ne pati od "IPS glow"... da ne nabrajam.
Jel igrao ko Modern warfare novi? Snižen je trenutno na 38.99€, vrijedi li kupiti? 

Modern Warfare 3 za PC na CDKeysu je 15.99 eura, za tu cijenu vrijedi definitivno.
27.10.2020
Sretna nova 2012.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jbg CoDovi drze cijenu, vjerujem da je MW3 pun cheatera danas
-
- Kontakt:
Gta V imali ko iskustva ili je vec igrao da znam konram sebi kupiti? 

04.10.2009 !
Dobar, meni druga igra na ps4 bila koju sam prelazio, onako dobar jeste, ali mi je falilo nesto da mi sad bude ono top top, mozda sam i ja previse ocekivaoscudetto89 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:01Gta V imali ko iskustva ili je vec igrao da znam konram sebi kupiti?![]()

Online nisam igrao tako da ne znam

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ako nisi nikad igrao uzmi, online se još aktivno igra..scudetto89 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 19:01Gta V imali ko iskustva ili je vec igrao da znam konram sebi kupiti?![]()
ako uzmeš gamepass za 5$ imaš ga....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uzmi gamepass za 5$
Ili ima akcija 3 mjeseca za 1$
Dodje ti full pes2020 na njemu
Ili ima akcija 3 mjeseca za 1$
Dodje ti full pes2020 na njemu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A mozes li nastaviti igrati igru kad istekne game pass? Ja Forza horizon 4 nisam mogao.
Call the coroner!
Pa logicno da ne mozes moras ga produziti ili nekako prevariti pa uzeti novi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.