Kakva imena, i Iguodala

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kakva imena, i Iguodala
Lose uticemo na tebe. I ti postao trol.
Naravno da razlika izmedju igraca broj 1 i 2 nije uvijek ista, ali se uvijek zna ko je broj 1.Epidaurus je napisao/la: ↑12 okt 2020, 20:53Slazem se ja tu sve, LBJ je citavu sezonu najbitniji igrac ekipe i taj koji je pod najvecim pritiskom al mislim da je smijesno pricati o Davisu kao o nekoj klasicnoj drugoj opciji kakav je bio Irving u Cavs periodu npr. Uostalom kojeg god igraca iz zadnjih 20ak godina da stavis pored Brona umjesto Davisa, opet bi vecina pritiska bila na Bronu jer je on taj koji ganja GOAT status. Njihov odnos je bio 1A i 1B. Ocekujem svakako da nakon ove titule AD jos dodatno bukne i najkasnije onu tamo sezonu preuzme tu Bronovu titulu najboljeg igraca ekipe. Ove sezone su njih dvojica bili igraci broj 1 i 2 u ligi, apsurdna dominacija.
Ček nešto mi nije jasno. Najbolji igrač planete u ovo vrijeme ima u ekipi Wadea, Bosha i top 3-4 šutera svih vremena i njegova ekipa je protiv nekoga underdog ?
U čemu je problem?AshburtonG je napisao/la: ↑12 okt 2020, 23:33BB proziva nekoga vezano za razinu intelektualnog nivoa...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.