Odlična Utakmica
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ja sam pratio Genova 3-2 Cesena ... predobra utakmica ... Floro Flores e pokazo' ko dobro pjačanje 2gola i asistencija ... sjajno je odigrao utakmicu, Genova primila glupe golove ... Umjesto Eduarda na Golu Genove branio neki Perin i debil dobije zuti karton, penal i Bogdani zabija ... Pratio sam Santona, imao je puno grešaka
Odlična Utakmica
Odlična Utakmica
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Pablo Armero
upamtite to ime, bit ce jedan od najboljih bekova Serie A
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- spielführer_21
- Kontakt:
Šta odlučuje: gol razlika ili međusobni omjer?
Edit: skontao sam.. mislio sam da Lazio ima bolji međusobni
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 22 maj 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pojeo ga Abate ko ćevapPuma je napisao/la:Pablo Armero
Kraj Udinese 0:0 Milan
Slavlje ko da su osvojili Skudeto
, pustili im himnu Lige Prvaka da se nalože
Udinese bio bolji
Slavlje ko da su osvojili Skudeto
Udinese bio bolji
ja tuge kad ovako odluci gol-razlikaspielführer_21 je napisao/la:Šta odlučuje: gol razlika ili međusobni omjer?
sretno Udinama u LP
Call the coroner!
makar cemo bit jaki u Evropskoj LigiPuma je napisao/la:ja tuge kad ovako odluci gol-razlikaspielführer_21 je napisao/la:Šta odlučuje: gol razlika ili međusobni omjer?
Edit: skontao sam.. mislio sam da Lazio ima bolji međusobni![]()
sretno Udinama u LP
dzaba kad je to za Italijane nizerazredno takmicenjemakar cemo bit jaki u Evropskoj Ligi
Call the coroner!
I u ovom nižerazrednom takmičenju italijanski klubovi se brukaju.Puma je napisao/la:dzaba kad je to za Italijane nizerazredno takmicenjemakar cemo bit jaki u Evropskoj Ligi
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Titova-Juga
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:I u ovom nižerazrednom takmičenju italijanski klubovi se brukaju.Puma je napisao/la:dzaba kad je to za Italijane nizerazredno takmicenjemakar cemo bit jaki u Evropskoj Ligi
U dure je . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
haj procitaj moj post jos nekoliko puta, mozda i shvatis sta sam zapravo htio kazatiI u ovom nižerazrednom takmičenju italijanski klubovi se brukaju.
Call the coroner!
- suicidesquad
- Kontakt:
Stvarno je sramota da se ovako ofirno namještaju utakmice! U 36. kolu par Bologna - Parma - kvota na X 1,30. U 37. kolu par Napoli - Inter, kvota na X 1,70. Večeras u 38. kolu par Udinese - Milan - kvota na X 1,50. Naravno, sve 3 utakmice su završile istim rezultatom 0:0. Bologna i Parma su školski podijelili bodove kako bi što prije osigurali opstanak. Napoli je bodom protiv Intera osigurao LP, a Udineseu je bod protiv Milana bio dovoljan za 4.mjesto. Čak je i u nekim kladionicama ovaj par bio izbačen sa ponude. Nisam ljubitelj Juventusa, ali mi ih je malo žao kad vidim šta rade drugi klubovi, a istražni organi ne poduzimaju ništa kako bi iste sankcionisali. Toliko kalkulacija, namještanja utakmica, dijeljenja bodova, i kriminalnih radnji ima samo u ovoj korumpiranoj ligi. Englezima svaka čast za današnje kolo. 
Saurman je napisao/la:
I u ovom nižerazrednom takmičenju italijanski klubovi se brukaju.
Diskutovali smo o tome. Italija mora da poradi na fudbalu mnogo. Nisu problem osrednji klubovi (dokazi stizu iz godine u godinu) vec najveci, koji ne ulazu dovoljno i sanjare na lovorikama stare slave.
Milan prestar, Inter u tranziciji, Juventus totalno pogubljen, Roma godinama na vestackim plucima! To su cetiri najjaca kluba u poslednjoj deceniji u italijanskom fudbalu, a nijedan nije sposoban da prođe 1/8 finala CL bez velike doze srece. Igracki kadar je miljama daleko od najjacih Engleza i Spanaca. Klubovi kao sto su Napoli, Palermo, Udinese, Lazio, Fiorentina, Genoa imaju konkurentne timove koji umeju da dovedu igrace i da odigraju kvalitetno.
Neki pozitivni koraci ce se tek videti, sada kada Juve konacno zaigra na novom stadionu i kada Roma napravi konkurentan tim. Sledeca Serie A ima da sabije kvalitetom, koji ce verovatno biti u nivou sa onim pre Calciopolija.
Glede EL, to nikome u Italiji i Engleskoj nije interesentno takmicenje, a sve manje je i Spancima, pa je sasvim normalno sto ga godinama osvajaju Rusi, Ukrajinci ili Portugalci. Takmicenje postoji isto kao i nacionalni kupovi - postoje jer ih niko nije ukinuo, mada niko ne zna zasto postoje.
Re: Serie A i migliori di tutti tempi
Dakle, izabrali smo stopere. Baresi (47) i Scirea (28) cine stoperski par, iako je i Nesta bio na ivici da udje sa samo 4 poena manje od Sciree.
Il migliori difensori centrali nella storia di calcio italiano:

&

Il migliori difensori centrali nella storia di calcio italiano:

&

Idemo dalje. Na redu je izbor za zadnjeg veznog (bezveznog - rekli bi ljudi ovde
), a u Italiji je to jedna od tri najcenjene pozicije u timu (uz golmana i trequartistu-playmakera). Mediano(CM/CDM sa managera) je igrac koji je ili regista ili trkac-destroyer ili "ofanzivna 8ca" (npr. Gerrard/Lampard) u najekstremnijem smislu.
Posto ce sredina imati 4 igraca (2jicu po stranama i 1 playmakera tj. trequartistu), ovde gurajte sve one koji su igrali zadnjeg veznog bez obzira na stilove igre.
Moj izbor:
1) Marco Tardelli - apsolutno najbolji mediano ikada u Serie A. Gol Nemcima i proslava istog su zlatni momenti italijanskog fudbala.
2) Frankie Rijkaard - mnogi ljudi tvrde da je on bio idealni igrac. Takticki neprevazidjen, a fizicki dominantan - definisao je ulogu zadnjeg veznog u modernom fudbalu.
3) Paulo Roberto Falcao - kada je Roma propustila da dovede Zica, dovela je Falcaa. Najbolji igrac te Rome koja je 1. i jedini put bila u vrhu evropskog fudbala i glavni igrac najboljeg Brazila (1982) ikada.
P.S. Molim vas da navedete samo trojicu igraca i to u redosledu. I ja sam imao dvojbi, ali usracemo topic ako svako bude stavljao po 3-4 igraca na mestu jednog predloga. Em je ruzno, em onda treba da biram kome da upisem bodove. Dakle: 1.- 2.- 3. ali za 1.= 3p za 2.= 2p za 3.= 1p. Hvala.
Posto ce sredina imati 4 igraca (2jicu po stranama i 1 playmakera tj. trequartistu), ovde gurajte sve one koji su igrali zadnjeg veznog bez obzira na stilove igre.
Moj izbor:
1) Marco Tardelli - apsolutno najbolji mediano ikada u Serie A. Gol Nemcima i proslava istog su zlatni momenti italijanskog fudbala.
2) Frankie Rijkaard - mnogi ljudi tvrde da je on bio idealni igrac. Takticki neprevazidjen, a fizicki dominantan - definisao je ulogu zadnjeg veznog u modernom fudbalu.
3) Paulo Roberto Falcao - kada je Roma propustila da dovede Zica, dovela je Falcaa. Najbolji igrac te Rome koja je 1. i jedini put bila u vrhu evropskog fudbala i glavni igrac najboljeg Brazila (1982) ikada.
P.S. Molim vas da navedete samo trojicu igraca i to u redosledu. I ja sam imao dvojbi, ali usracemo topic ako svako bude stavljao po 3-4 igraca na mestu jednog predloga. Em je ruzno, em onda treba da biram kome da upisem bodove. Dakle: 1.- 2.- 3. ali za 1.= 3p za 2.= 2p za 3.= 1p. Hvala.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
1. Rijkaard - Iako nije toliko dugo igr'o za Milan, ipak je ostavio dubok trag u istom. Sa Bastenom i Gulitom je osvojio sve što se može osvojiti, kako u Serie A, tako i u evropskim klupskim takmičenjima.
2. Edgar Davids - Super jaki Juventus se nije mog'o zamisliti bez ovog Holanđanina. Brzina, snaga, čitanje igre, borbenost = Edgar Davids. Bio jedan od važnijih igrača i reprezentacije Holandije u tom periodu.
3. Marco Tardelli - Razlog zbog kojeg istog ne stavih ispred ovog dvojca je taj što njega nisam gled'o, no po onome što znam o njemu, sigurno da zaslužuje biti i na višem mjestu ove skromne liste.
2. Edgar Davids - Super jaki Juventus se nije mog'o zamisliti bez ovog Holanđanina. Brzina, snaga, čitanje igre, borbenost = Edgar Davids. Bio jedan od važnijih igrača i reprezentacije Holandije u tom periodu.
3. Marco Tardelli - Razlog zbog kojeg istog ne stavih ispred ovog dvojca je taj što njega nisam gled'o, no po onome što znam o njemu, sigurno da zaslužuje biti i na višem mjestu ove skromne liste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Evil Genius II
1. Falcão - 8. kralj Rima . . . Juventus, Milan i Inter su imali vece igrace, osvajali su trofeje i dijelili tu 'vlast' Serie A kroz historiju to je svima poznato al' kada jedna Roma u takvom drustvu uzme Scudetto onda taj podvig dobija jos vise na velicini i postaje nesto gotovo Bozansko i covjek koji je najzasluzniji za takvo nesto jednostavno mora se naci na ovoj listi. Ako na sve to dodamo i reprezentativnu karijeru tj Brazil koji je igrao najbolji fudbal ikada vidjen a Falcao drzao poziciju u srcu tog tima onda je jasno kakav je igrac bio.
Steta sto je klub napustio tako kako je napustio jer siguran sam da je mogao postati i veci nego sto jeste.
2. Lothar Matthäus - magnet za uspjeh od Gladbacha, Bayerna preko Intera do Elfa. Po meni definicija defanzivnog veznog i jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ikada, sto uostalom potvrdjuju medalje i pokali koji mu krase vitrinu.
3. Rijkaard - najkorisniji od trojice holandjana koji su igrali u vjerovatno najjacoj ekipi ikada vidjenoj. Toliko.
Steta sto je klub napustio tako kako je napustio jer siguran sam da je mogao postati i veci nego sto jeste.
2. Lothar Matthäus - magnet za uspjeh od Gladbacha, Bayerna preko Intera do Elfa. Po meni definicija defanzivnog veznog i jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji ikada, sto uostalom potvrdjuju medalje i pokali koji mu krase vitrinu.
3. Rijkaard - najkorisniji od trojice holandjana koji su igrali u vjerovatno najjacoj ekipi ikada vidjenoj. Toliko.
1. Falcao
2.Rijkaard
3.Tardelli
2.Rijkaard
3.Tardelli
- Los_Blanos2
- Kontakt:
1.Edgar Davids
2.Frankie Rijkaard
3. Marco Tardelli
2.Frankie Rijkaard
3. Marco Tardelli
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
1. Marco Tardelli,
2. Didier Deschamps,
3. Edgar Davids.
2. Didier Deschamps,
3. Edgar Davids.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.