I ja mislim da Olimpic nema svoj licni omladinski pogon, vec imaju sporazum o saradnji sa "Školom fudbala Novi Grad".modecom je napisao/la:ma ne moguce je todime je napisao/la:Olimpic nema svoj omladinski pogon.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Odlična vijest za Vidovića!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mozel koja rijec o Salemu Salkicu , prije 2 godine igrao kod vas ? Hvala 
www.nkbratstvogracanica.com
Dobar momak,solidan igrač. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Oaim Vidovica jos dva nova pojacanja.
Ti si uvijek bio sa tačnim informacijama.
Sta da ti pricam.
Pozdrav jaranima pravim,pa sta je ovo bolan ,,,,,,,neprijatelji napadaju sa svih strana..Mnogo se bave OLIMPICOM.........,,,,,,,,,,,,,Molim vas sve prave prijatelje kluba da im ne odgovarate jer su to bolan PRVOKATORI I TO LJIGAVI I PODLI--------------------------------NEKA SE STIDE -ZLO MI JE OD NJIH.Mancini je napisao/la:Ti si uvijek bio sa tačnim informacijama.
Koji su jos dosli?svejedno je napisao/la:Oaim Vidovica jos dva nova pojacanja.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I novi PR je stigao 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Planirano je jos pet igraca da dodje.Torlak nam nije ni u jednoj kombinaciji.Na mjestu stopera imamo izvanredne mlade stopere i Regoju.Travancic je bio dugo kontaktiran ali je izabrao FKS kao bolju opciju.Sutra potpisuje Vidovic i dva igraca a u cetvrtak dolazi lijevi bocni.
I to za PR je tacno
A ko je novi PR?svejedno je napisao/la:I to za PR je tacno
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Tuzlak onaj Kusturica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve znas
Ko je taj Kusturica i ćime se bavi?
Je l' ovaj?: http://www.fcsarajevo.ba/intervjui/edis ... g-kluba/18miky_hz je napisao/la:Tuzlak onaj Kusturica
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije taj sigurno ovaj je iz TZ ne znam mu ime
E hebem vam poso
Mirza Kusturica,novinar je citav zivot po kojekakvim sportskim portalima,mlad momak skroz
Nemoj mi Edisa sa ovim mjesati
Mirza Kusturica,novinar je citav zivot po kojekakvim sportskim portalima,mlad momak skroz
Nemoj mi Edisa sa ovim mjesati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.