Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Dado » 25 sep 2013, 22:42

Roma gazi redom. Bez poraza 5 od 5

Rios

Post Postao/la Rios » 25 sep 2013, 22:46

Koliko sam ja upratio u ovom multiprenosu na Areni nije imao asistenciju..Za drugi gol ass je zabiljezio Totti a kod prvog gola onaj je sam napravio dar mar..Dobar gol pravo jos jednom da napomenem :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2013, 22:47

Sredina harmonira odlicno, posebno sa odbranom. Vezni red De Rossi - Pjanic - Strootman izgleda dosta dobro na terenu, i to im je trenutno i kljuc uspjeha. Uz strasnog Benatiu u odbrani, i Tottija, mogu sigurno daleko u ligi, samo neka ovako nastave. Rudi Garcia je poslozio kockice kako treba.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 25 sep 2013, 22:48

grgr je napisao/la:Iskljucio sam mozda 20 sec prije drugog gola , za prvi nije . Igrao je ok , vezni red im bas puca od samopozudanja osjeti se i na njemu . Odlicno svi pomazu zadnjoj liniji , i tako su i u ovih 5 tekmi primili 1 gol. Naprijed nije dolazio bog zna do izrazaja , steta sto ej bio ono ofsajd kloca borriela pogodio ga je u nogu sa drugog kraja terena. Roma igra odlicno ko da igraju skupa 20 godina , ne zure cekaju svoje sanse. Ono sto upada u oci je lose prvo poluvrijeme u gotovo svakoj tekmi do sad. U drugom pocnu da vrse vise pritiska i zabijaju golove. U oci mi upadaju i ovi idioti u napadu tipa borrielo itd. Ljajic je zreo za prvih 11...Gervinho im se isplatio samo tako riba covjek ko robben :D
kakav bolan Gervinho???
Pa nista apsolutno nije uradio kako Bog zapovjeda. Imao je pet ili sest tzv. prodora ni u sta. Ovu tekmu kao i prethodne im je izvukao Pjanic, i ako opet bude igrac utakmice, nije nikakvo cudo. Pa svaka akcija za gol pocinje od njega. Kod prvog gola je bukvalno oteo loptu od suigraca da ubrza akciju. A Gervinha nije bilo ni u blizini. Imas pravo samo u jednom a to je da im je sredina nikad jaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2013, 22:49

Rios je napisao/la:Koliko sam ja upratio u ovom multiprenosu na Areni nije imao asistenciju..Za drugi gol ass je zabiljezio Totti a kod prvog gola onaj je sam napravio dar mar..Dobar gol pravo jos jednom da napomenem :mrgreen:
Znam da nije imao asistenciju, ali me zanima jeli imao predasistenciju ili makar predpredasistenciju?

Valjda je @NoName gledao utakmicu, on je doktor za taj vid statistike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2013, 22:52

Stream mi je bio uzasan ali mislim da je Pjanic presjeko napad i pokrenuo kontru za drugi gol.
Roma prva, Napoli remizirao kuci za Sassuolom kojima je Inter u proslom kolu zabio 7 komada... pravo iznenadjenje

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 sep 2013, 22:56

milomlat je napisao/la:
grgr je napisao/la:Iskljucio sam mozda 20 sec prije drugog gola , za prvi nije . Igrao je ok , vezni red im bas puca od samopozudanja osjeti se i na njemu . Odlicno svi pomazu zadnjoj liniji , i tako su i u ovih 5 tekmi primili 1 gol. Naprijed nije dolazio bog zna do izrazaja , steta sto ej bio ono ofsajd kloca borriela pogodio ga je u nogu sa drugog kraja terena. Roma igra odlicno ko da igraju skupa 20 godina , ne zure cekaju svoje sanse. Ono sto upada u oci je lose prvo poluvrijeme u gotovo svakoj tekmi do sad. U drugom pocnu da vrse vise pritiska i zabijaju golove. U oci mi upadaju i ovi idioti u napadu tipa borrielo itd. Ljajic je zreo za prvih 11...Gervinho im se isplatio samo tako riba covjek ko robben :D
kakav bolan Gervinho???
Pa nista apsolutno nije uradio kako Bog zapovjeda. Imao je pet ili sest tzv. prodora ni u sta. Ovu tekmu kao i prethodne im je izvukao Pjanic, i ako opet bude igrac utakmice, nije nikakvo cudo. Pa svaka akcija za gol pocinje od njega. Kod prvog gola je bukvalno oteo loptu od suigraca da ubrza akciju. A Gervinha nije bilo ni u blizini. Imas pravo samo u jednom a to je da im je sredina nikad jaca.
Ne znam sta me napadas , nigdje nisam rekao da je gerv uradio nesto posebno osim toga sto riba odlicno. Da ima mozga kolko nema da svoje prodore zavrsava necim korisim bila bi vec druga prica... Al opet daleko je ispred borriela florenzinija itd... Ljajic je pokazao vise od ove 2 zajedno .Pjanic je danas bio OK i to stoji , nemoj pretjerivat pa rec da je on donjeo apsolutnu prevagu na terenu odigrao je dobro kao i kompletna ekipa.

Rios

Post Postao/la Rios » 25 sep 2013, 22:56

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Koliko sam ja upratio u ovom multiprenosu na Areni nije imao asistenciju..Za drugi gol ass je zabiljezio Totti a kod prvog gola onaj je sam napravio dar mar..Dobar gol pravo jos jednom da napomenem :mrgreen:
Znam da nije imao asistenciju, ali me zanima jeli imao predasistenciju ili makar predpredasistenciju?

E jbg sad,neku je imao samo je pitanje sa koliko ovih "pred" :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 sep 2013, 22:58

Virtu4l je napisao/la:

Vala morao je imati predpredpredpredpredasistenciju :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 sep 2013, 22:59

Virtu4l je napisao/la:Jel' bar imao predasistenciju?
Jeste.

Presjekao loptu na sredini, dao je Totiu ovaj do Gervinha, pola gola je Miralemovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 sep 2013, 23:00

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jel' bar imao predasistenciju?
Jeste.

Presjekao loptu na sredini, dao je Totiu ovaj do Gervinha, pola gola je Miralemovo
1/3 :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2013, 23:01

Pa da, to je predasistencija. Bravo Mire!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 sep 2013, 23:02

Znaci Mire opet dijeli predpredasistencije. Majstor 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2013, 23:03

Znaci najbolji je predasistent Europe ako se ne varam :mrgreen: . Imao je i predasistenciju u derbiju, kad je dodao Totiju, a ovaj ubacio Balzarettiju.

Bravo Mire 8-) :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2013, 23:08

Goalgetter je napisao/la:Znaci najbolji je predasistent Europe ako se ne varam :mrgreen: .
Ako tako nastavi ugrozice Modrica koji je najbolji predasistent galaksije :mrgreen:

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 25 sep 2013, 23:08

grgr je napisao/la:
milomlat je napisao/la:
kakav bolan Gervinho???
Ne znam sta me napadas , nigdje nisam rekao da je gerv uradio nesto posebno osim toga sto riba odlicno. Da ima mozga kolko nema da svoje prodore zavrsava necim korisim bila bi vec druga prica... Al opet daleko je ispred borriela florenzinija itd... Ljajic je pokazao vise od ove 2 zajedno .Pjanic je danas bio OK i to stoji , nemoj pretjerivat pa rec da je on donjeo apsolutnu prevagu na terenu odigrao je dobro kao i kompletna ekipa.

ma salim se care! Izvini?! Zaboravio stavit ovog sto se cereka :mrgreen: Sorry

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2013, 23:10

Velid Spaho to kulturno upakuje - 'učestvovao je u akciji iz koje je postignut gol', zar nije lakše reći da je imao predasistenciju :o

Modrića nikad neće stići, on je Chuck Norris za predasistencije :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2013, 23:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobri ste :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 sep 2013, 23:16

Samo da uspiju odrzat ovaj ritam do kraja prvenstva igrat ce sto posto LP !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 sep 2013, 23:22

grgr je napisao/la:Samo da uspiju odrzat ovaj ritam do kraja prvenstva igrat ce sto posto LP !
Uz ovakve predpredasistencije i predasistencije Pjanića , mislim da im ne gine scudetto ove godine :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 24 gosta.