KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Sapce
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Sapce » 30 jun 2010, 16:02

ipak igokea u NLB ligi!

Zao mi je bosne, al nismo zasluzili!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jun 2010, 16:03

Bolje i Igosi nego da vise gledamo nasu patnju u NLB.....Ova sezona bi bila mucnija od prethodne :roll: :roll:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 jun 2010, 16:04

apsolutno...
mozda se opet promjeni uprava i ostaju oni ljudi kojima je stalo do bosne! :-)

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 jun 2010, 16:07

Sapce je napisao/la:apsolutno...
mozda se opet promjeni uprava i ostaju oni ljudi kojima je stalo do bosne! :-)
a osim toga ne moramo razmisljat, kakve polovnjake ce nam predstavit k´o super pojacanja...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 jun 2010, 16:12

Jos jedna ,,pobjeda ,, Bosne. Od giganta ostade samo pomen da je nekad bio prvak Evrope, mada ni to vise niko ne respektuje pa se ni na osnovu toga vise ne moze guzovace nigdje ....Ali bice bolje,iz prostog razloga sto gore od ovog ne moze.........

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jun 2010, 16:13

Ma nek su ljudi dobili, realno zasluzili su, dobili nas i gotovo. Eh, drago mi je za ovo jer da vidim sad reakciju naseg vrlog predsjednika, ne mogu iscekat jednostavno reakciju doticne gospode :mrgreen: :mrgreen:

Mi sa NLB nista fakticki ne bi dobili, opet patnja jer kad oni nisu u stanju nijedno pitanje da pokrenu, a kao neka nova uprava?!! Ustvari, samo mazanje ociju...

'Ta nas briga imamo Radica, Kruslina, Vranjesa u kombinaciji sa Muhom i vratimo Zimketa i to je to...Petorka iz snova 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2010, 16:18

jos pravda nije postignuta :D
pravda bi bila da ste vi bili drugi a Igokea treca a oni dobili pozivnicu.
nije mi drago sto Igokea ide jer svi znamo kakav je to klub,al mi je drago sto ste ispali bas na ovaj nacin.
Jer sjecate se prve sezone Goodyear lige,Sloboda zavrsava peta(najbolji plasman nasih klubova),a Bosna zadnja cini mi se,kao i u ligi gdje je Dita bila ispred Bosne .
Medjutim u Jadransku ligu idu Siroki kao prvak i Bosna po njima znanoj logici,koju su kasnije predstavili kao osnivac.

Tako da dosta je bilo tih pozivnica vise,pravda je djelimicno zadovoljena.Potpuno bi bila da je pozivnicu dobio neki klub na tabeli iza vas :D .
Al opet nikad covjek ne moze bit potpuno sretan,sto ovi idu umjesto vas.Da je bilo ko drugi :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 jun 2010, 16:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:jos pravda nije postignuta :D
pravda bi bila da ste vi bili drugi a Igokea treca a oni dobili pozivnicu.
nije mi drago sto Igokea ide jer svi znamo kakav je to klub,al mi je drago sto ste ispali bas na ovaj nacin.
Jer sjecate se prve sezone Goodyear lige,Sloboda zavrsava peta(najbolji plasman nasih klubova),a Bosna zadnja cini mi se,kao i u ligi gdje je Dita bila ispred Bosne .
Medjutim u Jadransku ligu idu Siroki kao prvak i Bosna po njima znanoj logici,koju su kasnije predstavili kao osnivac.

Tako da dosta je bilo tih pozivnica vise,pravda je djelimicno zadovoljena.Potpuno bi bila da je pozivnicu dobio neki klub na tabeli iza vas :D .
Al opet nikad covjek ne moze bit potpuno sretan,sto ovi idu umjesto vas.Da je bilo ko drugi :D
Malo se bolje informisi,Bosna je kao jedan od osnivaca u prve 2 god imala zagarantovan status u ligi bez obzira na plasman u nasem prvenstvu,nesto slicno kao Cibona ili Olimpija u Euroligi.A da je vama drago sve negativno u vezi sa Sarajevom je vec odavno poznato,zato si i pozurio da das svoj strucni sud....

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 30 jun 2010, 17:05

navijač sam bosne al se znalo da će doci do ovog stanja il S R A NJ A previše se loše radilo u klubu svi su bili oko Bosne kad je imala para nadam se da ćemo vidjeti te iskrene zaljubljenike u Bosnu sad se biznismeni i ugledni ljudi napravite ekipu koja ce pomesti Siroki i ove druge ekipice. Previše se u Bosni potenciralo bivši prvak Evrope iskreno zaboli racku nekog sto je Bosna bila prvak Evrope to je prošlost a od prošlosti se ne živi znamo svi. Nadam se da će sad svi uvidjeti gdje je Bosna došla... ALi iz ovog Bosna može izaći samo jača nikako slabija.

loki23
Kontakt:

Post Postao/la loki23 » 30 jun 2010, 17:09

bravo IGOKEA! :D :D

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 30 jun 2010, 17:10

Odluka SIDRA je bilo to nekome drago ili krivo jedina ispravna ako se vodimo rezultatima iz protekle sezone i to je svatko objektivan trebao vidjeti od prvog dana e sad dali WILD CARD ima veze s rezultatom je druga stvara ali ako je J.Bilić nakon prve odluke rekao da je za dodjelu pozivnice osnovni dokument bio plasman u protekloj sezoni onda KKB u startu nije mogla biti ispred Igoke ma koliko god ko gurao kup i ostale stvari koje se nikada nisu računale .
Jeli mi drago pa sa strane pravde i poštenja naravno sa strane jeli to dobro za HKK mislim da nije , sa strane plasmana u slijedećoj sezoni opet nije jer će sad Igosi vjerojatno napraviti ekipu od koje boli glava onako bi kao i svake godine max.bio finale i doviđenja .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 30 jun 2010, 17:15

Ja likova nemoj te se lijepiti na te provokacije gori ste vi nego on iskreno

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 30 jun 2010, 17:21

al se lozite..stvarno ste glupi..gori ste od mene...bilo kako bilo,ne mozete mi pokvariti raspolozenje...naprjed IGOKEA!!ZASLUZILI SMO!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 jun 2010, 17:26

igos je napisao/la:al se lozite..stvarno ste glupi..gori ste od mene...bilo kako bilo,ne mozete mi pokvariti raspolozenje...naprjed IGOKEA!!ZASLUZILI SMO!
:lol: :lol: dječače inteligentan si pravo :mrgreen:

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 30 jun 2010, 17:29

Pravda je pobijedila,tim koji je zaslužio pozivnicu na kraju je i dobio.Nihad,stara varalica, ovaj se put preračunao. Jedino čega mi je stvarno žao jeste što Bajića,Feliksa,Minju,Rakočevića,Radonjića... neću gledati kako se pate u ovoj našoj ligi."Zaslužili" su je igrati jer po kvaliteti tu i pripadaju.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 30 jun 2010, 18:18

Ovo je kraj Bosne, oni što misle da će se nešto promjeniti grdno se varaju, ko će normalan dati pare za klub koji igra u Čapljini, Grudama, Mrkonjić Gradu i sl, bez NLB Bosna se neće oporaviti godinama, molit ćemo mi boga da i Nihad kakav takav ostane,bit će Bosna ko Sloboda, živi bili pa vidjeli.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2010, 18:47

ovisnik je napisao/la:Ovo je kraj Bosne, oni što misle da će se nešto promjeniti grdno se varaju, ko će normalan dati pare za klub koji igra u Čapljini, Grudama, Mrkonjić Gradu i sl, bez NLB Bosna se neće oporaviti godinama, molit ćemo mi boga da i Nihad kakav takav ostane,bit će Bosna ko Sloboda, živi bili pa vidjeli.
sa ovima ko su joj na celu i onako je bilo samo pitanje, evo imali su sansu ali su je uprskali
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 30 jun 2010, 19:52

Ovo je totalni krah za Bosnu ! :(

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 30 jun 2010, 21:10

deniso je napisao/la:Pravda je pobijedila,tim koji je zaslužio pozivnicu na kraju je i dobio.Nihad,stara varalica, ovaj se put preračunao. Jedino čega mi je stvarno žao jeste što Bajića,Feliksa,Minju,Rakočevića,Radonjića... neću gledati kako se pate u ovoj našoj ligi."Zaslužili" su je igrati jer po kvaliteti tu i pripadaju.
Sve si rekao.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 jun 2010, 21:35

Mozda je ovo prava prilika za davanje prilike mladim igracima ali znajuci prilike u klubu to se nikad vise nece desiti...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.