FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen Škoro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen Škoro » 09 feb 2010, 20:09

pa ko ce zabijati golove City-u na ljeto :evil:
NON MOLLARE MAI

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2010, 20:49

vjeran1987 je napisao/la:i sta kazete polemika se vodi :lol: opasni ste vi namazani malci 8-)
kao prvo ti si prvi forumaš koji si mi se pravo zgadio na ovom forumu zbog stalnog zajebavanja
kao drugo volio bih da odje*** ne sa ove teme nego sa ovog foruma
kao treće ja tebe ne mogu ignorisati jer ima već duže vrijeme da ovako provociraš
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 feb 2010, 22:26

Ja ne znam što su toliko skrivali, covjek je govorio kako ja znam da ce do kraja godine igrati za vas, zar nije tako ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2010, 22:47

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ja ne znam što su toliko skrivali, covjek je govorio kako ja znam da ce do kraja godine igrati za vas, zar nije tako ?

fazon je sto smo mi ocekivali da produzi ugovor ;) ....da je produzio ugovor mogo je otici za mnogo veci iznos kad bi iso eventualno....al majmuni iz uprave :evil: ...35 000 :roll: :roll: ...nit ce ostati a ni para vidjet necemo od transfera..koja tuga :|

UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 09 feb 2010, 22:53

sarajlija89 je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ja ne znam što su toliko skrivali, covjek je govorio kako ja znam da ce do kraja godine igrati za vas, zar nije tako ?

fazon je sto smo mi ocekivali da produzi ugovor ;) ....da je produzio ugovor mogo je otici za mnogo veci iznos kad bi iso eventualno....al majmuni iz uprave :evil: ...35 000 :roll: :roll: ...nit ce ostati a ni para vidjet necemo od transfera..koja tuga :|

UPRAVA NAPOLJE

Skoro wrijedi sestoduplo nego to 35 000 :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 09 feb 2010, 22:54

hebati upravi mater u usta
ovo ovako nemoze UPRAVA NAPOLJE
Sumanu dabogda ti proveo staracke dane u starackom domu igrajuci domina sa takvim kao sto si ti amuliti lopovsku
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 feb 2010, 23:06

Skoro je potpisao ugovor sa Sarajevom da u svakom trenutku moze napustiti klub ako neko uplati 35 000 eura, ne bih rekao da je to do uprave obicno igraci traze takvu klauzulu u ugovorima jer sebi zele napraviti prostor za odlazak pa mi nije jasno sto psujete upravu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2010, 23:20

pile87 je napisao/la:Skoro je potpisao ugovor sa Sarajevom da u svakom trenutku moze napustiti klub ako neko uplati 35 000 eura, ne bih rekao da je to do uprave obicno igraci traze takvu klauzulu u ugovorima jer sebi zele napraviti prostor za odlazak pa mi nije jasno sto psujete upravu.
to je potpiso kad je tek doso...i to je ok...al rekoh fazon je sto je trebo produzit ugovor...trazio oko 200 00 za 4 sezone i da zavrsi karijeru na kosevu,on licno htio produzit ugovor za solidne uslove al majmuni su to :x :x ,drugim rijecima majmuni mu nisu dali ugovor :evil: ...da je produzio ugovor..mogo je on otic al dobili bi pola miliona najmanje..ovako nit je produzio a dobicemo zalosnih 35 000
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 09 feb 2010, 23:37

UPRAVA NAPOLJE

Fazon je sto je Skoro htio zavrsiti karijeru ovdje, al' jok, sto ce mu **** dat 200.000 kad mogu sebi uzet ovih mizernih 70.000. ;) Pocrkali svi daBogda!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 09 feb 2010, 23:50

HAJMO SVI UPRAVA NAPOLJE :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

k3n0
Kontakt:

Post Postao/la k3n0 » 09 feb 2010, 23:55

*ebem ja upravi sve!!!UPRAVA NAPOLJE!!!Baljak Baljak *ebemo te miii,Baljak Baljak *usis nam ga tiii!!!!!HzsA
Mi Nikad Odustati Necemo!!!!!HZSA

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 10 feb 2010, 00:01

TheManiacs je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE

Skoro wrijedi sestoduplo nego to 35 000 :roll:
Skoro nema ugovor, pa ne moze ni otic za vise..........uzet ce zato on 1 000 000,oo i neka ga, zasluzio je......kad mu ne mogu nase furde platit, nek ide, bolje mu je .........Skoro da je malo urednije zivot vodio, vise sportski........sad bi Dzeko sa njim igrao u spici BH repr..............mislim da mu Pape treba dat priliku........nista bolji nisu ni Zec, ni Ibisevic, ni Muslimovic..........bar po trenutnoj formi.........

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 10 feb 2010, 00:10

Zna li neko kako prodje danas ova tekma Suva reka ili kako se vec zove....
...JA SAM SARAJEVO...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 10 feb 2010, 10:26

prosla je 0:0 a ovo za skoru je sramota i mogli smo vise dobit nemogu oni odkupit ugovor za nikakvo obestecenje jos pogotovo najboljeg poslijeratnog igraca u drzavi sramota!!!! :cry: :cry: :cry:

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 10 feb 2010, 10:33

Mi smo tu i hebemo vam mater
nedamo vam da unistite sve ovo je pjesma za one koji mislie da nasa ljubav je skupo placena
*erete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti zavrsice se i ova nasa bitka i nas ce sjever opet biti najaci
UPRAVA NAPOLJE
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 10 feb 2010, 12:03

bice pravde i za vedrana

Iako su, kako je kazao Čolak, izmjene Sporazuma koji je potpisan još 1996. godine sitne, one su veoma bitne u sprečavanju zloupotrebe dvojnog državljanstva kao što je do sada bio slučaj. BiH trenutno traži više od 100 osuđenika koji su osuđeni u BiH te pobjegli u Hrvatsku odakle ih zbog dvojnog državljanstva ne mogu izručiti, dok Hrvatska traži njih više od 50.

Sporazum je počeo važiti momentom potpisivanja, tako da se prva hapšenja mogu očekivati odmah, lai je realnije da će se ona desiti nešto kasnije dok ministarstva i sudovi razmijene sve potrebne podatke. Svi koji se od pravde sakrivaju u drugoj državi, nakon ovih izjena će moći biti uhapšeni i moći će se uputiti na izdržavanje kazne zatvora u zemlji u kojoj su uhapšeni.

"Do sada su oni mogli birati da li žele služiti kaznu, sada će moći samo da biraju da li će je služiti u Lepoglavi ili u Zenici", kazao je hrvatski ministar pravosuđa Šimonović.

Ministri nisu željeli govoriti o konkretnim slučajevima kao što su Ognjen Šimić ili Branimir Glavaš koji su pobjegli u BiH, ili pak Ante Jelavić koji je nakon što je osuđen pobjegao u Hrvatsku iako mu je presuda kasnije poništena. Izvjesno je da će ukoliko presuda Glavašu bude potvrđena na Vrhovnom sudu u Hrvatskoj da će se on vjerovatno naći u nekom bh. zatvoru, te da će se insistirati na ustupanju gonjenja.

Ukoliko do toga dođe, mogli bi se i rješavati slučajevi poput odbjeglog Olivera Knezovića koji je trenutno u Hrvatskoj a koji se u BiH sumnjiči za ubistvo navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića u Širokom Brijegu. O rješavanju problema nepravomoćno i prvostepeno osuđenih ministri će razgovarati i u narednom periodu.
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 10 feb 2010, 13:16

Daj Bože da od toga nešto bude. Ja samo znam da je u škutoriji slabo ko pravdu izganj'o jer dole je leglo svakog kriminala počevši od političkog pa nadalje. Kako se dole krade ova država to ne ide na zdrav razum. Sve je uvezano do bola.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 feb 2010, 13:27

Respektiva je napisao/la:prosla je 0:0 a ovo za skoru je sramota i mogli smo vise dobit nemogu oni odkupit ugovor za nikakvo obestecenje jos pogotovo najboljeg poslijeratnog igraca u drzavi sramota!!!! :cry: :cry: :cry:
Cuj 0-0 prosla ili su igrao drugi tim ili oni stvarno nemaju veze
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 feb 2010, 13:33

FK Sarajevo je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:prosla je 0:0 a ovo za skoru je sramota i mogli smo vise dobit nemogu oni odkupit ugovor za nikakvo obestecenje jos pogotovo najboljeg poslijeratnog igraca u drzavi sramota!!!! :cry: :cry: :cry:
Drugi tim...kasnije ulazili ovi iz prvog tima...Hamzagic fulio penal
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 feb 2010, 13:38

miky_hz je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Drugi tim...kasnije ulazili ovi iz prvog tima...Hamzagic fulio penal
Haj dobro to je samo pripremna mada je to opet malo glupo da ni drugi tim nije uspio pobijediti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, mosarajvosa83, PAPE3 i 57 gostiju.