Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ima li gdje video Pipitinog predstavljanja?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
http://www.juventus.com/it/news/news/20 ... nzalo-.phpSarajevo1946 je napisao/la:Ima li gdje video Pipitinog predstavljanja?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nađoh, hvala.
Odmjerene i korektne izjave, nije htio polemisati oko prozivki. Kaže ADP jedan od idola i razloga dolaska.
Sretno Pipita...
Odmjerene i korektne izjave, nije htio polemisati oko prozivki. Kaže ADP jedan od idola i razloga dolaska.
Sretno Pipita...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlCapitano
- Kontakt:
‘Gabigol wants Juventus’
By Football Italia staff
The agent of Gabriel Barbosa, also known as Gabigol, has confirmed his client wants to join Juventus.
The Bianconeri have been chasing the 19-year-old’s signature for several weeks and have had a bid for the player accepted by his current club Santos.
The fee is thought to be in the region of €20m, though any potential deal is likely to be complicated by the Brazilian’s ownership situation.
However, in a brief exchange with Tuttosport on Thursday afternoon, Wagner Ribeiro admitted that Gabigol sees his future in Serie A.
“Gabigol wants Juventus,” he said.
Santos President Modesto Roma stated on Wednesday that the transfer was mostly dependant on the player’s will, so it appears the Old Lady will get their man.
Pogba.Ostali samo jos.detalji.Gotova stvar.
#Calciomercato | #Juventus, ai dettagli la trattativa per la cessione di #Pogba allo United. Di Marzio
By Football Italia staff
The agent of Gabriel Barbosa, also known as Gabigol, has confirmed his client wants to join Juventus.
The Bianconeri have been chasing the 19-year-old’s signature for several weeks and have had a bid for the player accepted by his current club Santos.
The fee is thought to be in the region of €20m, though any potential deal is likely to be complicated by the Brazilian’s ownership situation.
However, in a brief exchange with Tuttosport on Thursday afternoon, Wagner Ribeiro admitted that Gabigol sees his future in Serie A.
“Gabigol wants Juventus,” he said.
Santos President Modesto Roma stated on Wednesday that the transfer was mostly dependant on the player’s will, so it appears the Old Lady will get their man.
Pogba.Ostali samo jos.detalji.Gotova stvar.
#Calciomercato | #Juventus, ai dettagli la trattativa per la cessione di #Pogba allo United. Di Marzio
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Komplikovano je to za Gabigola, jer je Santos valjda vlasnik samo 40 %, ostalo su neke agencije i šta li sve ne, nešto slično kao i Neymar.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo vi posaljite svojih 120, i onda nista nije komplikovano, pogtovo jer je Gabigol vec javno izjavio da zeli u Juverio_Ferdy88 je napisao/la:Komplikovano je to za Gabigola, jer je Santos valjda vlasnik samo 40 %, ostalo su neke agencije i šta li sve ne, nešto slično kao i Neymar.

Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la:Kakov ubijanje igraca sa ovim vodanjem po muzeju

Jbg bio sam naivan i mislio da Pogba nije tipican fudbaler kojem je samo do novca... nije djelovao takav...
Ali ovako ispade klasican placenik... isti oni koji idu u Kinu... dakle ambicije zaje.bi, samo pare daj... dao je otisao u Real ili Barcu pa ni po jada... ali u klub koji je 2 klase ispod Juventusa... strasno mi je pao u ocima.... expendable klasicni...
Ali ovako ispade klasican placenik... isti oni koji idu u Kinu... dakle ambicije zaje.bi, samo pare daj... dao je otisao u Real ili Barcu pa ni po jada... ali u klub koji je 2 klase ispod Juventusa... strasno mi je pao u ocima.... expendable klasicni...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 28 jul 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ignorišite trolove, ne odgovarajte i samo prijavite post.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Arogantan i naivan
Al' pošteno pa se prizna, gospoda iz Torina

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto mi ovaj balvan stalno brise postove?rio_Ferdy88 je napisao/la:Arogantan i naivan![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam ko ti briše postove, ali za ovo balvan ćeš odmoriti sedam dana.Belmin6 je napisao/la:Sto mi ovaj balvan stalno brise postove?rio_Ferdy88 je napisao/la:Arogantan i naivan![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hahah nemoj ga kako ce prezivit da ne komentarise kad dodje Pogba

I Agresti napisa da je deal done za Pogbu.
Za Verattia kaze nemoguca.misija
Curva Nord, 28 July 2016 - 18:18, ha scritto:
Dopo una lunga stagione, tra un botto di partite di Serie A, CL, CI ed Europeo, mi accingo a partire per le ferie.
Verratti, da quello che mi risulta tramite le mie fonti Juve, è impossibile che arrivi semplicemente perché non è in vendita a nessun prezzo e non esiste clausola (ho parlato con entourage di Marco..).
Grazie per avermi seguito anche quest'estate, pur con l'Europeo di mezzo, e spero di non aver fatto troppi errori :d
Abrazo a tutti e ci sentiamo per la prima di campionato
Za Verattia kaze nemoguca.misija
Curva Nord, 28 July 2016 - 18:18, ha scritto:
Dopo una lunga stagione, tra un botto di partite di Serie A, CL, CI ed Europeo, mi accingo a partire per le ferie.
Verratti, da quello che mi risulta tramite le mie fonti Juve, è impossibile che arrivi semplicemente perché non è in vendita a nessun prezzo e non esiste clausola (ho parlato con entourage di Marco..).
Grazie per avermi seguito anche quest'estate, pur con l'Europeo di mezzo, e spero di non aver fatto troppi errori :d
Abrazo a tutti e ci sentiamo per la prima di campionato

jelle je napisao/la:Hahah nemoj ga kako ce prezivit da ne komentarise kad dodje Pogba![]()

Max Allegri
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj žali se ferdiju što mu neko briše postove.
Nejse, ja sam prvi u više navrata govorio da će Pogba ostat' u Juventusu, da će bit' predvodnik te neke nove generacije, al' eto izgleda prevario me malac. Al' neka, zaplakaće on za Juventusom, ima vremena, siguran sam. Dodao bih još da tog njegovog menadžera ne treba plaho krivit'. Pogba nije ni dijete ni neuk da ga neko navraća u blato. Očito je da je on sam inicijator svega. Pokaz'o je da je klasični plaćenik, jer osim novca nema niti jedan RAZUMAN razlog za transfer u Jedinstvo. Oni neutralni koji su ga simpatisali vjerujem da će promijenit' mišljenje. Plus, biće mu 3x teže da pokaže svoje kvalitete jer nema više klase iza sebe da je siguran neg' antitalentovani Smaling i antipatični i takođe netalentovani Roho.

Nejse, ja sam prvi u više navrata govorio da će Pogba ostat' u Juventusu, da će bit' predvodnik te neke nove generacije, al' eto izgleda prevario me malac. Al' neka, zaplakaće on za Juventusom, ima vremena, siguran sam. Dodao bih još da tog njegovog menadžera ne treba plaho krivit'. Pogba nije ni dijete ni neuk da ga neko navraća u blato. Očito je da je on sam inicijator svega. Pokaz'o je da je klasični plaćenik, jer osim novca nema niti jedan RAZUMAN razlog za transfer u Jedinstvo. Oni neutralni koji su ga simpatisali vjerujem da će promijenit' mišljenje. Plus, biće mu 3x teže da pokaže svoje kvalitete jer nema više klase iza sebe da je siguran neg' antitalentovani Smaling i antipatični i takođe netalentovani Roho.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.