zvizRigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zvizRigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu
bihuzur je napisao/la:bio bi to veliki uspjeh za nas kad bi izborili europu sa ovim bivolom na klupiMortemHz je napisao/la:Sarajevo, Zrinjski, gurbeti i Čelik preko kupaprisonbreak je napisao/la:A već se sve zna ko će u Evropu, samo još jednom mjesto za ispasti nije sigurnoa velika je konkurencija.
Rigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu
Gradonacelnik je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu![]()
![]()
Proslo je vrijeme Sirokog. Oni su prije nekoliko godina trebali pojacati sportski segment, kada su bili najjaci klub u drzavi, i kada ih je tesko iko pobjedjivao na Pecari. Uz to, imali su jake ljude u upravi na cijem je celu bio Zlatan Mijo Jelic. Njegovim odlaskom, poceo je raspad sistema.MortemHz je napisao/la:To razmišljanje ih je i dovelo ovdje. Jedini neporaženi klub još bili. Doduše jesu igrali protiv malo slabijih protivnika ali svejedno nije razlog. Ekipa koja dobije Čelik 6:0 može nešto.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa dobro, ne valja bod u gostima, bolje poraz kući. Borise odlazi!
Gradonacelnik je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu![]()
![]()
Znas i sam kada su poceli problemi u SirokomShullenta je napisao/la:Otjerase Pavica covjek bez poraza bio, sad tjeraju Silica...
Sumnjivo je sve ovo...
Ohhhhooooohohohosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu
Kad su počeli igrat prijateljske sa Vehležom!AlemC85 je napisao/la:Znas i sam kada su poceli problemi u SirokomShullenta je napisao/la:Otjerase Pavica covjek bez poraza bio, sad tjeraju Silica...
Sumnjivo je sve ovo...
neka hvala, uzmite vi pola, ipak ste braca po matici a i malo bolje ste prosli od njih ove sezone. ionako ne znate kad rodjendan da slavite pa im se pridruzite.Rigoletto je napisao/la:odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torteosobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu
Gradonacelnik je napisao/la:Kad su počeli igrat prijateljske sa Vehležom!AlemC85 je napisao/la:Znas i sam kada su poceli problemi u SirokomShullenta je napisao/la:Otjerase Pavica covjek bez poraza bio, sad tjeraju Silica...
Sumnjivo je sve ovo...![]()
![]()
Pročita Porez. Reko il sam loše pročitao il je Ero imo moždani i spominje porez dobro došao. Sva sreća loše pročitaoUstanikSBII je napisao/la:Poraz je dosao u najbolje vrijem da uprava vidi na cemu smo dugo je do kraja prvenstva. Zelji sretno u nastavku prvenstva odigrali su odlicno utakmicu i revansirali nam se za onih 0:3 sa Grbavice.
Kakav porez jadan nebioPenaltiky je napisao/la:Pročita Porez. Reko il sam loše pročitao il je Ero imo moždani i spominje porez dobro došao. Sva sreća loše pročitaoUstanikSBII je napisao/la:Poraz je dosao u najbolje vrijem da uprava vidi na cemu smo dugo je do kraja prvenstva. Zelji sretno u nastavku prvenstva odigrali su odlicno utakmicu i revansirali nam se za onih 0:3 sa Grbavice.
Što si ga gađao bolan?UstanikSBII je napisao/la:Poraz je dosao u najbolje vrijem da uprava vidi na cemu smo dugo je do kraja prvenstva. Zelji sretno u nastavku prvenstva odigrali su odlicno utakmicu i revansirali nam se za onih 0:3 sa Grbavice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.