Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UstanikSBII
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la UstanikSBII » 02 sep 2018, 22:49

Rokoko87 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Poraz je dosao u najbolje vrijem da uprava vidi na cemu smo dugo je do kraja prvenstva. Zelji sretno u nastavku prvenstva odigrali su odlicno utakmicu i revansirali nam se za onih 0:3 sa Grbavice.
Što si ga gađao bolan?
slika
Pa ucini mi se da je Zec :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 sep 2018, 22:50

Široki - Čelik 6:0
Čelik - Željo 1:0
Široki - Željo 0:3

Ne možeš napisati ni ono šta bi tek taj i taj uradio tom i tom.
PL BiH :bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 02 sep 2018, 23:02

sajo10 je napisao/la:slika

Lijep pozdrav s vrha tabele :kafa:
Bas kako se i pretpostavljalo ove godine ce liga biti bas ujednacena,vecina klubova ce praviti i iznenadjenja u nastavku prvenstva.
Ova Zvijezda se mislim vec moze okrenuti prvoj ligi rs jer su najtanji a pogotovo sada sa ovim namjestanjem,mislim da to nece na dobro izaci.
Drugog putnika se moze traziti izmedju Goska i Mladosti ali opet tek je pocelo,opet ce se na polusezoni nakotiti polovnjaka iz Srbije i Hrvatske pa je jos rano suditi.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 02 sep 2018, 23:10

Zanimljivo je da je Široki večeras primio više golova nego u prvih 7 kola zajedno :shock:
Ako sa Sedloskim budu dobro igrali, ovaj poraz bi mogao ispasti pozitivna stvar :mrgreen:
Ali po meni, ako je Pavić već trebao otići, trebali su pričekati još ovu utakmicu, a ne karikirati sa pomoćnim trenerom (ili kako već).

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 02 sep 2018, 23:27

Gdje ce ko sa komsijama. Po njima, Zeljeznicar je na srecu zabio tri gola u Sirokom Brijegu.
Životni saputnik! 1921

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 sep 2018, 23:33

Rigoletto je napisao/la:
osobaodpovjerenja je napisao/la:Usrasmo im se u rodjendansku tortu
odmah im pruzite podrsku, vi bar znate kakav je okus takve torte
:bow: :bow: :bow:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 02 sep 2018, 23:44

Rigoletto je napisao/la:
Kome od vasih da se pismeno zahvalimo na Rodinu?
Životni saputnik! 1921

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 02 sep 2018, 23:45

kinder_jaje je napisao/la:

Bas kako se i pretpostavljalo ove godine ce liga biti bas ujednacena,vecina klubova ce praviti i iznenadjenja u nastavku prvenstva.
Ova Zvijezda se mislim vec moze okrenuti prvoj ligi rs jer su najtanji a pogotovo sada sa ovim namjestanjem,mislim da to nece na dobro izaci.
Drugog putnika se moze traziti izmedju Goska i Mladosti ali opet tek je pocelo,opet ce se na polusezoni nakotiti polovnjaka iz Srbije i Hrvatske pa je jos rano suditi.
Baka tek podmazo motore, pali ih poslje rep. pauze, lakse malo s prognozama!!
The Nobles ⚔

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 03 sep 2018, 00:06

Ko su ovi sto im je P na grbu ?

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 sep 2018, 00:08

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Kome od vasih da se pismeno zahvalimo na Rodinu?
Sto ste ovako jako športske danas izmlatili
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 sep 2018, 00:08

egzodus1946 je napisao/la:

Ko su ovi sto im je P na grbu ?
$ " :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 03 sep 2018, 00:47

Cestitam sportskim prijateljima na potpuno zasluzenom gazenju nasih manekena. Sad vam je tek jasno zasto smo otjerali Pavica. Lako je bit neporazen dok ne naletis na ozbiljnu ekipu. Ocitali su pravu nogometnu lekciju nasim menadžerskim sisicama. Hvala vam sto ste probudili bunt u nama da se konacno rijesimo sljama u nasim redovima
SAMO ŠIROKI!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 sep 2018, 00:53

since1948 je napisao/la: Sad vam je tek jasno zasto smo otjerali Pavica. Lako je bit neporazen dok ne naletis na ozbiljnu ekipu. Ocitali su pravu nogometnu lekciju nasim menadžerskim sisicama.
Domžale nisu ozbiljna ekipa za naše timove ? Malo ti bod u Krupi ili Gabeli sa menadzerskim sisicama ? Dva gola ste primili u sedam utakmica sa Pavićem, danas ste primili tri.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 sep 2018, 00:58

since1948 je napisao/la:Cestitam sportskim prijateljima na potpuno zasluzenom gazenju nasih manekena. Sad vam je tek jasno zasto smo otjerali Pavica. Lako je bit neporazen dok ne naletis na ozbiljnu ekipu. Ocitali su pravu nogometnu lekciju nasim menadžerskim sisicama. Hvala vam sto ste probudili bunt u nama da se konacno rijesimo sljama u nasim redovima
Sta vam je sa terenom,danas gledam ne vjerujem da se onako unistio.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 03 sep 2018, 01:00

chily-rz je napisao/la:
since1948 je napisao/la: Sad vam je tek jasno zasto smo otjerali Pavica. Lako je bit neporazen dok ne naletis na ozbiljnu ekipu. Ocitali su pravu nogometnu lekciju nasim menadžerskim sisicama.
Domžale nisu ozbiljna ekipa za naše timove ? Malo ti bod u Krupi ili Gabeli sa menadzerskim sisicama ? Dva gola ste primili u sedam utakmica sa Pavićem, danas ste primili tri.
Druze moj da si gledao utakmice s Domzalama vidio bi da smo mi tu samo uz puku srecu ispali na gol razliku. Realni rezultat bi bio identican danasnjem. Naravno da je malo bod u Gabeli,tebi nije? Nismo mi Zvijezda jbt. Imas neku reputaciju u ovoj ligi. Znam ja da vi njega gore volite,ali on nije nist vise od proejecnog pl trenera tipa Petrovica. Primili smo danas 3 zato sto smo igrali s ozbiljnom ekipom,takve dosad nismo sretali.
SAMO ŠIROKI!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 sep 2018, 01:18

since1948 je napisao/la: Druze moj da si gledao utakmice s Domzalama vidio bi da smo mi tu samo uz puku srecu ispali na gol razliku. Realni rezultat bi bio identican danasnjem. Naravno da je malo bod u Gabeli,tebi nije? Nismo mi Zvijezda jbt. Imas neku reputaciju u ovoj ligi. Znam ja da vi njega gore volite,ali on nije nist vise od proejecnog pl trenera tipa Petrovica. Primili smo danas 3 zato sto smo igrali s ozbiljnom ekipom,takve dosad nismo sretali.
Pa ta ozbiljna ekipa je izgubila u Zenici kontra Čelika kojeg ste vi razbili i strijepila za bod protiv Krupe gdje ste vi neporaženi,.

Možda Pavić i jeste prosjek od trenera, možda Široki ima prosjek od ekipa al činjenica je da ste otjerali čovjeka koji je u devet zvaničnih utakmica sa Širokim bio bez poraza, na bod od prvog u prvenstvu..Ovaj Makedonac vam je iznad prosjeka a ?

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 sep 2018, 01:34

sretan123 je napisao/la:Kad dobijete napismeno da je to himna BiH onda cemo mi sa sjevera zajedno zapjevati s vama.
Dalje nisam čitao.
Šta ti dođe Hans Christian Andersen?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 sep 2018, 01:35

Jel tebi jasno da se skandira ime pokojnog Vedrana zato što je ubica iz vašeg grada ? Jel tebi jasno da su vaši ljudi iz vašeg grada pustili ubicu da pobjegne ? Jel tebi jasno da je vaša murija napravila propust u organizaciji i da su za nerede oni najviše i odgovorni ?

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 03 sep 2018, 08:53

Pa kako vam se ne gadi navijaci sirokog etiketirat kao ubojice. Sami prozivate drotove da su pucali na HZ a onda nas zovete ubojicama. Sta mislis da za nekog nije provokacije kad ga tako nazivas? Mozes mi rec da sam ustasa,cetnik,zidov,taliban,mozes mi rec sta god hoces al kad te prozove ubojicom e to boli. Pogotovo kad nisi kriv kao sto mi nismo krivi. Jel Siroki kriv sto MUP nije u stanju osigurat 100 policajaca da osigurava utakmicu? Jesu skripari krivi koji su krenuli njih 70 na 500 hordasa? Jel itko od nas kriv sto je yebeni drot povukao pistolj na momka ? Normalno da je nama tesko sto je on ubijen. Pa ljudi smo nismo stoka. Ali takvo ljepljenje etiketa navijacima stvarno nema smisla. I onda kaze nije provokacija kad dođe Robija i 40 minuta skandira ubice,yebe listicu itd. Jok eto nije
SAMO ŠIROKI!

NeVeni
Kontakt:

Post Postao/la NeVeni » 03 sep 2018, 09:10

since1948 je napisao/la:Pa kako vam se ne gadi navijaci sirokog etiketirat kao ubojice. Sami prozivate drotove da su pucali na HZ a onda nas zovete ubojicama. Sta mislis da za nekog nije provokacije kad ga tako nazivas? Mozes mi rec da sam ustasa,cetnik,zidov,taliban,mozes mi rec sta god hoces al kad te prozove ubojicom e to boli. Pogotovo kad nisi kriv kao sto mi nismo krivi. Jel Siroki kriv sto MUP nije u stanju osigurat 100 policajaca da osigurava utakmicu? Jesu skripari krivi koji su krenuli njih 70 na 500 hordasa? Jel itko od nas kriv sto je yebeni drot povukao pistolj na momka ? Normalno da je nama tesko sto je on ubijen. Pa ljudi smo nismo stoka. Ali takvo ljepljenje etiketa navijacima stvarno nema smisla. I onda kaze nije provokacija kad dođe Robija i 40 minuta skandira ubice,yebe listicu itd. Jok eto nije
Sve to stoji,ali isto stoji da na svako skandiranje Vedrana Puljica,sa vase sjeverne tribine odjekuje: Javi se,javi se. Zar je to nesto sto rade normalni,mentalno zdravi i sofisticirani ljudi? Odmah da ti kazem ne generaliziram,ne kazem da svaki navijac Sirokog podrzava to,ali u tim skandiranjima sudjeluje vecina vase sjeverne tribine i to se ponavlja vec par godina. Nikada u zivotu nisam vidio da netko skandira nesto takvo odvratno,iskreno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.