since1948 je napisao/la:Pa kako vam se ne gadi navijaci sirokog etiketirat kao ubojice. Sami prozivate drotove da su pucali na HZ a onda nas zovete ubojicama. Sta mislis da za nekog nije provokacije kad ga tako nazivas? Mozes mi rec da sam ustasa,cetnik,zidov,taliban,mozes mi rec sta god hoces al kad te prozove ubojicom e to boli. Pogotovo kad nisi kriv kao sto mi nismo krivi. Jel Siroki kriv sto MUP nije u stanju osigurat 100 policajaca da osigurava utakmicu? Jesu skripari krivi koji su krenuli njih 70 na 500 hordasa? Jel itko od nas kriv sto je yebeni drot povukao pistolj na momka ? Normalno da je nama tesko sto je on ubijen. Pa ljudi smo nismo stoka. Ali takvo ljepljenje etiketa navijacima stvarno nema smisla. I onda kaze nije provokacija kad dođe Robija i 40 minuta skandira ubice,yebe listicu itd. Jok eto nije
Sve to stoji,ali isto stoji da na svako skandiranje Vedrana Puljica,sa vase sjeverne tribine odjekuje: Javi se,javi se. Zar je to nesto sto rade normalni,mentalno zdravi i sofisticirani ljudi? Odmah da ti kazem ne generaliziram,ne kazem da svaki navijac Sirokog podrzava to,ali u tim skandiranjima sudjeluje vecina vase sjeverne tribine i to se ponavlja vec par godina. Nikada u zivotu nisam vidio da netko skandira nesto takvo odvratno,iskreno.