Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ima li provjerenih informacija za Denga i Varejaoa, hoce li odmoriti veceras ? 

Steta za ovaj gubitni, malo je falilo

ajd barem smo se malo na ovom izvukli.

ajd barem smo se malo na ovom izvukli.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Deng igra, eh za Andersona V.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- MajklRounder
- Kontakt:
Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ? 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
3 zuta 2 crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 28 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA
tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
3MajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- MajklRounder
- Kontakt:
Vidim da su bila tri zuta , a na premieru stavili da je bilo dva i kazu lafo gubiti listic lopoviuniion je napisao/la:tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
dobru mi kintu Millwal i Sheffild izbise,trebao mi ODG 2,5 plus

SLOBODA NAVIJAČIMA
u premieru nikad niko ne zna koliko je kartonaMajklRounder je napisao/la:Vidim da su bila tri zuta , a na premieru stavili da je bilo dva i kazu lafo gubiti listic lopoviuniion je napisao/la:tri zuta, dva direktna crvenaMajklRounder je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko je bilo kartona na urakmici Norwich-Newcastle , pare zavise od toga ?

James Harden out Tuesday bruised thumb
- MajklRounder
- Kontakt:
Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle 

The Rockets have a big one against San Antonio tonight. But they'll have to do it without James Harden.
Harden is out for tonight's game because of a bruised thumb he suffered Saturday against the Grizzlies. He's listed as day-to-day.
Nikola Pekovic will miss at least 7-10 days with ankle bursitis, and then will be re-evaluated.
Harden is out for tonight's game because of a bruised thumb he suffered Saturday against the Grizzlies. He's listed as day-to-day.
Nikola Pekovic will miss at least 7-10 days with ankle bursitis, and then will be re-evaluated.
nemoj bacati tiket ako imas, jer garant ce biti korekcijeMajklRounder je napisao/la:Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle
- MajklRounder
- Kontakt:
ma na racunu mi je pa cemo vidjeti sta ce se izroditi iz ovog cirkusa od utakmiceuniion je napisao/la:nemoj bacati tiket ako imas, jer garant ce biti korekcijeMajklRounder je napisao/la:Od bruka parova veceras ovaj Premier nasao srat na Norwich-Newcastle

Melo +
Duncan +
Davis +
Duncan +
Davis +
Nije cirkus utakmica, cirkus je Premier kladionica! 
Melo 29+ > 1.85

Melo 29+ > 1.85
znaci ako Harden ne igra onda se sve lomi na Howarda
- MajklRounder
- Kontakt:
Meeks J. > 16,5

- Kako vidim Varejao out, tako da bi Davis trebao imati lagan posao na cetvorci odakle Clevelend prima bruku koseva, cuva ga Thompson koji ne moze ni mene cuvati kako treba kamoli gorilu Davisa

- Toronto-T.Bay, run and gun hokej. Ko prati NHL, zna ocemu zborim. Ide ovo i u 6+.
- NY_Boston - Sve vec ranije navedeno, danas nekad.
- Vidim i Harden out za nocas, tako da je ovo idealna prilika da im SA vrati za negativan medjusoban skor. U petercu ce se voditi prava mala bitka, a misljenja sam da ce stari lisac Parker izdominirati bijedu od Beverlyja koji mu je btw, vecerasnji matchup.
Sistem 3/5, 4 pogodjene donose 33 ojra, 77 all in. Bum videli. Sretno ako se ko ogrebe za neki par.

EDIT: Na neke druge manje tikete igram:
Gasol(-20),
Portland-Memphis(-195,5),
Jeff Green (Boston) (-16,5),
L.Aldridge (Portland) (-25,5),
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 28 jan 2014, 23:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.