Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Odmah pojačati ugovor Dybali inače i on ode slijedeće ljeto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dybala ce bit jos 2 sezone i onda odlazi.Saurman je napisao/la:Odmah pojačati ugovor Dybali inače i on ode slijedeće ljeto.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ovo treba obavezno uradit jer ako je komplikovano Pogbu adekvatno zamijenit kako zamijenit najboljeg golmana ikadIlCapitano je napisao/la: kad budemo Donnarummu uzimali za koju godinu.![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zar i tebeCentre forward je napisao/la: al' eto izgleda prevario me malac.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio i tebe je, prije sedmicu ili koji dan manje-vise. Jasno si kolegi na stranici Man.utd napisao da Pogba, "ne dolazi".rio_Ferdy88 je napisao/la:Zar i tebeCentre forward je napisao/la: al' eto izgleda prevario me malac.
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ti je reć reverse jinx 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da nisi bio mozda samo ali samo malo navian
na 24000 nisi mi za toga ali hajde..

Max Allegri
da, on ce u barcu, to se zna vecGefufna je napisao/la:Dybala ce bit jos 2 sezone i onda odlazi.Saurman je napisao/la:Odmah pojačati ugovor Dybali inače i on ode slijedeće ljeto.
TS: "Marotta rilancia, Witsel sempre più vicino. La Juve migliora l'offerta per lo Zenit: si lavora sui bonus. Contatti per Matuidi e Kovacic"
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pogba je zelio da ode i zato je i prodat. Sve realno, rekordan transfer i plus smo popunili kadar za sezonu osim sada centralnog veznog ali se ne brinem. Sve najbolje njemu i Mancesteru.
Aljegri, out!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Back off!Marvin je napisao/la:Ovo treba obavezno uradit jer ako je komplikovano Pogbu adekvatno zamijenit kako zamijenit najboljeg golmana ikadIlCapitano je napisao/la: kad budemo Donnarummu uzimali za koju godinu.![]()

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Zelje sve tri strane su se poklopile i ispunile.VelaHavle je napisao/la:Pogba je zelio da ode i zato je i prodat. Sve realno, rekordan transfer i plus smo popunili kadar za sezonu osim sada centralnog veznog ali se ne brinem. Sve najbolje njemu i Mancesteru.
Sretno Pogbi i Manchesteru! Nadam se da ce se vratiti na put na kojem ih je Ferguson ostavio.
Sad se ima para pa se moze vratiti Padoina koji pokriva sve pozicije u veznom redu

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Burberry46
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja vec gledam Pogbu kao bivseg igraca, jednostavno sam se pomirio sa tim.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa da. Juventus je gospodski klub i ispunjava se zelja igraca. Pogba je super decko, svojim radom je tu gdje pripada, na vrhu. Ima svoje ambicije, treba se to postovati. Juventus je opet bez Pogbe jak k'o beton i mi cemo rasti kao i dosad.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zelje sve tri strane su se poklopile i ispunile.VelaHavle je napisao/la:Pogba je zelio da ode i zato je i prodat. Sve realno, rekordan transfer i plus smo popunili kadar za sezonu osim sada centralnog veznog ali se ne brinem. Sve najbolje njemu i Mancesteru.
Sretno Pogbi i Manchesteru! Nadam se da ce se vratiti na put na kojem ih je Ferguson ostavio.
Sad se ima para pa se moze vratiti Padoina koji pokriva sve pozicije u veznom redu
Info su da stizu jos 2 kvalitetna igraca plus najavljuje se odlazak nekih. Merkato jos nije zavrsen.
Aljegri, out!
dolaze Witsel i Kovačić, a ide Mandžo...
Gdje si Enzo?pinki je napisao/la:dolaze Witsel i Kovačić, a ide Mandžo...

Aljegri, out!
Me too.Burberry46 je napisao/la:Ne znam za vas ali ja vec gledam Pogbu kao bivseg igraca, jednostavno sam se pomirio sa tim.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
hahaha , a to ne bi bilo lošeVelaHavle je napisao/la:Gdje si Enzo?pinki je napisao/la:dolaze Witsel i Kovačić, a ide Mandžo...

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Matuidi bi bio dobra opcija uz Kovačića recimo, ali mislim da nema od tog ništa. Neće ga pustiti PSG.
Matić i Witsel su bezveze igrači, tj. profil koji nam ne treba i ako budu dolazili ne smijemo ih pretplatiti. Tuttosport piše da smo za Witsela ponudili 15 miliona uz bonuse.
To i jeste njegova realna cijena otprilike. Bolje Parola ili Bigliu dovesti čisto da imamo opciju više u sredini, nego ove koji nisu ništa bolji igrači, a skuplji su.
Ne treba nam igrač reda radi da popuni mjesto ko Hernanes.
Kovačić i Matuidi bi sjajan posao bili...
Matić i Witsel su bezveze igrači, tj. profil koji nam ne treba i ako budu dolazili ne smijemo ih pretplatiti. Tuttosport piše da smo za Witsela ponudili 15 miliona uz bonuse.
To i jeste njegova realna cijena otprilike. Bolje Parola ili Bigliu dovesti čisto da imamo opciju više u sredini, nego ove koji nisu ništa bolji igrači, a skuplji su.
Ne treba nam igrač reda radi da popuni mjesto ko Hernanes.
Kovačić i Matuidi bi sjajan posao bili...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Andrej je napisao/la:Me too.Burberry46 je napisao/la:Ne znam za vas ali ja vec gledam Pogbu kao bivseg igraca, jednostavno sam se pomirio sa tim.
Ja sam davno to rekao apsolutno sam ravnodusan sto se njega tice,po meni on nije dovoljno dugo bio u Juveu pa da je ostavio neki dubok trag,vecih igraca od njega je otislo pa se nije tugovalo a Juve bio jos jaci ko zeli ici vrata su mu otvorena

FORZAAAAAA JUVEEEEEE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.