FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj video sve govori, yebem li ga ja
Sutra treba dici neku parolu na Kosevu
FSBIH **** FUBAL STE NAM SJEBALI!
Sutra treba dici neku parolu na Kosevu
FSBIH **** FUBAL STE NAM SJEBALI!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mene je strah Zelje,jer nemamo Sarica,Mehmedagica,Kostica i Skahica bit ce tesko da je bod izvuc
Jel zna neko broj FUKARA koji putuju sutra prema Sarajevu
Jel zna neko broj FUKARA koji putuju sutra prema Sarajevu
Zadnja izmjena: Edin075, dana/u 14 mar 2016, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Premijer liga BiH: Musemić najuspješniji trener po rezultatima unazad godinu dana
Trener tuzlanske Slobode Husref Musemić po rezultatima unazad godinu dana, najuspješniji je trener u Premijer ligi BiH.
Musemić je Slobodu preuzeo u januaru prošle godine, kada je imala samo 12 bodova i bila prikovana pri dnu prvenstvene tabele. U proljetnom dijelu prvenstva prošle sezone Sloboda je s Musemićem osvojila 28 bodova, izborila opstanak u Premijer ligi plasiravši se na osmo mjesto u sezoni u kojoj je naslov prvaka osvojilo Sarajevo sa 66 bodova.
S bodovima iz ovog i prošlog proljetnog dijela prvenstva, Tuzlaci su do sada osvojili 75 bodova. Za to vrijeme odigrali su 36 utakmica. Upisali su 21 pobjedu, 11 puta su igrali neriješeno, dok su poraženi samo pet puta, od čega u ovoj sezoni dva puta.
Nijedan trener Slobodinih rivala za naslov prvaka BiH za isti period nije ostvario bolje rezultate. Unazad godinu Sarajevo je osvojilo 73 boda, Zrinjski 72, Željezničar 70, a Široki Brijeg, primjerice, 60 bodova.
– Bit ću zadovoljan ako u preostalih devet kola osvojimo još 20 bodova – našalio se Husref Musemić, kazavši za Fenu kako igrači i treneri rezultatima uzvraćaju za sve što uprava kluba čini da imaju normalne uslove za rad i takmičenje.
Trener tuzlanske Slobode Husref Musemić po rezultatima unazad godinu dana, najuspješniji je trener u Premijer ligi BiH.
Musemić je Slobodu preuzeo u januaru prošle godine, kada je imala samo 12 bodova i bila prikovana pri dnu prvenstvene tabele. U proljetnom dijelu prvenstva prošle sezone Sloboda je s Musemićem osvojila 28 bodova, izborila opstanak u Premijer ligi plasiravši se na osmo mjesto u sezoni u kojoj je naslov prvaka osvojilo Sarajevo sa 66 bodova.
S bodovima iz ovog i prošlog proljetnog dijela prvenstva, Tuzlaci su do sada osvojili 75 bodova. Za to vrijeme odigrali su 36 utakmica. Upisali su 21 pobjedu, 11 puta su igrali neriješeno, dok su poraženi samo pet puta, od čega u ovoj sezoni dva puta.
Nijedan trener Slobodinih rivala za naslov prvaka BiH za isti period nije ostvario bolje rezultate. Unazad godinu Sarajevo je osvojilo 73 boda, Zrinjski 72, Željezničar 70, a Široki Brijeg, primjerice, 60 bodova.
– Bit ću zadovoljan ako u preostalih devet kola osvojimo još 20 bodova – našalio se Husref Musemić, kazavši za Fenu kako igrači i treneri rezultatima uzvraćaju za sve što uprava kluba čini da imaju normalne uslove za rad i takmičenje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sarajevo je za qurac ekipa, kroz ligu nece u Europu, jedino im kup ostaje, a i tu ne mogu bez sudija. Ja bi volio kada bi juniore izveli i svaki start u kost
Nad tobom sunce najljepše sja
HAHA JOJ im Dinice na presici sav se ucaklio, a Jesic samo guta knedle 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Aaaaaaaaaaa natjerali Ješića da kaže kako nikad' nije rekao ono o Vedranu u Avazu.
Miki Maus klub.
Ovo sutra izbacit' i ugasit' ih lagano.
Ovo sutra izbacit' i ugasit' ih lagano.
maloprije izasao na pauzu na poslu udjem na fb i prvo sto vidim ognjen sudi... ne znam sta reci vise, smijat se il plakat imal kraja ovom cirkusu? 
Joj bruke i sramote

-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jesu dosadni Pitari yebote
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
sutra ocekujem dvije stvari sa nase strane
da se Husref ne zavuce u kucicu kao cuko i da ekipa zaigra nesto otvorenije, al' vjerujem da ce Husref ici na nulu
da se Husref ne zavuce u kucicu kao cuko i da ekipa zaigra nesto otvorenije, al' vjerujem da ce Husref ici na nulu
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nee. Nedo Bog da igramo na nulu, jer ispast cemo 100%, a evo gledam sad Jesic se usrao Slobode, jos kaze najvaznija im utakmica sezone, da ih hocemo uzet uhhhChinaglia je napisao/la:sutra ocekujem dvije stvari sa nase strane
krenel na o-0 onda smo ****, ali ne mora značiti ako to odigra pametno ne prepustivši sarajevu inicijativu cijeli meč. moramo se osloboditi pritiska i igrati našu igru sa velikim posjedom, a sa dosta pažnje i bez srljanjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nee. Nedo Bog da igramo na nulu, jer ispast cemo 100%, a evo gledam sad Jesic se usrao Slobode, jos kaze najvaznija im utakmica sezone, da ih hocemo uzet uhhhChinaglia je napisao/la:sutra ocekujem dvije stvari sa nase strane
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Treba samo paziti na startove nad njihovim igračima, jer će svaki da bude prekid i eventualno žuti 
Sloboda Tuzla
- 7aprildomemoj
I još kaže da Sarajevo zaostaje samo 2 bodafukaratz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
joj Jesica i taktika
kaze mi mozemo igrati i 4-4-2 imamo te igrace, mozemo igrati i 4-3-1
dalje bolje da ne idem u nekim formacijama fali igraca a u nekim ima i viska
doveli ljudi covjeka sa autopraone da vodi klub
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Presmijesan klub , ne znam odakle dovode ove trenere samo
, vidi se takodjer da su pojedini novinari navijacki nastrojeni prema sarajevu. Volio bi da uzmemo titulu pad moraju dolazit u Tz da rade intervjue s najboljim igracima i trenerom lige m... im njihovu to samo misli da sarajevo postoji u ovoj drzavi i da se sve vrti oko njih.

-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kradja mala, ali samo za foruma
Dobro im lezi jbg
Uzalud trud, dzaba vam sve
i vlast vas gura, al opet ne ide
doso je kraj moj pitare
nista od titule ove godine
jesic i valjic i amidza
mijanmar, turci i pomoc drzave
umire nada, gotov je san
sampion je Sloboda
Dobro im lezi jbg
doso je kraj moj pitare
jesic i valjic i amidza
umire nada, gotov je san
sampion je Sloboda
Hahahhaa Valjic sudija,jbm mamu ko god je ovog pitarskog crva postavio da sudi mec,hebem i savezu mamu..sto nas fifa i uefa ne ugasise kad su mogli
Posljednji spas za Dinokia,Gargamela i ostatak uprave je kup..previse su usrali ove sezone..
Husrefe povedi djecu da igraju,pusti gamad neka prodju,vidis da su svim silama navalili da prodju..
Posljednji spas za Dinokia,Gargamela i ostatak uprave je kup..previse su usrali ove sezone..
Husrefe povedi djecu da igraju,pusti gamad neka prodju,vidis da su svim silama navalili da prodju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mene stvarno interesuje iz kog razloga nema prijenosa utakmice sutra ni na jednom kanalu, šta je problem tu? 
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kradja mala, ali samo za foruma![]()
Dobro im lezi jbg![]()
doso je kraj moj pitare
jesic i valjic i amidza
umire nada, gotov je san
sampion je Sloboda
kod nas vrhunac titula ole ole ole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.