Ovo sam danas odigrao za svoju dusu..Aston Villa - WBA 0-2 gola
Chelsea - West Ham 1 & 3+
Tottenham - City GG & 3+
Marseille - Valenciennes 0-2 gola
Stuttgart - Bayern 2 & 3+
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
9,5 - Nurkić J. (Ced) VIŠE Broj poena igrača 1,85
Danas se za Cedevitu igra vrlo važan dvoboj u kojem je Bešiktaš balagi favorit,a za ovo sam se odlučio jer gledajući Nurkićevu statistiku u ABA ligi i Eurocupu uočava se da Jusuf u 31 utakmicu što je odigrao ove sezone nijednom 3 utakmice za redom nije išao ispod ove granice,a pošto je zadnje dvije išao ispod ove granice večeras bi trabao ići preko,i još da dodam:Trener Kandemir ima dosta suženu rotaciju visokih igrača i danas će vjerojatno većinu utakmice odraditi dvojac Tomo Ružić - Iverson, uz pomoć Canera Topaloğlua i Broekhoffa, koji su više krila nego krilni centri.,i Ružić i Iverson su fizički dosta slabiji od Jusufa i on bi trebao doći do izražaja osim ako ne skupi neke brze prekršaje.
Panionios - C. Zvezda MANJE Broj poena ekipe 2 [79,5] 1,85
U zadnjih 10 domaćih utakmica Panionios je samo jednom primio više od 79 koševa,a CZ je u zadnjih 10 gostujućih
susreta samo jednom prebacivali ovu granicu ,i ne vjerujem da će se baš večeras raspucati jer Panionios će se sigurno htjeti iskupiti pred svojim navijačima za debakl u Beogradu.
SRETNO.
Danas se za Cedevitu igra vrlo važan dvoboj u kojem je Bešiktaš balagi favorit,a za ovo sam se odlučio jer gledajući Nurkićevu statistiku u ABA ligi i Eurocupu uočava se da Jusuf u 31 utakmicu što je odigrao ove sezone nijednom 3 utakmice za redom nije išao ispod ove granice,a pošto je zadnje dvije išao ispod ove granice večeras bi trabao ići preko,i još da dodam:Trener Kandemir ima dosta suženu rotaciju visokih igrača i danas će vjerojatno većinu utakmice odraditi dvojac Tomo Ružić - Iverson, uz pomoć Canera Topaloğlua i Broekhoffa, koji su više krila nego krilni centri.,i Ružić i Iverson su fizički dosta slabiji od Jusufa i on bi trebao doći do izražaja osim ako ne skupi neke brze prekršaje.
Panionios - C. Zvezda MANJE Broj poena ekipe 2 [79,5] 1,85
U zadnjih 10 domaćih utakmica Panionios je samo jednom primio više od 79 koševa,a CZ je u zadnjih 10 gostujućih
susreta samo jednom prebacivali ovu granicu ,i ne vjerujem da će se baš večeras raspucati jer Panionios će se sigurno htjeti iskupiti pred svojim navijačima za debakl u Beogradu.
SRETNO.
-
subcoccinela
- Kontakt:
Pardubice - Brno , Ceska kosarka
vidim da niko od kladionica nije dao hendikep na ovaj par,ali posto su Pardubicama povrijedjena 3 najbolja strijelca probat cu na neki manji ulog x2 uz kvotu oko 2,90
vidim da niko od kladionica nije dao hendikep na ovaj par,ali posto su Pardubicama povrijedjena 3 najbolja strijelca probat cu na neki manji ulog x2 uz kvotu oko 2,90
29.01. 6 single-ova za danas:
----------------------------------------------------------------------------------
Pavlyuchenkova - Carla Suarez Navarro 14:30h tip 2 @ 2.25,
----------------------------------------------------------------------------------
Khimik - Alba Berlin 17:00h tip 2 @ 2.00,
Budivelnik - Hapoel Jerusalem 18:00h tip 2 @ 3.00,
Decin - Prostejov 18:00h tip 1 @ 2.00,
Besiktas - Cedevita Zagreb 19:00h tip 2 @ 2.65 i
Frolunda - HV71 19:00h tip 1 @ 2.00
Sretno!
Pavlyuchenkova - Carla Suarez Navarro 14:30h tip 2 @ 2.25,
Khimik - Alba Berlin 17:00h tip 2 @ 2.00,
Budivelnik - Hapoel Jerusalem 18:00h tip 2 @ 3.00,
Decin - Prostejov 18:00h tip 1 @ 2.00,
Besiktas - Cedevita Zagreb 19:00h tip 2 @ 2.65 i
Frolunda - HV71 19:00h tip 1 @ 2.00
Sretno!
- diplomatija
- Kontakt:
Samo da podijelim s vama, dodje malo prije lik u 5plus u K. Tomislava uplati na Roma-Parma x i stavi 200 KM
Hajd da se igra sutra tekma,al u nedjelju.....Dobar je.diplomatija je napisao/la:Samo da podijelim s vama, dodje malo prije lik u 5plus u K. Tomislava uplati na Roma-Parma x i stavi 200 KM
BHF Bosanska Krajina!
Možda frajer čeka 12 za solidne pare, stoga se ograđuje. Možda je i guzonja kojem puca ku.rac za ivom andrićem i svrbi ga u džepu, pa rola.. Možda..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ako ceka 12 onda je jos gluplji a ako je guzonja onda je debil.Prisoner je napisao/la:Možda frajer čeka 12 za solidne pare, stoga se ograđuje. Možda je i guzonja kojem puca ku.rac za ivom andrićem i svrbi ga u džepu, pa rola.. Možda..
BHF Bosanska Krajina!
Imas drug i Lutriji BH hendickep od +10,5 po 1,7!subcoccinela je napisao/la:Pardubice - Brno , Ceska kosarka
Je li 100% da ne igraju ta trojica, mozes li nam dati izvor? :ugeek:
EDIT: Nasao
Zadnja izmjena: vjesnicar, dana/u 29 jan 2014, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pretpostavimo da se ograđuje.. Koeficijent je na X kol'ko, 3.50 možda? Znači to je otprilike 7 glava dobitak. I ti hoćeš meni da kažeš da se ne bi ogradio da čekaš Romu 1 ili 2 za ove pare? Naravno sve pod pretpostavkom da je ovako..apocalyps je napisao/la:Ako ceka 12 onda je jos gluplji a ako je guzonja onda je debil.Prisoner je napisao/la:Možda frajer čeka 12 za solidne pare, stoga se ograđuje. Možda je i guzonja kojem puca ku.rac za ivom andrićem i svrbi ga u džepu, pa rola.. Možda..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Ne igraju.Oficijalna stranica kluba.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ispraceno, cista 2 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Brate tek je srijeda ,sta je to toliko mogao igrati da se ogradjuje a tekma tek u nedjelju,o tome ja pricam.Rekao sam sebi da se nikad ne bi gradio tacno da je milion u pitanju ili imam sve ili nista.I ovaj premier otkako je uveo ovu prijevremenu isplatu nikad nisam u plusu.Nude mi 60 a ja cekam 4 para za 1100 i naravno padnem.Prisoner je napisao/la:
Pretpostavimo da se ograđuje.. Koeficijent je na X kol'ko, 3.50 možda? Znači to je otprilike 7 glava dobitak. I ti hoćeš meni da kažeš da se ne bi ogradio da čekaš Romu 1 ili 2 za ove pare? Naravno sve pod pretpostavkom da je ovako..
BHF Bosanska Krajina!
Stuttgart-Bayern - VISE KORNERA 1.85
Tottenham-City - VISE KORNERA 1.85
Stoke-Sunderland - VISE KORNERA 1.85
Aston vila isto zbroj kornera vise 1.85
Bice 11 kornera u tekmi da ga **** stalno prolazi to i
Chelsea 1
Bice na markicu 10-12 dobitak i vcrs nba uplata 10 i uzmes para da valja
Misljenje ?
Tottenham-City - VISE KORNERA 1.85
Stoke-Sunderland - VISE KORNERA 1.85
Aston vila isto zbroj kornera vise 1.85
Bice 11 kornera u tekmi da ga **** stalno prolazi to i
Chelsea 1
Bice na markicu 10-12 dobitak i vcrs nba uplata 10 i uzmes para da valja
Misljenje ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.apocalyps je napisao/la:Rekao sam sebi da se nikad ne bi gradio tacno da je milion u pitanju
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako je glupo tenis trebao u 13:30 poceti jos nije..Haj sto nije pustite na kladionici i dalje da se moze kladiti! mrš
Evo moj tiket za danas..
Stuttgart dg2 2.10
Napoli z1 1.6
Marseille - X2 2.33 (Ako neko ima u ponudi preporucio bih da stavi (Jedanesterac - DA) u premieru nema nazalost.
OFI Kreta - z1 1.6
Gent X2 1.65
Sunderland 1 2.10
Za sistema
Gana X 3.00
Penafiel X 3.50
Audax - Vasco X 3,40
Libija - Zimbabwe 2/2 5.10
Aston Villa X 3.00
Stuttgart dg2 2.10
Napoli z1 1.6
Marseille - X2 2.33 (Ako neko ima u ponudi preporucio bih da stavi (Jedanesterac - DA) u premieru nema nazalost.
OFI Kreta - z1 1.6
Gent X2 1.65
Sunderland 1 2.10
Za sistema
Gana X 3.00
Penafiel X 3.50
Audax - Vasco X 3,40
Libija - Zimbabwe 2/2 5.10
Aston Villa X 3.00
kakvim ce sastavom igrati vecera Napoli
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Branio sam parove do prije godinu dana kad sam uradio nesto najgluplje na svijetu i sto normalan covjek ne bi nikad.Monolog je napisao/la: Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Cekam 2 para za 1800 KM Novicki manje i neki juznoamericki kup,ne znam tacno par,znam da su u grupama igrali.Uglavnom igrali su protiv nekog kluba koji je osnovan 2008 godine,sve veterani igrali,ja stavim DG1 1,10 kvota.
Oni pocinju 00:30 a Novicki u 01:00 mislim.Tokom dana posudim 200 km,stavim na racun na kojem sam imao oko 50 km i cekam.Kontam imam sigurne pare,samo ne znam koliko.Po sto premier radi do 1 pustio sam ove levate da igraju do tad.Nema golova,al opet kontam dat ce ga ima jos 20 min + drugo poluvrijeme.Nista uplatim ja 250 KM na Novickog preko koseva i dodao 2 tenisa ujutro 1,05 kvote bile.Cisto jer je trazilo 3 para.Ekstra dobitak oko 500 km.Gledam ovi ne mogu gola dati,gosti povedose i to 2 razlike 0:2 i tako i zavrsi.Pade ovaj tiket sad samo cekam Novickog vise koseva.Naravno Novicki nije prebacio granicu i tako ofulam oba tiketa.Sto je najgore posudio pare i od tad vise nista ne branim.
BHF Bosanska Krajina!
a jesi i branio ko amater
, imaš 2 para na listiću i braniš, uz to dodaješ još 2 tenisa.
ja većinom branim kad mi ostane jedan par, zavisi opet od iznosa.
ja većinom branim kad mi ostane jedan par, zavisi opet od iznosa.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.