u pravu si, treba se povuciMocMahale444 je napisao/la:Idem s ove teme do poslije derbija. Necu karma da se vrati.
Ljudi bez prozivke sad ide derbi sve se vraca.
cujemo se poslije derbija komsije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
u pravu si, treba se povuciMocMahale444 je napisao/la:Idem s ove teme do poslije derbija. Necu karma da se vrati.
artemis77 je napisao/la:Zato sto je sviro cist penal?hskzmostar je napisao/la: Jakupovic nakon penala Persona Non Gratis u Sirokom
I da, drzi se svog jezika, nemoj se brukat sa latinskim.
100% 18.000 milja. Tačnije 9.000 €.Marsal je napisao/la:De ba ljudi šta vam je, kakvih ba 18 hiljada
Tebe vodimp na Kiseljak, gdje te i ostavljamo. Možeš se i kupat, al ne prečesto da te ne bi stigmatizirali.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Hvala sto si me podsjetio.
Vodis li me na Panonsko? Tuzlaci nece dalje od njega, a ne mozemo biti gurbeti da im ne odemo u goste.
Ne znam, možda mu daje proviziju Guza zato što ga branibelosevic28 je napisao/la:
Pa Selme mi, ja brata nebi ovoliko stitio i branio
Šta ti je reći iskustvoMocMahale444 je napisao/la:Idem s ove teme do poslije derbija. Necu karma da se vrati.
Ako se namjestiš nosiće te čitava Sloboda a i ostatak trga na kurcu, športski selam.Eisenbahner1921 je napisao/la:Hoce li Sloboda biti nosioc?
Bokte mazoNeandertalac je napisao/la:100% 18.000 milja. Tačnije 9.000 €.Marsal je napisao/la:De ba ljudi šta vam je, kakvih ba 18 hiljada
Duljević 30.000 tražio a davali mu 20.000.
Tan kurban pravi, plate ko u Engleskoj
shzna je napisao/la:Babo stativu okrznuo.
Misliš urinirao je po vama?escobarpablo je napisao/la:Šta ti je reći iskustvoMocMahale444 je napisao/la:Idem s ove teme do poslije derbija. Necu karma da se vrati.
Ljudi bez prozivke sad ide derbi sve se vraca.![]()
Lakoste naklon do poda, bio si u pravu, popišao nas je Said.
Kad su ga osunetili on je dole persona npn grata posto.hskzmostar je napisao/la:artemis77 je napisao/la:Zato sto je sviro cist penal?hskzmostar je napisao/la: Jakupovic nakon penala Persona Non Gratis u Sirokom
I da, drzi se svog jezika, nemoj se brukat sa latinskim.
![]()
![]()
![]()
Nisi upratio Gratis ranije danas
Alipasino je napisao/la:Sta glume ovo iz Zrinjskog lafo vole Sarajevo sram vas bilo da osvojite titulu sutra BI psovali iste,komsije bolje mi nego oni vjerujte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.