Ja sam pred kraj 2012. čekao Washington - Lakerse za 900 kermi. Naravno, ide uplata na 1x (2.25 kvota bila

To je to. Ja sam išao all in, imao sam 119 maraka u džepu.

Inače, Lakersi su na kraju dobili.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znam brate,al kontam da ovi mogu dat gol ovim amaterima koji nisu pobjede imali i sto je najgore nikom gola nisu dali.I kontam to sigurno pogodjeno.Trazilo 3 para,morao staviti tenis.hoshafka je napisao/la:a jesi i branio ko amater, imaš 2 para na listiću i braniš, uz to dodaješ još 2 tenisa.
ja većinom branim kad mi ostane jedan par, zavisi opet od iznosa.
diplomatija je napisao/la:Samo da podijelim s vama, dodje malo prije lik u 5plus u K. Tomislava uplati na Roma-Parma x i stavi 200 KM
Nikad košarkaš na premieru nije tražio 3. para. Uvijek se moglo odigrati jedan par. Lagiš malo..apocalyps je napisao/la:Branio sam parove do prije godinu dana kad sam uradio nesto najgluplje na svijetu i sto normalan covjek ne bi nikad.Monolog je napisao/la: Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Cekam 2 para za 1800 KM Novicki manje i neki juznoamericki kup,ne znam tacno par,znam da su u grupama igrali.Uglavnom igrali su protiv nekog kluba koji je osnovan 2008 godine,sve veterani igrali,ja stavim DG1 1,10 kvota.
Oni pocinju 00:30 a Novicki u 01:00 mislim.Tokom dana posudim 200 km,stavim na racun na kojem sam imao oko 50 km i cekam.Kontam imam sigurne pare,samo ne znam koliko.Po sto premier radi do 1 pustio sam ove levate da igraju do tad.Nema golova,al opet kontam dat ce ga ima jos 20 min + drugo poluvrijeme.Nista uplatim ja 250 KM na Novickog preko koseva i dodao 2 tenisa ujutro 1,05 kvote bile.Cisto jer je trazilo 3 para.Ekstra dobitak oko 500 km.Gledam ovi ne mogu gola dati,gosti povedose i to 2 razlike 0:2 i tako i zavrsi.Pade ovaj tiket sad samo cekam Novickog vise koseva.Naravno Novicki nije prebacio granicu i tako ofulam oba tiketa.Sto je najgore posudio pare i od tad vise nista ne branim.
Uvijek je kosarkas u premieru trazio tri para.Grokok je napisao/la:Nikad košarkaš na premieru nije tražio 3. para. Uvijek se moglo odigrati jedan par. Lagiš malo..apocalyps je napisao/la:Branio sam parove do prije godinu dana kad sam uradio nesto najgluplje na svijetu i sto normalan covjek ne bi nikad.Monolog je napisao/la: Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Cekam 2 para za 1800 KM Novicki manje i neki juznoamericki kup,ne znam tacno par,znam da su u grupama igrali.Uglavnom igrali su protiv nekog kluba koji je osnovan 2008 godine,sve veterani igrali,ja stavim DG1 1,10 kvota.
Oni pocinju 00:30 a Novicki u 01:00 mislim.Tokom dana posudim 200 km,stavim na racun na kojem sam imao oko 50 km i cekam.Kontam imam sigurne pare,samo ne znam koliko.Po sto premier radi do 1 pustio sam ove levate da igraju do tad.Nema golova,al opet kontam dat ce ga ima jos 20 min + drugo poluvrijeme.Nista uplatim ja 250 KM na Novickog preko koseva i dodao 2 tenisa ujutro 1,05 kvote bile.Cisto jer je trazilo 3 para.Ekstra dobitak oko 500 km.Gledam ovi ne mogu gola dati,gosti povedose i to 2 razlike 0:2 i tako i zavrsi.Pade ovaj tiket sad samo cekam Novickog vise koseva.Naravno Novicki nije prebacio granicu i tako ofulam oba tiketa.Sto je najgore posudio pare i od tad vise nista ne branim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.