Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2014, 15:23

Pa brani se jedan par. Nećeš branit' kompletnu ponudu. Braniš da budeš u plusu. Braniš single, ukoliko traži neke uslove - ne braniš i to je to. A strane kladionice ti dopuštaju da odigraš singleove (i naše, samo ne za sve događaje). Jednostavno, ti si se kockao - nisi se kladio. :mrgreen:

Ja sam pred kraj 2012. čekao Washington - Lakerse za 900 kermi. Naravno, ide uplata na 1x (2.25 kvota bila :mrgreen: ). Dok su Formula i ostale tražile dodatna dva para, Pet+ nije. Dakle, računica je jasna. Uplatiš onoliko koliko možeš "halaliti" u slučaju da prođe glavni tiket, ali i da budeš dovoljno dobar u slučaju da prođe kontra.

To je to. Ja sam išao all in, imao sam 119 maraka u džepu. :lol:

Inače, Lakersi su na kraju dobili. :mrgreen: I nije mi bilo žao što sam branio. Jer, znao sam da imam pare u džepu kako god da meč završi. Ili ću imati 780 ili 270 maraka. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

betting1902
Kontakt:

Post Postao/la betting1902 » 29 jan 2014, 15:23

Dobija li zvezda danas u Grckoj,misljenja?

Sent from my iPad using Tapatalk

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 29 jan 2014, 15:28

Lik sto je bacio te 2 stoje na Romu x izgleda isto kao da prvi put ulazi u kladionicu, nas jezik jedva da zna, cupav, bradat, nikakav, a mlad relativno, kaže ona radnica ja kakva li je ovo budala hah

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2014, 15:29

hoshafka je napisao/la:a jesi i branio ko amater :lol: , imaš 2 para na listiću i braniš, uz to dodaješ još 2 tenisa.
ja većinom branim kad mi ostane jedan par, zavisi opet od iznosa.
Znam brate,al kontam da ovi mogu dat gol ovim amaterima koji nisu pobjede imali i sto je najgore nikom gola nisu dali.I kontam to sigurno pogodjeno.Trazilo 3 para,morao staviti tenis. ;)

Veceras Besiktas kosarka 1 , Napoli oba daju,Chelsea oba daju,Tottenham oba daju .

@monolog

Pazi brate racun na premieru imam i tu su mi pare.Ne mogu ja u pola 1 ujutro ici negdje uplatiti.Cekam ove 1,10 kvota siguran sam 100 % da ce oni dati gol i kontam branit cu Novickog ipak 1800 KM nije mala stvar.
Brate znam ja,branio sam nisam levat.Branio sam i prije ovog,znam kako to ide.Al ovo je bila situacija da cekam 2 para kasno i da imam pola sata da odigram.I sta je tu je.Boze moj.Specificna je situacija cekas 2 para u jedan si siguran a drugi hoces braniti,tako je to buraz.
BHF Bosanska Krajina!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2014, 15:51

meni su najaci likovi koji uplate sedmicni listic i prodju bubam parove do subote i uzmu prijevremenu isplatu, pa ako misliš to raditi koji djavo se i kladiš do nedjelje. još manje dobiju para nego što bi regularno da su se kladili :roll:

ova prijevremena isplata je dobra samo ako su vece cifre u pitanju i ostane ti jedan par
nema potpisa

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 29 jan 2014, 15:51

Zakasnio sam sa ovim ranim snookerom, evo nesto iz vecernjeg dijela, naravno bez istih tipova od @bevande, koji je odlicno analizirao 8-)

Lisowski - Un-nooh 2 @ 2.20
Dale - Davis 1 @ 1.65
Brecel - Perry 2 @ 1.45
Allen - McGill 1 @ 1.35
Ebdon - McManus 1 @ 1.72

Lisowski jeste mlad, naravno veoma talentovan ali u voom trenutku ne pruza partije kakve se od njega ocekuju. Veoma lose je zavrsio proslu sezonu, u ovoj je samo nastupio na Shoot Outu, nije impresionirao, ocajno je igrao. Sa druge strane ima Un-Nooha koji se na ovaj Masters kvalifikovao pobjedom protiv Rakete, pobjeda protiv Rakete je veliki uspjeh, kako god da je Ronnie zelio da izgubi taj mec :lol: Odlican je bio na Shoot-outu, miran, veoma precizan. Moze sigurno do pobjede ovdje.

Steve Davis iako skoro u starosti i dalje nastupa, ali naravno njegovi rezultati se ne mogu porediti sa rezultatima koje je ostvarivao dok je bio u najboljim godinama. Sa druge strane ima Spacemana, koji je osvojio Shoot out turnir i sigurno je da mu je to dalo samopouzdanje i snagu da se ove godine proba vratiti u sami vrh gdje i pripada. U boljoj je formi, vise je igrao snooker u zadnje vrijeme, ovdje je skoro kao na domacem terenu s obzirom da zivi u Berlinu tako da bi ipak trebao opravdati ulogu favorita.

Da ne duzim puno za Perrya i Allena, vec imamo analize za te meceve, ja cu odigrati samo konacne ishode u ova dva meca.

I zadnji meč u kojem ce igrati najvjerovatnije najsporiji igrac u Snookeru, Peter Ebdon. Svojom brzinom ovaj covjek nervira protivnike, naravno veoma dobar je on igrac, danas igra protiv McManusa koji nije nista posebno, kvalitet je na strani Ebdona, trebao bi da dobije ovaj mec 8-)
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 29 jan 2014, 16:01

Siti 2, Bayern 2, Celzi 1, Napoli 1x

Siti ce danas biti bez Nasrija, ali to i nije neki izostanak kad pogledate vezni red Navas-Toure-Fernandinho-Silva, strasno su dobri, usli su u formu, a Totenhem mi se zgadio, poceli su igrati bolje kad ih ja prestanem na kladionici igrati.
Bajern je pokazao da je sila i proslu utakmicu bez Robbena i Riberija, danas riberi u prvih 11 a Robben ce vjerovatno biti na klupi, nezaustavljivi su.
Celzi nije odavno kiksao, mada mislim da ni danas nece , kuci imaju skor 10-1-0, usli su u formu, nema Torresa danas.
Napoli danas igra kup protiv Lacia, istog Lacio kojeg su nedavno u gostima uzeli 2:4 kada nije igrao Klose koji ni danas ne igra, igram dvoznak samo zato sto ne znam pocetnu postavu Napolija posto su i proslu utakmicu u kupu mixali.

Koeficijent listica : 3,52
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jan 2014, 16:03

Aris -OMonia 1/2
Anzhi - Vaslui 1/2 i 2/1
Rapid - Hoffenhaim II 1/2 i 2/1

za pocetak..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jan 2014, 16:15

Banvitspor-Olimpija Banvitspor over 81,5 1,90

Odlicna turska ekipa koja u prvenstvu gazi sve pred sobom u ovom EuroCupu sebi je zakomplikovala situaciju.
Dozivjeli su nenadani poraz u Ljubljani u proslom kolu kod prosjecne Olimpije.
Danas samo sa pobjedom mogu se nadati plasmanu dalje. protivnik je isti.
Olimpija je na strani losa, imaju 5 poraza u nizu, primili su na gostovanjima od Budivelnika 88 poena, od CZ 87, od Cibone 83 poena...
Vjerujem i ocekujem da danasnji domacin moze prebaciti granicu od 81 poen, u Ljubljani su bili tako blizu ali zbog uzasne posljednje 4. u kojoj su ubacili samo 12 poena nisu prebacili ovu danasnju marginu.
Kod kuce u boljoj, brzoj i agresivnijoj igri svakako da mogu ici preko granice od 81 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 29 jan 2014, 16:27

diplomatija je napisao/la:Samo da podijelim s vama, dodje malo prije lik u 5plus u K. Tomislava uplati na Roma-Parma x i stavi 200 KM

Imas na fb profil od Miralema Pjanica pa vidi opet sa njim sta on misli o toj budali :mrgreen:

No hard feelings, nisam mog'o odolit ****
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jan 2014, 16:29

Panionios-Crvena Zvezda 2 1,45

Panionis bez sansi u ovoj grupi, Cvezdi treba pobjeda i ujedno su dosta bolji protivnik u ovom momentu.
U Beogradu bilo + 20 za CZ prije 7 dana.

Tottenham-Man City over 1,56

Ako nista mogao bi sam City pokriti over.
Mada u zadnje vrijeme Tottenham igra otvoreno i ofanzivno.
Zadnja 4 susreta su slavili, zabijali po 2-3 gola.
City popravio igru na strani, lagano zabijaju golove.
Sve u svemu golova ne bi trebalo falit u Londonu.

double: 2,27
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 29 jan 2014, 16:49

Millsap P. (Atl-Det) - -20.5+ Vise
Davis A. (Min-New O) - -20.5+ Vise
Griffin B. (LA C-Was) - -23.5+ Vise
5,5 KM - valjda cu iz petog pokusaja pogoditi kad uplacujem 5 maraka na 3 igraca

Jennings B. (Atl-Det) - -18.5+ Vise
Martin K. (Min-New O) - -18.5+ Vise
Young T. (Bos-Phi) - -17.5+ Vise
Howard D. (Dal-Hou) - -18.5+ Vise
Chandler W. (Den-Cha) - -17.5+ Vise

Nowitzki D. (Dal-Hou) - -20.5+ Vise
James L. (Mia-Okl) - -27.5+ Vise
Durant K. (Mia-Okl) - -34.5+ Vise
Love K. (Min-New O) - -25.5+ Vise
Jefferson A. (Den-Cha) - -22.5+ Vise

Boston manje od 103 poena
Milwaukee manje od 96 poena
Sacramento manje od 93 poena
Toronto vise od 103 poena
Denver vise od 105 poena

Miami (-4.5) - Oklahoma H1
Atlanta (-4.5) - Detroit H1
Milwaukee - Phoenix (-6.5) H2
Denver (-7.5) - Charlotte H1
Sacramento - Memphis (-5.5) H2

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 29 jan 2014, 17:03

NBA announces it has postponed tonight's Pistons-Hawks game in Atlanta because of winter storm in ATL. Game will be rescheduled.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 29 jan 2014, 17:05

apocalyps je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Branio sam parove do prije godinu dana kad sam uradio nesto najgluplje na svijetu i sto normalan covjek ne bi nikad.
Cekam 2 para za 1800 KM Novicki manje i neki juznoamericki kup,ne znam tacno par,znam da su u grupama igrali.Uglavnom igrali su protiv nekog kluba koji je osnovan 2008 godine,sve veterani igrali,ja stavim DG1 1,10 kvota.
Oni pocinju 00:30 a Novicki u 01:00 mislim.Tokom dana posudim 200 km,stavim na racun na kojem sam imao oko 50 km i cekam.Kontam imam sigurne pare,samo ne znam koliko.Po sto premier radi do 1 pustio sam ove levate da igraju do tad.Nema golova,al opet kontam dat ce ga ima jos 20 min + drugo poluvrijeme.Nista uplatim ja 250 KM na Novickog preko koseva i dodao 2 tenisa ujutro 1,05 kvote bile.Cisto jer je trazilo 3 para.Ekstra dobitak oko 500 km.Gledam ovi ne mogu gola dati,gosti povedose i to 2 razlike 0:2 i tako i zavrsi.Pade ovaj tiket sad samo cekam Novickog vise koseva.Naravno Novicki nije prebacio granicu i tako ofulam oba tiketa.Sto je najgore posudio pare i od tad vise nista ne branim.
Nikad košarkaš na premieru nije tražio 3. para. Uvijek se moglo odigrati jedan par. Lagiš malo..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 29 jan 2014, 17:09

Grokok je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Greška. Trebaš se ograditi taman da je marka u pitanju. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
Branio sam parove do prije godinu dana kad sam uradio nesto najgluplje na svijetu i sto normalan covjek ne bi nikad.
Cekam 2 para za 1800 KM Novicki manje i neki juznoamericki kup,ne znam tacno par,znam da su u grupama igrali.Uglavnom igrali su protiv nekog kluba koji je osnovan 2008 godine,sve veterani igrali,ja stavim DG1 1,10 kvota.
Oni pocinju 00:30 a Novicki u 01:00 mislim.Tokom dana posudim 200 km,stavim na racun na kojem sam imao oko 50 km i cekam.Kontam imam sigurne pare,samo ne znam koliko.Po sto premier radi do 1 pustio sam ove levate da igraju do tad.Nema golova,al opet kontam dat ce ga ima jos 20 min + drugo poluvrijeme.Nista uplatim ja 250 KM na Novickog preko koseva i dodao 2 tenisa ujutro 1,05 kvote bile.Cisto jer je trazilo 3 para.Ekstra dobitak oko 500 km.Gledam ovi ne mogu gola dati,gosti povedose i to 2 razlike 0:2 i tako i zavrsi.Pade ovaj tiket sad samo cekam Novickog vise koseva.Naravno Novicki nije prebacio granicu i tako ofulam oba tiketa.Sto je najgore posudio pare i od tad vise nista ne branim.
Nikad košarkaš na premieru nije tražio 3. para. Uvijek se moglo odigrati jedan par. Lagiš malo..
Uvijek je kosarkas u premieru trazio tri para.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 29 jan 2014, 17:13

Onda su nešto promijenili.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

uniion
Kontakt:

Post Postao/la uniion » 29 jan 2014, 17:14

ne mogu promjenit kad je uvijek bilo tako :D

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 29 jan 2014, 17:15

I ja koliko znam oduvijek su u premieru za kosarkase uslov bila tri para.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 jan 2014, 17:16

Kosarkas u Premieru NIKADA nije mogao u singlu

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2014, 17:17

3 para,gluposti pisete. ;)
BHF Bosanska Krajina!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.