posto je u Bosni utorak neradni dan za sad je rezervisano samo 9 autobusa...Edin075 je napisao/la:Kolko ide fukara?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
samo 9? bez 15 ne pricamstaragarda je napisao/la:posto je u Bosni utorak neradni dan za sad je rezervisano samo 9 autobusa...Edin075 je napisao/la:Kolko ide fukara?
Slabo skroz 
Obzirom da smo ih pojeli na Tušnju, ne očekujem ništa manje ni na Koševu. Ako budemo igrali na X onda ćemo fasovati jer ne znamo tako igrati. Iskreno se nadam da Husref neće odigrati pizdasto kao jesenas u ligaškoj utakmici.
Imamo igrača za rotirati, možda ne za svaku poziciju ali imamo. Ordagić sigurno ima snage da igra cijelu utakmicu, jer nije prethodne 4 igrao punu minutažu kao npr Zeba. Krpić umjesto Ahmetovića isto, jedino odbrana malo škripi zbog umora ali obzirom i na njihovu odbranu kakva je mi smo i dobro prošli. Zašto ne pokušati i sa ludim Mehidićem, ima dobar ubačaj i šut sa distance a s obzirom na teren to će nam i trebati.
Nadam se da će Ješić ponovo ići sa svojom taktikom, forsirati debeljuce i majstora Benku ostaviti na klupi
Imamo igrača za rotirati, možda ne za svaku poziciju ali imamo. Ordagić sigurno ima snage da igra cijelu utakmicu, jer nije prethodne 4 igrao punu minutažu kao npr Zeba. Krpić umjesto Ahmetovića isto, jedino odbrana malo škripi zbog umora ali obzirom i na njihovu odbranu kakva je mi smo i dobro prošli. Zašto ne pokušati i sa ludim Mehidićem, ima dobar ubačaj i šut sa distance a s obzirom na teren to će nam i trebati.
Nadam se da će Ješić ponovo ići sa svojom taktikom, forsirati debeljuce i majstora Benku ostaviti na klupi
pa lik u prosjeku 5 žutih po utakmici da. Sutra popravlja prosjek.
Protiv Slobode popravlja prosjek, 7 dao u ligi.Aerials je napisao/la:![]()
pa lik u prosjeku 5 žutih po utakmici da. Sutra popravlja prosjek.
Za sada jos nista od prenosa...facetv je trazio da kupi prava, ali fk sarajevo nije za tu opciju,razgovori se nastavljaju, mozda se, ipak, dogovore sutra eto da vam javim ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
E jesu đubrad. Baš se pitam što nisu za tu opciju 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tesko da ce i biti, nisu budale iz Sarajeva..tu su i nasi napravili gresku posto nisu dali tv prenos, sad se ostavlja prostor njima iz FKS da urade isto potpuno opravdano
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Coromandel
- Kontakt:
dobrodošli svi dobronamjerni tuzlaci. ovako će vam reći svaki normalni navijač sarajeva, u koje sebe ne računam...ali ipak dobrodošli da navijamo za svoje klubove i napravimo spektakl, pa nek pobijedi bolji. što kaže hus, igraće se lopta i poslije ovoga.
Zakinuli su nas na Tušnju, zakinuli su nas na Koševu uz TV prenos na Areni, zakinuli bi nas i da onaj ćelavi iz uefe dodje na utakmicu, boli ih qurac, nema to veze s prenosom 
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa pametan potez njihove uprave mora se priznat. Stadion će bit fino popunjen a to im i treba. Ovako bi se pola te raje zavalilo u kuću i gledalo utakmicu rahat.
@Mramore opet si prekuc'o
@Mramore opet si prekuc'o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zakucavamo pitare.wobly92 je napisao/la: @Mramore opet si prekuc'o
Bolji smo od njih, bolje igramo i idemo s prednošću. Tačnije oni i ne igraju pod vodstvom onog Miodraga. Ako bude suđenje pošteno trebali bi proći dalje.
Sad kad sam vidio da ovaj Valjić sudi, nikako mi se to ne sviđa ako pogledamo onu prošlu utakmicu gdje je bio katastrofalan po nas.
Sad kad sam vidio da ovaj Valjić sudi, nikako mi se to ne sviđa ako pogledamo onu prošlu utakmicu gdje je bio katastrofalan po nas.
Braco, sretno sutra i da prodjete ove prdonje iz Sa, koji medijskom hajkom pravdaju svoje neuspjehe i na kraju osvojite KUP! 
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
DRAGAN BANJAC BRUTALNO PRETUČEN U PRIJEDORU. ZAŠTO SVI ĆUTE?
http://****/dragan-banjac-bruta ... -svi-cute/
OBRATI PAŽNJU NA ČETVRTI KOMENTAR PO REDU KOJI JE ISPISAO "MENTOR" .
ODNOSI SE NA OGNJENA VALJIĆA.
MENTOR
Oktobar 27, 2015 u 9:28 AM - Komentariši
nije banjac sam u ovoj prici. koliko god on bio moćan, sam nije uzimao pare.pa cijela banjaluka prica da je valjic digao kredit da isplati banjca kako bi došao na listu.dao je sve što ima, guzicu,auto, zenu, sve, sve, sve,samo za luksuz.dobro upoznati ljudi tvrde da postoje i snimke na kojima se vrsi predaja prljavog novca u jednom banjalučkom tržnom centru.mozda i to vidimo na ovom portalu,eh to bi bila revolucija.
http://****/dragan-banjac-bruta ... -svi-cute/
OBRATI PAŽNJU NA ČETVRTI KOMENTAR PO REDU KOJI JE ISPISAO "MENTOR" .
ODNOSI SE NA OGNJENA VALJIĆA.
MENTOR
Oktobar 27, 2015 u 9:28 AM - Komentariši
nije banjac sam u ovoj prici. koliko god on bio moćan, sam nije uzimao pare.pa cijela banjaluka prica da je valjic digao kredit da isplati banjca kako bi došao na listu.dao je sve što ima, guzicu,auto, zenu, sve, sve, sve,samo za luksuz.dobro upoznati ljudi tvrde da postoje i snimke na kojima se vrsi predaja prljavog novca u jednom banjalučkom tržnom centru.mozda i to vidimo na ovom portalu,eh to bi bila revolucija.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 14 mar 2016, 20:57, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gazi sutra nejac s koseva... 0_2!
koji je ovo portal bruda ??SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://****/sport/nogomet/domacini-ne-zele-nista-od-tv-prenosa-sa-koseva/
YEBEMOO VAM MAMEEE
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.