Sve je to uredno kad se klubovi dogovaraju, samo mi je bila interesantna ta otkupna klauzula, jer sam tek od vas procito da se placa u dva dijela.Pogba je napisao/la:Valjda je bilo u sklopu klauzule, jer ista važi i za njega, karikiram, da je htio sam sebe da otkupi.bega_afc je napisao/la:
A cekaj, nisam upucen u te rate. Ako je bila u pitanju otkupna klauzula, kako je istu moguce placati na dvije rate? Sve mi se cini da bi Miralem samo mogao uskociti na Pogbino mjesto. I jos jedna stvar, suska li se sta oko odlaska Mandzukica?![]()
Nisam ekonomista, ali još ne upratih da je neki klub ovolike cifre platio u jednoj tranši, sumnjam i da je Real Ronalda ili Balea platio odjednom, ne radi se tako u biznisu, bar ono što znam.
Što se tiče Mandže, ne piše se da ide, neko nagađa da ga Bilć traži i da će on biti nezadovoljan saznanjem da je klupiran sada. Ali Max njega gotivi, i to jako, ne bi Morata bio rezerva dugi period da nije tako. Njegov agent je rekao da mu ne smeta dolazak Higuaina i da bi on ostao. Vidjet ćemo, ako Zaza ode u Milan mislim da je tu jasno da Mario ostaje.
Vezano za Mandzukica, procito sam nedavno o navodnom interesu Arsenala, zbog tog me najvise zanima. Mislim da bi nam lego takav tip napadaca ko budali samar...