molim da dodas sttativu protiv clujaVirtu4l je napisao/la:Proširena verzija
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nikad ja više neću pogledati golove Levskom.
Ne loži me bez veze, neću oka sklopiti praveći bestof pa će trajati k'o titanikPantelija je napisao/la:molim da dodas sttativu protiv cluja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Saide **** ti kobilu u cizmicama sto me izlevati, ja sam najavio bio tvoj gol iz penala stativina precko.
Joker jos pita sta mislis, reko sigurno ce pogoditi.
U stalu bem te rahljava, to ti Mamic iz Dinama javio da promasis i pomognes mu braci u Sirokom. E neces proklet bio na Bajram 2017.
Joker jos pita sta mislis, reko sigurno ce pogoditi.
U stalu bem te rahljava, to ti Mamic iz Dinama javio da promasis i pomognes mu braci u Sirokom. E neces proklet bio na Bajram 2017.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Fakat ima ovih pehova milion . hadzija stativa cluj , saran u derbyu s 2 m , crnkic danas, melunovic penal , saric penal zrinjski, bilbija penal obarskq , hadzic precka protiv zete u 90 min . sve utakmice koje donose titulu il prolaz u evropiPantelija je napisao/la:molim da dodas sttativu protiv clujaVirtu4l je napisao/la:Proširena verzija
Jel ovo Rustem, a Said je ona crno bijela.joker90 je napisao/la:Nakon gledanja ovog gifa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
**** sve ako lazem pa goru sam sad furku imao nego pitari s penalima, sunce ti kalaisano
Reko halo
Ona: Eto samo da ti javim da se udajem.
Reko ko je to?
Ona: Rece ime jedna bivsa pristavio joj ja bio pa skinuo s peci prije nego sto je prokuhalo
Reko i javljas mi da se udajes kao da me interesuje.
Ona: Rekla mi mama da ti javim
da joj je drago sto nismo zajedno kao da se ponovo rodila

Nastavila pricati ko mima sis a ja ucim kulhuvalahu cijelo vrijeme i rabijesir. Samo ponavlja travaru eto ti sad a ja pucam od smijeha zakoceno se.
Postedi me Boze ovih karapanDzi s 3 kile silikona **** ih artukovic.
Doetz se samo ovako jos pohvalio prije 2 godine na ovoj temi
brat.
Reko halo
Ona: Eto samo da ti javim da se udajem.
Reko ko je to?
Ona: Rece ime jedna bivsa pristavio joj ja bio pa skinuo s peci prije nego sto je prokuhalo
Reko i javljas mi da se udajes kao da me interesuje.
Ona: Rekla mi mama da ti javim
Nastavila pricati ko mima sis a ja ucim kulhuvalahu cijelo vrijeme i rabijesir. Samo ponavlja travaru eto ti sad a ja pucam od smijeha zakoceno se.
Postedi me Boze ovih karapanDzi s 3 kile silikona **** ih artukovic.
Doetz se samo ovako jos pohvalio prije 2 godine na ovoj temi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izvinjavam se Dulji zbog guzova nisam znao da ima guzlatiji OD njega,pa Saidaga kad BI bio spic bio BI vazda u opsajdu.
Ja imam 99 i tu smo negdje.nema boga da ovaj ima 26 manje. Al dobro visi sam barjoker90 je napisao/la:Frajer se rodio s 80kg, majku mu ****! Nije imao 73 od osnovne i oni ovo stave!PitarBordo je napisao/la:
Je li istina ovo da je said promasio tri penala u tri finala kupa
kakav choker
kakav choker
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gdje je onaj sto ga je malo prenijelo

"A ove nacionalisticke povike poput "gazi balije" to ne bi nikad. Jedino bi igrali finale kupa sa Sarajevom tad bi, tad sigurno bi."

"A ove nacionalisticke povike poput "gazi balije" to ne bi nikad. Jedino bi igrali finale kupa sa Sarajevom tad bi, tad sigurno bi."
Nad tobom sunce najljepše sja
Sinoć stadion pjeva par put gazi gazi Balije delegat napiše nije bilo incidenta. Ni jedan portal ni ovaj to ne spominje.
Ja **** i manijake i horde i fukare i robiju ma sve koji ne budu vratili porotiv listiće na isti način.
Gazi ustaše.
Ja **** i manijake i horde i fukare i robiju ma sve koji ne budu vratili porotiv listiće na isti način.
Gazi ustaše.
sramota, niposto.club21 je napisao/la:Sinoć stadion pjeva par put gazi gazi Balije delegat napiše nije bilo incidenta. Ni jedan portal ni ovaj to ne spominje.
Gazi ustaše.
ja prvi necu. i odo s tribine.. u hlad..
samo sportski, moze kontra sirokog ,moze kontra skripara, ultrasa,moze i na sake..al ovo ustase i ostale gluposti ne dolazi u obzir..
sto kaze evolve, druge sam japije...
Samo istom mjerom vraćati dokle god okrećeš leđa samo ćeš veći plijen biti. Ako kroz historiju nismo naučili nećemo nikad. Dosta stim glupostima ja sam fin neću ovo ono.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nista to. Samo ovaj Savez yebavat, stoka suSariel je napisao/la:sramota, niposto.club21 je napisao/la:Sinoć stadion pjeva par put gazi gazi Balije delegat napiše nije bilo incidenta. Ni jedan portal ni ovaj to ne spominje.
Gazi ustaše.
ja prvi necu. i odo s tribine.. u hlad..
samo sportski, moze kontra sirokog ,moze kontra skripara, ultrasa,moze i na sake..al ovo ustase i ostale gluposti ne dolazi u obzir..
sto kaze evolve, druge sam japije...
Kad će bosnjaci prestati da budu picke i zasto nikad?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zašto ne vraćati istom mjerom to je i po vjeri dozvoljeno.joker90 je napisao/la:Kad će bosnjaci prestati da budu picke i zasto nikad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.